Трикчета по време на лятната почивка

• 3 015
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
Ако ми трябва втора карта, си искам. Никога не да ми отказвали никъде.

О, отказвали са и още как! Много често картата за тока е "занитена" за ключа и се търси спасение. Тъпотии от типа "плаща си - полага му се" не са обективни за стая, превръщаща се във фурна при 40 градуса през деня.
Не става дума за включени всички ел. уреди или пусната чешма да тече, а за климатик. Това не е лигня, а необходимост в днешните лета.
Вчера се прибрахме от такива "условия", така че имам пресни изживявания. А се е случвало и извън България, та не е прецедент.

Явно ходим на различни места.

При над 700 000 хотела в света, щеше да е чудо, ако ходите на еднакви места Simple Smile

# 31

Явно ходим на различни места.

Не мога да си обясня защо смятате, че всички хотели са еднакви?
Такава тъпотия ни се е случвала и извън България в скъпи хотели /бафмааму, не сте ходили само Вие по света.../, а ни се е случвало и у нас.

Да не споменавам, че през последните дни в Бургаско слушахме "държавната аларма" за високи температури по два пъти на ден... Абсурдно е да не се ползва климатик сред бетона.

Много нелепо заключение, честно.

# 32
Да съм писала, че са еднакви?! Писах, че ако ми трябва втори ключ/карта, си искам и ми дават. Нито съм ходила по света, нито става въпрос за скъпи хотели.

# 33
Това с отпадане на захранването когато картата не е в слота е и от съображения за безопасност а не че някой някого иска да цака или му се свиди токът - да е сигурно че няма да има оставен уред без надзор или забравен включен. Нормалното е хладилник/минибар и климатик да са отделно и да не ги изключва това, но е отделен въпрос дали навсякъде е така... А има и немалко хотели в които е цяла климатична система а не индивидуални климатици за всяка стая, тъй че тя не се изключва като си излезе човек от стаята. Кофти е когато не е така и наистина влизаш в пещ като се върнеш в стаята си...

# 34
  • София
Хайде да разведря малко обстановката и да ви скандализирам с един трик, който се сетих за пътуването до всяка почивка по света и у нас. Не се разделям с тази джаджа, защото тоалетните по бензиностанции, летище и навсякъде са ми страшен проблем. Гнуслива съм на макс. Само за жени е обаче....предупреждавам LaughingLaughingLaughing
Скрит текст:
Купила съм си розово от Temu. Ако има други гнусливи - това е нещото!

# 35
Да съм писала, че са еднакви?! Писах, че ако ми трябва втори ключ/карта, си искам и ми дават. Нито съм ходила по света, нито става въпрос за скъпи хотели.

Не искам да се заяждам и не ми е това целта, но не на всякъде дават втора карта/ключ. Налагало се да оставяме депозит и пак е било драма.
Има такива хотели и явно не сте били в такъв, но това не става задължително правило. Колкото повече хотели, толкова повече вариянти.

# 36
Линдичка, функционира ли наистина?
Това вече наистина е трик! Heart Eyes

# 37
Хи, хи хи! Наистина ме развесели, но щом върши работа значи е полезно, особено ако няма тоалетни наблизо. Щом мъжете могат, защо не и ние.
Хайде да разведря малко обстановката и да ви скандализирам с един трик, който се сетих за пътуването до всяка почивка по света и у нас. Не се разделям с тази джаджа, защото тоалетните по бензиностанции, летище и навсякъде са ми страшен проблем. Гнуслива съм на макс. Само за жени е обаче....предупреждавам LaughingLaughingLaughing
Скрит текст:

# 38
  • Велико Търново
това пособие не е за мен Simple Smile По-скоро ще ме е гнус да го мия вече веднъж използвано.

# 39
  • София
Функционира ами Bowtie
Даже функционира чудесно. Трябва само да се преодолее навика и първоначалната задръжка, която имаме от този начин. Отпуснете ли се си става. Ни се клечи ни се подпира някъде. Особено в самолет или влак е супер - само трябва да се насочи добре струята Laughing След като се свърши работата се замива на мивката и край. Никой не  ме е гледал странно като излизам от тоалетната с него. Някъде бях попаднала на хартиени еднократни такива, но си купих това за да си ми стои в чантичката за пътуване. Сложила съм го в несесер негов си. Преродих се. Иначе стискам с часове. Много ме е гнус просто.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 17:19 от Линдичка

# 40
А аз си взех от Тему ето такива найлончета: https://share.temu.com/j54VoUQE8oA
Всяко е пакетирано в отделно пакетче за еднократна употреба, нося си по няколко в дамската чанта. Много са удобни, изпробвано. Simple Smile

# 41
  • София
Скрит текст:
После как процедирате ако сте на път?

# 42
  • София
После как процедирате ако сте на път?
Измивам под струя вода (от какъвто и да е източник-мивка, минерална вода), прибирам в несесера и край

# 43
Линдичка, това твоето е само за малката нужда. А за голямата?
Май по-добре с моите найлончета... Laughing

# 44
  • София
Линдичка, това твоето е само за малката нужда. А за голямата?
Май по-добре с моите найлончета... Laughing
Хаха Как'Сийке LaughingLaughingLaughing
Хвана ме неподготвена. Ти си по-ъпгрейдната

Общи условия

Активация на акаунт