За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 17

• 18 427
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • вятърничава
Цитат
Започна много добре, нямаше нито един положителен герой
Ха-ха-ха, това много ми допадна!

Роца  по ред на номерата:
От фотосесията струи повече лИбоФФ, отколкото от сериала.Не можаха ли да го направят по този начин и там, защо трябва да им осакатяват връзките на екран. 30 годишни,които не смеят да си докоснат ръцете и подскачат,сякъш ток ги е ударил.

Designated Survivior: 60 Days - още си на 3ти епизод?Аууу, предателка! Не се дърпай като временно изпълняващ длъжността президент, а се вземи в ръце и работи здраво! Виждам,че си поработила здраво да довършиш другите сериали.Аз съм вече на еп.8 и много увлича. Обратите следват един след друг и хиените дебнат в мрака отвсякъде. Г-н Гу е страхотен секретар Hands Plus1

Glass Heart - все още сърце не ми дава да го довърша. И май ще го повторя,защото това не е музика и актьори за 1 път.

Our Golden Days -  Il Woo не заслужава това!
Сега ще бъда много лоша, не мога да си обясня всеки път с какво тази актриса е заслужила да партнира с  Il Woo, Choi Si Won, So Ji Sub. Ужасно креслива, лигави и недорасли са героините и, трудно се издържат. Поне от това,което съм гледала. Пак ли е такава?

Не се притеснявай за Кроуасанчо, спокойно си карай почивката на плажа! Tuon вече го изкъпа, защото тя е една добра жена, не е като мен!

# 286
Само като видях рекламата и веднага си казах" Това е точно за Tuon" SmileWink

Cat Rights War

# 287
  • Русе
Забравих да споделя мнение за един друг, много различен сериал, китайски, който едва ли ще ви направи впечатление, "This thriveng land", но мен ме разтърси още в началото. Сериал за 20-30-те години на миналия век, реалният живот в малките селца и закостенелите феодални нрави, с които се сблъсква и бори млада жена. Показват такава мизерия, че се зарадвах в какво време живея! Rolling Eyes Много бавно превеждат рускините и съм още в началото, а сериалът проследява цял един живот на тази жена. 36 епизода е и не знам дали ще имам търпението до края.
Много ме интригувате с "Designated Survivior: 60 Days", но съм гледала американската продукция. Аз съм си голяма проклетия Angry - трудно възприемам и гледам римейк. Например : след ЕЗЕЛ не можах да възприема нито румънската, нито мексиканската версия, въпреки че знам много добре, че всички са версии на "Граф Монте Кристо" . Така се боря със себе си да гледам и оригиналната версия на "Добрият доктор".
Unicorn88, бъди търпелива с "Детектива"! Загадките започват още в началото и продължават до края. На такъв синджир не бях попадала скоро. Или може би не гледам такъв жанр - филми...

# 288
  • София
Sad Дам, не съм гледала почти нищо корейско. Все още не ме привличат толкова. Стоя си на китайското - и лицата ми харесват повече, и историите. Въпреки че трудно намирам сериал, който да издържа с тия техни лигни за главни. 😄 Пък и моето учене на езика цикли, защото не ми остава време и със сериали го поддържам.

Обаче пък нали напоследък изгледах два корейски и ми направи впечатление колко думи са им еднакви с китайските. Бях гледала преди сравнение и че имат еднакви по звучене и смисъл, но не очаквах чак толкова много. Забавно е за лингвист по образование като мен. 😄

# 289
Само като видях рекламата и веднага си казах" Това е точно за Tuon" SmileWink
Cat Rights War
Оооо 🤗 благодаря.Определено ще го пробвам.
Надявам се,че щом е с такава сладка котка ще е интересно. Харесва ми,че е тагнат като комедия + романтика и първия епизод е тази неделя.

