КГБ = Клуб на Готините Баби - 236

• 21 761
  • 733
  •   2
Отговори
# 120
Забравила се , че обеците са ти подарък от КГБ. Тю...
 Отивам да развалям един ред домати да слагам вторите...луда... И аз по навик върша по две-три неща и гафове да искаш. Ами нямаше време едно време и все на бегом, но имах мозък, сега намаля.

# 121
Добро утро ☕🌹
Голямо оживление в нашата къщичка, не мога да ви изчета. Какво нещо е появата на едно малко човече!  Още веднъж, да е жив и здрав Габриел и всички около него! Зарадва всички тук и си личи! 🥰
Аз след комбинация от бускулизин и ношпа нощеска съм спала, да не ме чува дявола за сега нямам болки. Имам записан час и след малко отивам да се подстригвам. След това, чакам пратка която трябва да мина да взема, че е подаръка за  нашата кака която днес е именичка. Да ни е жива и здрава и късмета да е с нея! ❤️
Хубав ден момичета и се пазете! 😘

# 122
Добро утро! Днес се успах геройски! Добре, че дедо е по-раннобуден, та ми е взел кафе и в момента разхожда кучето, а аз, отворила едно очо го пия и надничам тука.
По-късно ще водя майка до лабораторията отсреща и се чудя пеша ли да ходим или да вземем инвалидния стол.
Хубав ден на всички!
Допълвам - честита именничка, кассс. Какъв ден е днес?

# 123
Честита именичка ,днес са Мариите ,живи  и здрави , ако има още. На малката Мария - щастие!

# 124
Не знаех. Не е ли на 15 август?

# 125
ФБ така разправя, аз не съм по имена и дати, и моето име може да забравя.

# 126
  • София
Не са Мариите именячки днес. Магдалена и производните празнуват. Касс, честита да е малката!
Клечке, днес предвиждам, че ще пуснеш климатика. Аз в работата го пуснах още в 8, понеже не може да се отвори за проветряване. Наоколо има пожари и е задимено.

# 127

"Обстоятелствата и случките оцветяват живота ни, но ние можем да направим избора какъв да бъде цвета."
~ Джон Милър

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Кассс, честит имен ден на внучката - живо и здраво да е детето и с името си да върви напред Flowers Four Leaf Clover
Борянка, днес бил празника на Св. Мария Магдалена - празнуват Магдалените. Мария празнува на Голяма Богородица - 15 август. 
Мериан, пъргавелка си - докато аз се размотавам тук, ти ме изпревари Simple Smile
Рано-рано вече направихте седянката и тръгнахте по задачки.
ММ тръгва да носи колата на сервиз - стискайте палци да не е нещо сериозно Hands Plus1
Пена е готова и отивам да й помогна - не може да простре, би било добре да можеше Smirk После ме чакат "мухачка", печка ... все топло правещи неща.

Хубав ден от мен, а вие си знаете - дебели сенки и хладки напитки

# 128
Ехеее, и днес празник.
Честит имен ден на внучката ти, Кассси!
Здрава и щастлива да е !

Пък аз нали съм ,,всичката Мара втасАла"" , до сега си търсих обеците .
Сега дилемата ми е с коя дружка  пия кафе.
Прилича ми на една с буквата ,,З"", с  която отдавна не съм се срещала, но пък ще ми е приятно да седнем на една маса и да си побъбрим. Като в доброто старо време ....

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 13:38 от Важна клечка

# 129
Писах, писах и какво стана - всичко изчезна.
             Касс, честита да е внучката ти - здраве, успех в у-ще и много обичана да е.
             Имам внучка Мария и празнува  на Голяма Богородица - 15 август. Сега са Магдалените и производните им.
             КАГ, и аз върша по няколко работи наведнъж, но за сега фалове нямам. Най-обичам никой да не ми се пречка докато съм заета с тези задачки.
             Ооо, Клечи, ти намери обиците! Yum
             Спокоен ден и се пазете от жегата - за днес обещават още по-голяма.

# 130
Абе, аз продължавам да гледам снимката и да си се чудя къде и кога съм се снимала...

Борянка, и ти беше там.
Не беше ли на един Великден, на едно диванче, в един апартамент срещу Александър Невски?
И не пиехме кафе, а чай, който домакинята предложи да си изберем от една красива инкрустирана кутия ?
Тъй ли беше, казвай, ако повече помниш?

Личи си, че хич не ми спори слугинажа  Simple Smile Wink . Абе, знам си аз, родена съм аз да разхождам хубост по чужбинските плажове Simple Smile Wink , но свърши, няма вече Simple Smile .
За сега Simple Smile ...

# 131
Добър ден!  

Касс, жива и здрава вашата госпожица! Да радва всички с успехи в училище и с всичко, което прави!
Мериан, честити нови мебели! Ползвайте си ги със здраве!
Тони, графикът ти е страхотен! Само така, момиче!
Клечи, ама много си готина мадама!
Макавелли, днес ще следвам съвета ти- дебели сенки. Щом днес е празник, няма да пипна нищо!
Само сготвих една "свинска" супа по желание на внучката. Яла на морския лагер и много ѝ харесала. А дано съм я сготвила правилно!
Диди, браво на теб, че  така добре ти се получават дейностите! Сега кротни  малко след емоциите с внуците!
Тетка, Бо-ряна и всички писали и неписали, хубав ден и да ви спори това, с което сте се захванали!

# 132
  • София
От мен добър ден! Не съм поспалана. Станах, изпихме си кафето и запретнах ръкави. Мия прозорци и си припявам. Казват, че трудът е песен! За сега все още ме държи ентусиазЪмът, та бързам, докато не ме е пуснал. Не съм ви чела, оставям си ви за следващата почивка.

# 133
  • Вила Великула
Здравейте, мили дрЪ/у/жки!
Клечи, точно на същата приятелка ми заприлича и на мен.
Ние сме все още около басеина, че днес домакините искат да ни водят на някакъв интересен плаж, но имат в момента разговор с един от майсторите, който ще им работи по ремонта на къщата. Та ги изчакваме търпеливо.
Репортажите от новия плаж по-късно.
Не знам защо, но повечето снимки, които направя са помече от 5 MB и не мога да ги кача тук в темата. Трудно ми е да ги смаля, защото ми се завъртат наопаки и честно казано не ми се занимава. Ако някой има идея как да го правя, че директно да снимам снимки до 5 МВ. Със Самсунг съм.

# 134
Сколасах със слугинажа и пътувам към едно приятно местенце Simple Smile .

Пипи,
прочетох въпроса ти.
За да смаля снимките и да ги приеме Маммата, при мен става, като ги скрийншотна.
Пробвай, ако искаш .
Хайде - фюююю, стигнах Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт