Ти пробвал ли си кашкавали от там, знам, че не. Сравняваш уникален боклук Милка с надпис от алпийско мляко с кашкавали от азорските острови...
За инфо, по азорските острови има повече крави от хора, та дали нямат сериозно производство и дали е маркетингов трик? Да, за теб е така, защото си живееш в твоя свят и мислиш, че всичко е както у нас, ама не е така.
А у нас може да е БДС, 45 дни, ама на теория, затова почти всичко е меко и не може да се отреже, ако е от по-евтините, нали?
И как разбра, че снимката е от днес и веднага реши, че има 15 дена срок, телепат ли си или имаш магазин?
У нас промоции има когато нещо изтича днес и 50% е абсурд да има.
Примерите са повече от удачни, ти какво искаш да пускаме, само цени от тук ли и да си говорим, че всичко е наред?
Затова ли роден калкан и лефер са по 50лв? На снимката има и вносен горе, даже е по-евтин малко..
Нали точно със сравнение и то с подобни на нас страни, се вижда колко сме зле и какви цени има тук?
Още една снимка, великата сьомга, ама не трябва да се гледа и тя. Ето вносна / норвежка, не е локална, както и свинско ребра.

Прясно мляко, масово са до и под 1евро литъра.
Радвам се за Азорските острови, че имат толкова много крави, но няма връзка с това, което написах по повод цената и маркетинговия трик.
Не съм опитвал от там, а и не ми е нужно, за да докажа тезата си, а именно, че и тук такава цена се намира, че дори по-евтино. (При теб е 22лв./кг)

Сьомга:

Ребра:

Ха, дори скандално по-евтини.

П.П. Слагаш запетайки на неправилни места(буквално където ти хрумне).