# 290
  • пак на Рив Гош
Tuon, добре, че си ти, да се погрижиш за Кроуонсанчо, да не ходи мърляв Grinning. Между другото, той уж в началото на август трябваше отново да минава на медицински преглед за наборната комисия, ама досега май не видях дали е минал и какъв е резултатът и кога ще влиза в казармата.

bb6, взех се в ръце и вече съм на 7ми епизод на Designated Survivor: 60 Days. Напредвам, макар и бавно (ти сигурно вече почти си го завършила). При мен плажът, океанът и коктейлите отнемат повече време от предвиденото за сериали, а трябва от време на време да се социализирам и със съседите Joy
Горкият временен президент, хиените не го оставят да си поеме дъх. Струпват му проблеми със светлинна скорост! Добре, че господин Гу е там и бди! И изглежда добре в костУм Grinning. Почти съм склонна да започна да си водя статистика колко пъти на епизод споменават "Теханмингук" Joy

Уин, какво е ЕЗЕЛ?

Our Golden Days -  Il Woo не заслужава това!
Сега ще бъда много лоша, не мога да си обясня всеки път с какво тази актриса е заслужила да партнира с  Il Woo, Choi Si Won, So Ji Sub. Ужасно креслива, лигави и недорасли са героините и, трудно се издържат. Поне от това,което съм гледала. Пак ли е такава?
Абсолютно същата е и в този сериал. Виклива, лигава и недорасла. Не е мръднала и на йота от образа от ДНК-то миналата година. Язък, само ни похабява кефа от хубавите Главни мъже!

# 291
Sad Дам, не съм гледала почти нищо корейско. Все още не ме привличат толкова.
И корейските сериали са хубави, понякога 🤣
Ако те подкупя с лимонада искаш ли да пробваш някой друг? Като се върнеш от Китай. И без това там са само китайци и ще ти е писнало от тях 🐰 🦊

Tuon, добре, че си ти, да се погрижиш за Кроуонсанчо, да не ходи мърляв Grinning. Между другото, той уж в началото на август трябваше отново да минава на медицински преглед за наборната комисия, ама досега май не видях дали е минал и какъв е резултатът и кога ще влиза в казармата.
Може би съм направила грешка 😱☺️
Бил е мърляв и са го натирила,защото няма как да защитава родината с този вид, но сега е чист и парфюмиран.Очаквай скоро новини.🙈🙉🙊

# 292
  • София
И корейските сериали са хубави, понякога 🤣
Ако те подкупя с лимонада искаш ли да пробваш някой друг? Като се върнеш от Китай. И без това там са само китайци и ще ти е писнало от тях 🐰 🦊

JoyJoyJoy Скоро не виждам как ще ми писне от китайци. С тези тънки талии, широки рамене и прилепнали дрехи (когато не са с рокли Grinning). Heart Eyes
Но, хайде, от мен да мине, приемам и корейски за след Китай (евентуално за преди Корея).

# 293
  • Русе
ElzaFB, аз самата не си давах сметка доколко фина конструкция имат! Гледах клип на Крис Мартин от COLDPLAY и Jin от БТС - Крис прегърна, вдигна от земята и завъртя Джин около себе си на сцената. Сравнението ми отвори очите. Simple Smile
Роца, Езел е много стар турски сериал. А какво е "Теханмингук"? Ей, любопитството убило котката, ама май ще ме навиете и аз да го гледам  "Designated Survivor: 60 Days"...

# 294
JoyJoyJoy Скоро не виждам как ще ми писне от китайци. С тези тънки талии, широки рамене и прилепнали дрехи (когато не са с рокли Grinning). Heart Eyes
Но, хайде, от мен да мине, приемам и корейски за след Китай (евентуално за преди Корея).
и пухкави устни, очи като звезди и коса черна като абанос. Събота е.Да бъдем поетични 😀
Виж… дори ти намерих китайска лимонада. Като си там я пробвай и кажи дали е хубава.

# 295
  • София
win, и корейците ли са с такива талии?

При китайците ме убива разликата, например:

Скрит текст:

Grinning Tuon, много е поетично за събота това! Устни, очи, коса, раменте, талия - човек ще рече, че за реална личност говорим. Трябва ти и на тебе една лимонада за жегата. Ще се постарая да я намеря в Китай, изглежда вкусна.

# 296
  • пак на Рив Гош
Бил е мърляв и са го натирила,защото няма как да защитава родината с този вид, но сега е чист и парфюмиран.Очаквай скоро новини.🙈🙉🙊
Joy Joy Joy

Уин, мерси за разяснението! "Теханмингук" (или по-скоро, Daehan Minguk, както е правилното изписване) означава "Република Корея" на корейски.
Може да погледнеш сериала, има шанс да е доста различен от американския първообраз.

Устни, очи, коса, раменте, талия - човек ще рече, че за реална личност говорим.
Те са си реални в повечето случаи, нищо, че на нашето ниво си остават като мимолетна илюзия в съня Joy.

# 297
  • вятърничава
Роца, на еп.10 съм от Designated Survivor: 60 Days. Продължават в същото темпо да тормозят президента, не му оставят миг покой. Дори плахо един Animal Unicorn подава рогче. Г-н Гу ми харесва дори с тази прическа. Ах, тази негова усмивчица, пак прави много добра роля. Президентът и първата дама са разкошни. Както и екипът му. Опозицията толкова ме дразни, че даже ми харесва. Депутатът О - тази бяла униформа е създадена, за да я носи той. Търсих често споменаваната битка при Пенгмьонг, но нищо не открих. Не мога да разбера исторически факт ли е или измислица. Не ми се гледа нищо друго, докато не го довърша. Но ти не бързай, почивката е по-важна. Гледай океана, не екрана и наблягай на коктейлите, че лято не остана. Предпочитам да чета на плажа, дори и през ум не ми минава да гледам сериал.

Китайската лимонада изглежда много примамливо. Flowers Lemon🥛
Може ли и за мен, обещавам да харесвам Джеф винаги.
Цитат
и пухкави устни, очи като звезди и коса черна като абанос.
Снежанка? Wink

# 298
  • София
Китайската лимонада изглежда много примамливо. Flowers Lemon🥛
Може ли и за мен, обещавам да харесвам Джеф винаги.
Цитат
Снежанка? Wink

😄 И Вълкът, къде без него.

Аз обещавам да донеса такава лимонада, ако намеря. Въпреки че сигурно е ограничени количества и само за специални хора.

Те са си реални в повечето случаи, нищо, че на нашето ниво си остават като мимолетна илюзия в съня Joy.

😄 Не пречи да мечтаем.

Една случка от Китай от вчера по този повод:

Скрит текст:
Сяо Джан бил тайно на театър. И след представлението някакъв човек постнал снимка, че го видял, но решил да не го притеснява. И съответно всички присъстващи започват да си ровят из снимките и клиповете от театъра, за да видят ще попаднат ли на него. И постват в социалните.

И след няколко часа едно момиче поства: “Да… е това с кока точно ДО него съм аз… но изобщо не съм разбрала до кого седя. Забелязах хубави младежи до мен (бил е с асистента си) и си казах, че в Шанхай има много хубави мъже. Освен това миришеха страхотно и дори се чудех дали да не ги питам кой е парфюмът.” 🤣🤣🤣
Така че, ей го - и да стане реалност илюзията, може да сме толкова зальохани, че дори да не разберем.

# 299
Grinning Tuon, много е поетично за събота това! Устни, очи, коса, раменте, талия - човек ще рече, че за реална личност говорим.
😱 Ние не говорим ли за Zhang Ling He?
Скрит текст:

Цитат
Снежанка? Wink
Тя новата Снежанка не отговаря на това описание. Тя е латиноамериканка и се казва Снежанка,защото е родена в снежна буря.
Момент… ти си си мислила, че няма да харесваш Джеф завинаги 😱
Никаква лимонада за теб, никаква.
Ето ти една камара най-обикновенни кафета.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт