Би ли ви привлякъл мъж само защото е висок?

• 5 402
  • 164
  •   1
Отговори
# 120
Ариел, стига с тея заключения.
Не всички мъже са боклуци и не могат са си задържат лигите по всяка преминаваща жена.
А когато свикнеш с един човек, живеете дълго заедно, променяте се и двамата в годините, външният вид съвсем остава на заден план.
Сега не говоря за тотални превъплъщения, въпреки че и такива съм имала от 60 кг.на 105 кг. и даже и тогава неговото отношение не се е променяло.
От както видях една моя тийн любов на какво е замязала, доста философски почнах да гледам на нещата. Вземеш я като фиданка, стройна, красива, за едни 10 години стане на толуп. Нито да я зарежеш като имате общ живот и деца, нито да ти е кеф, да не говорим либидото и самочувствието къде им отиват на такива.
А на такива лонгури не знам кво толкова им харесвате, няколко познати имах такива, все хърбави, прегърбени и направо грозни си бяха. За един се сещам беше 1.90 баскетболист и имаше тяло с мускули, гаджето му не му отстъпваше по ръст.

# 121
А сега си представи обратната ситуация, в която жената зареже мъж защото бил "толуп" колко хейт ще отнесе защото не виждала "вътрешната му красота".
Забавно е как само такива неща по право са позволени само на мъжете.

# 122
  • Обран бостан ;)
Е как хейт. Тук даже се насърчават подобни действия "Разведи се", "мъже много", "не си губи времето" и т.н.

РФ - прочете и старата тема  ?

За седем години - прогрес ЗЕРО. Wink

# 123
Е как хейт. Тук даже се насърчават подобни действия "Разведи се", "мъже много", "не си губи времето" и т.н.

Хейтът ще бъде от мъжете и от жените.
А ти тия съвети ги остави тука - омъжени  от 30-40 години или перманентно самотни жени, не са най-добрият съветник.

# 124
Жените по правило не сравняват мъжете със себе си, а с другите мъже. Важи и за височина, и за пари, и за други работи.

Така че, жена висока 160 с 1500 лв. заплата не я впечатлява, че мъж 170 см. и 3000 лв. е цели десет санта по-висок от нея и вади 100% повече пари. Тя гледа, че някои други са 180+ и правят 10к.

Така е и в животинския свят. Женският паун гледа как е опашката на мъжкия спрямо другите мъжки, не спрямо нейната несъществуваща. Не е справедливо, но е факт.

# 125
Много неадекватни коментари на жени, високомерни и обидни. Отвратих се.

# 126
Ама заплатите според ръста ли ги раздават?

# 127
  • София
На жените само добавят една нула към сантиметрите, а на мъжете хем добавят нула, хем удвояват. Не е честно! 🤣

# 128
Добре, че не.

# 129
  • Обран бостан ;)

Според ТЪста Wink

# 130

Не, разбира се. Просто казвам как разсъждават много жени. Също и в отговор на мненията, че жените 160 трябва да се задоволяват с мъже 170 и да оставят високите за високите жени. Еми, няма такава закономерност. По същата логика съм чувала много коментари от мъже към мъже — тоя грозник как е хванал тази хубава жена/това сладко момиче. Еми, правил, струвал, хванал я е човекът. Няма правило хубави само с хубави да се хващат, така е и с височината.

Аз самата нямам фетиш към височината и съм харесвала доста мъже в диапазона 170-175.

# 131
Оф, добре, че не всички мъже са ,като Rf. Аз и друг път съм го питала, жена му, ако случайно стане 100 кила, какво?
Ще я зареже ли, ще я върне ли, секса ли ще спре или ще скочи от моста?
Ми, живота е непредвидим, не знаеш как ще те превъплъти. В прасе ли, във фея ли? Важното е да сме здрави.

# 132
Оф, добре, че не всички мъже са ,като Rf. Аз и друг път съм го питала, жена му, ако случайно стане 100 кила, какво?
Ще я зареже ли, ще я върне ли, секса ли ще спре или ще скочи от моста?
Ми, живота е непредвидим, не знаеш как ще те превъплъти. В прасе ли, във фея ли? Важното е да сме здрави.
Вероятно ще я обича още, просто няма да я харесва по същия начин. Сексът е първичен акт, едва ли много мъже биха се привличали, ако изведнъж жена им качи 100 кг отгоре и не ги свали никога. Това не значи, че ще я зарежат или изневеряват. Дали жена би се привличала от подобна рязка разлика, ако изведнъж огромно шкембе на мъжа я затиска до края на живота й? Бракът не е само това, нито интимността, нито партньорството. Но защо да се лъжем, че това е нещо привличащо и красиво?

# 133
Е аз кво написах? Ми естествено, че няма, но физическото привличане не знам дали би било същото, нито как това би повлияло на либидото и, на психиката също. Това са неща, които не зависят от какви са мъжете, а са на съвсем друго ниво. Т.е да се запуснете до 100 кила фигура тип толуп и да очаквате, че мъжът ви ще ви желае както сте били 55 кила с фигура на модел не е особено адекватно. За мъжете важи същото, аз обаче съм си в отлична форма и не мога да говоря какво би било ако беше обратното. Все си мисля, че човек да се остави така каквото и да е дори и при болест, трябва доста да му куца психиката или волята, за да плюска и да дебелее до такава степен

# 134
Съгласна съм с мненията на РФ и Телесила. Привличането е различно, обичането ясно.

Общи условия

Активация на акаунт