Седмокласна Изпитна 21.07 - 27.07 Второ класиране!

• 61 409
  • 1 371
  •   1
Отговори
# 210
За близначките - да, става. Така рискът при тях е нулев. В миналогодишната тема имаше също една майка с момче и момиче близнаци, които точно така направиха.

Девойката също е класирана на 1-во желание, от трето, чак не мога да повярвам. Повечко точки я деляха, но успя, за което много се радвам.

# 211
  • София
Следя ви с интерес и ви стискам палци!!!
Дидева вече качи баловете в някои градове Simple Smile За София все още няма нищо

# 212
  • София
Честито на всички класирани🌞
Имам въпрос за моя близка приятелка с близнаци-класирани са в определено училище и двете на 1во класиране. Сега си ги прекласираха в същото училище но в по-горно желание. Тя ще запише едното момиче, но се чуди може ли другото да не го записва и с нея да участва на 3то, като ако не стане в исканото от тях да я запишат като близначка. Надявам се да го написах ясно 🍀😇🤣
Благодаря на всички за отговора

Да, може!
Аз като майка на близнаци потвърждавам, че може да се запише едното, а с другото да продължат в класиранията, то нищо не рискува, дори и на 4-то класиране. Ако не станат нещата просто го записват при другото, защото мястото му като близнак си е осигурено. Съответно и обратния вариант е възможен. Влиза втория близнак и изтегля брат си/сестра си при него и го отписват от първото желание. Тратият вариант е двамата в различни училища да останат, въпрос на желание Simple Smile.

# 213
Извинете за тъпия въпрос, но как виждате минималните балове за второ класиране? В "желания" си стои информацията от първо класиране. Благодаря❤

Ако детето е записано на първо класиране, няма как да видите минималните балове. Или питайте конкретно в темата, ако ви интересува някоя паралелка, или изчакайте Дидева, предполагам до час ще качат баловете.
Благодаря!♥

# 214
  • София
Някой може ли да сподели с колко точки е паднал (ако е паднал) балът за момчета във френската с латински?

# 215
В РУО излиза таблицата за мин и макс балове. За София е тук https://ruo-sofia-grad.com/%d0%b8%d0%b7%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%b8- … 0%bb%d0%b0%d1%81/

# 216
  • София
Тук остана на 0.5т от желано училище и на малко повече от по-желано. Записвам го, но ще мислим още.
Мисля, че известно време няма да се спи.
Продължаваме с джин Sweat Smile

# 217
  • София
Значи, два от три пъти ми се случва МОН да избият рибата.

Френската с латински : 427 за момчета, 453.50 момичета

# 218
  • у дома
Имам въпрос, какво е това допълнително подаване на заявления от 25.07 до 26.07. Това е преди третото класиране.
Това е за децата от допълнителната дата.
А на коя дата са били НВО за деца със здравословни проблеми?

# 219
Момичета, може ли да видите ако не сте участвали във второ класиране и сте си записани по първо- в кутийката "втори етап" какво ви изписва.

Пише “некласиран кандидат”.

# 220
  • Пловдив
РУО-Пловдив - Статистика от второ класиране
https://www.ruoplovdiv.bg/messages/file_messages_students_16/min … 2025_2026_rc7.pdf

# 221
  • София
Имам въпрос, какво е това допълнително подаване на заявления от 25.07 до 26.07. Това е преди третото класиране.
Това е за децата от допълнителната дата.
А на коя дата са били НВО за деца със здравословни проблеми?
Не съм го следила.

# 222
  • у дома
Значи, два от три пъти ми се случва МОН да избият рибата.

Френската с латински : 427 за момчета, 453.50 момичета
Там ли сте,ме искахте ли професионална гимназия?

# 223
Дидева е качила също справка за баловете на второ... за повечето области.

# 224
  • София
Едната девойка си отиде на 1-то желание, но другата си остана на същата позиция. Много малко падна бала при нея, но каквото такова.

Общи условия

Активация на акаунт