КГБ = Клуб на Готините Баби - 236

• 21 757
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Да рапортувам - прибрахме се благополучно привечер. По пътя колата нещо се бъгна - дойдохме без проблем, но дано не е сериозно, че тези дни имаме още пътища ...
Честито внуче Габриел на Гъбката - да расте здраво и безгрижно малкото юначе за радост на всички, а мама бързо да се възстанови. Специални поздрави предай Фло на щастливите баба и дядо Heart
Фло, да ви е жив и здрав зетко - да обгрижва с обич семейството си и вас да дарява с уважение Beers
Пипи, прекрасни места посещавате - почивайте на MAX, имате нужда от това!
КАГ, много се разсейваш мила - къде са ти мислите?
Борянка, много си упорита - може да е с много усилия, но постигаш намисленото Simple Smile
Кассс, нещо е раздразнило стомаха ти - аз успешно прилагам в такива случаи Шведската горчивка на Мария Требен, може да опиташ.
Тони, свърши ли работа при зъболекаря?
Мериан, подреди ли новите мебели - тегаво е след почивката да си Пепеляшка, но после ще ви е гот.
Клечи, чакат те хубави мигове със синко и внучките - ще ти напълнят душата Heart
Ян, това къщата на младежите ли е - супер изглежда!
Тану, дай си сама сериалчетата на воля - тя работата няма да ти избяга, пак си е твоя Simple Smile

Ще се опитам да спретна нещо леко за вечеря - може би на яйчева основа, че пътя доста ни поизмори.

Спокойна вечер на вас и прегръдки в чувалчето има за всички

# 106
Прекрасна новина в новата прекрасна къщичка. На Габриел пожелавам здраве и приказно детство, на баба и дядо да тичат след него, чакаме включване от Гъбката.
Фло, честито и на зетя, здраве, щастие и любов, особено към тъщата!
Аз май пак ще лъскам доспехите, смятах, че ще изкарам едно малко по-спокойно лято, ама...
Не съм решила още дали да влизам в поредната битка за ,, правда и за свобода,, или кротко да мина встрани от проблемите. Ще видим какво ще сънувам нощеска...За службата говоря.
Баба, светла и памет, казваше: Където и да отидеш, с теб си водиш и орлите и гарваните.
Била е права. Лошото е, че се изморих.
Айде да не ви пълня главите с глупости, днес е хубав празничен ден, здраве и усмивки за всички вас!

# 107
Този Габриел е кръстен на баба Гъбка, първата буква.
 Ениса , като знаеш какво ще сънуваш , какво се чудиш. Пък и  си в края, пенсията няма да избяга , я натривай носове, можеш го. Няма да си разиграват конете както искат някакви. Като не им изнася , тъкмо ще ти решат проблема с напускане, да се оправят, но все по-калави  и не мислещи идват.

# 108
Боряна, лошото е, че ще рефлектира върху други хора, тя мойта е ясна. Ще ме изпратят като войвода,  с гърмежи. Надявах се на китки и усмивки. Иначе така мога да ги взривя, че ще ме дават по всички телевизии, а вие ще викате - Тая лудата я познавам!
На мен ще ми накривят шапката, ама пешкира ще го изпере някой друг. Е това не го обичам.

# 109
  • София
Добре дошъл на Габриел!
Да е ящен и поспалив, да радва родители, баби и дядовци и прабаби.
Фло, да е жив и здрав зетя и често да идва за малки зеленички.
Кас, редовно пия Ибупром синус и нямам проблеми със стомаха.
Помня, че ЛЛ ми беше препоръчала Иритаколин на Допелхерц - регулира каквото не е добре в стомах и корем. Доволна съм от добавката.
КАГ, изморих се докато четох. За да няма сакатлъци аз не допускам газови уреди в дома ми. Няма какво толкова да се спести. А като готвя нещо зарязвам всичко и седя на фотьойл близо до печката. Удобно нещо е кухньо-хола - имам директен поглед над котлони и фурна.
Ениса, с удоволствие бих зарязала борбата с вятърни мелници. Мислиш за добруване на колегите - добре, похвално. Но ако се разболееш от напрежение същите няма и да се сетят за тебе - изпитано.  Гледай си Борисите и себе си - няма кой друг да ви мисли.

# 110
Добре дошъл, юнак Габриел! Да расте здрав, силен, умен и обичлив!
Да ти е мед зетя, Фло! ЧРД!

# 111
Добре ни е дошло най-новото внуче! Да даде сили на баба Гъбка да се съвземе и да го дундурка!

Фло, здраве, щастие,успехи  и късмет на зетя!

КАГ, от една кръвна група сме с теб. Мен не ме е яд за счупени и изгорени неща, а че после трябва да чистя.
Преди малко се прибрахме с опашатия приятел от улицата, че днес не искаше да излиза. Има си едно приятелче - съседски опашанко и се натичаха на воля. Сега спи, а нощес какво ще правим, не знам.
Спокойна нощ от нас!

# 112
  • София
Добре дошъл малък Габриел! Да си здрав и спокоен,да радваш родителите и баби и дядовци! Бързо възстановяване на Ани.Баба и дядо да помагат!
Фло,честит рожден ден на зетко! Да е здрав, щастлив,грижлив и внимателен!Да му върви във всичко!
Накрая пожелавам на всички хубава седмица!Лека нощ!

# 113
  Добре дошло на внучето Габриел!  Честито на  цялото семейство и дано то да е най-ефективното лекарство за баба Гъбка, която да го гушка!
Да е жив и здрав  зетят от Виена!

Скрит текст:
За малко друго да сътворя, ама се размина на косъм. Бях защипала един кабел на компютъра с новото бюро и реших да го отщпя. Но по инерция вдигнах като хванах плота. Да, ама той не е здраво закрепен като на 50+-годишното, а е захванат с дървени дюбели. Ами извадих плота! Добре, че не се счупиха дюбелите и  успях да ги наместя в дупките! Иначе какъв навик щях да изям!
Айша, при мен също  е кухньохол, ама аз като се разработя, върша наведнъж няколко неща. Затова и правя бели.

Лека нощ!!!

# 114
  • Варна
Хи, хи, хиииии............ Снощи реших да съм разумна да си легна рано и ето го резултата, в 02.40 часа наспала се сгънах едно пране, повъртях педали на уредчето за раздвижване на краката подарено ми от дъщерите, че ДС вчера пак ме критикува, че съм мързел и не ми се прави каквато и да е гимнастика!
След среднощната "физкулт-ура, ура, ура"..... къде, къде..... ами на лапчо, да ви нагледам, да разбера как сте и какви ги вършите в тези горещници! Обичам го лятото, колкото и да показва термометъра!  Surfer

Добре дошъл на Габриел! Да расте здрав, обичан и лакомичък за радост на мама, тати, на Баба Гъбче, на Дядо Павли и на цялата рода!  Flowers Four Leaf Clover

# 115

Добро утро!
Снимка в аванс, да се видите.

# 116
  • на чист въздух
Добро утро Боре с тази снимка ме разсмя рано сутринта.
Танитка, много бързо спиш бе жена.
Добре дошъл на бебе Габриел. Да е жив и здрав и да е стимул на баба Гъбка бързо да се възстановява и да припка край него.
Фло, зет като мед. Нали така? Да е жив и здрав и да су уважавате
Аз днес ще се отдам на хобито си. Трябва и релакс Нали така? Хайде хубав да е денят Ви

# 117
  • някъде другаде
Добро утро!
Снощи дъщерята и приятеля и ме поканиха на заведение , и какви новини съм изпуснала.
Здрав и щастлив да расте малкият Габриел. Много радост да донесе на цялото семейство.
Фло , здрав , щастлив и успешен да е зетко.
КАГ , спри се. Върши само по една работа. Ще направиш голяма беля. Да има тази събота съм на Кръстова гора. На 09.08. ще ходя на Рилските езера , а от 11.08. до 13.08 сестра ми ми е подарила за РД двете да отидем на Вършец.
Клечи , и ти го давай по-полека. Ако ти се почива , почивай.
Ениса , не ми се вярва да си оставиш коня в реката. Ако те дадат по ТВ ще се похваля на всички , че те познавам.чч
Тану , май с кучо си даваш почивка за да го заведеш на разходка.
Макавели , започнах работата при зъболекаря , ще ходя още.
Пипи , много хубави места посещавате. Почивай активно , заслужаваш го. Пускай ни още снимки.

# 118
  • София
Добро утро!
Да е добре дошъл малкия Габриел на този свят! Да радва всички около себе си!
Фло, честит ти зет като мед!
Мебелите са сглобени, довечера почистване и подреждане на катуна, който създадохме. Ще се оправим.
Ениса, аз съм споделяла, на твое място бих си гледала Борсите и ще зарежа службата. Но ти си знаеш как се чувстваш.
КАГ, съдбата те подсеща малко да си отдъхнеш. Много дини носиш, остави някоя.
Днес се очертава да е много горещо, пазете се!

# 119
Добрутро, добрутро и от мен!

И аз се радвам за хубавите новини и се присъединявам към поздравите.
Добре дошъл, бебе Габриел!
Да растеш здравичък и много радост да носиш на всичките ти близки хора!

Честит вчерашен рожден ден и на зетко на адашката Фло!

Днес плановете са ми като вчера.
В чуденка съм как да ми стане по - разтегателна къщата Simple Smile , та да има място за повече вещи и за повече гости понякога, но в същото време се самоуспокоявам -  добре, че не е по - голяма, че ще трябва и повече чистене Simple Smile

Борянка, тая с капелата на мене прилича, само се чудя тези тюркоазени обици ( такъв ли е тоя цвят) кога ли съм ги купувала Simple Smile .

Че съм шматарок, шматарок съм си - на снимката от Златоград половината ги разпознах, особено на предната редица, но за мене си много не съм сигурна коя съм Simple Smile . То не, че е и важно де, важното е , че бях там и бяхме заедно.

Пералнята ме вика и ще бягам.
С един куршум два заека целя - хем пране, хем сянка на балкона.
И да се похваля - още не съм включвала климатик ( мнооого го мразя ), значи търпи се топлото. То след тази лепкава турска влажна жега, не знам дали тук ще може да ме уплаши времето.
Поживьом - увидим, по моите прогнози към края на седмицата ще има още  повече топло.
Хайде, със здраве, до по- късно.

Общи условия

Активация на акаунт