Отговори
# 1 485
Сам, разбира се , Бър, всеки различно.Аз на моя му се карам ,щото ако може всички ще живеем заедно и никой няма да излезе от вкъщи. А пък аз смятам, че щом децата поемат по пътя си, отделят се от кухнята на мама , искат да го направят, и не се стрхуват да предприемат тази крачка, значи добре сме си свършили работата.
   За негово съжаление, Мъх ще трябва да се задоволи само с моето височайшо присъствие у дома.

# 1 486
  • София
Именно, Марулче. Дай им корени, за да им пораснат криле! И щастието от добре свършената работа остава за нас.

# 1 487
  Ма не е в ред. Снощи му вика, ти що не вземеш 2 години за 1 и да се прибереш по-скоро. Щях да падна.

Ахаххах, Марули! 🤣🤣🤣
Твоят Мъх голям хуморист!!!! 🤣🤣🤣

# 1 488
  • sf
Аз имам слабост към прасенца. Искам на такъв плаж 😍
Отмених си морето за другата седмица.  🫤 Поне ще ми върнат капарото.
Синкото така или иначе много време изкара на морето, даже още е там.
Тенекеджийско/бояджийските  услуги са майко мила 😵‍💫 сърцето ме заболя, май така ще си я карам, докато не се разпадне. 😆
Малко се опнАх на дивана, ама след малко ще се накикиморвам и приятелка ще ме води на някаква джиджана сладкарница.

# 1 489
  • София
Тьорти, картината е със страхотен колорит, браво.

Девойки, поръчвали ли сте от Трендиол? Цените ми се струват доста ниски, качеството как е?

# 1 490
Това турският амазон ли беше, Артемис?
Чела съм добри отзиви, ако да.

# 1 491
  • София
Турските са, Ули. Търся си раница, цените са ниски, а ме интересува качеството. Че преди години си взех чанта от Алиекспрес genuine leather, а дойде чиста мушама.

# 1 492
Дрехите са полиестер, а щампите на тениските не са добри.Говоря за немаркови, защото гледам , че има разни маркови обувки.Ако искаш наложен платеж, рискуваш половината нещa да не пристигнат. Два пъти поръчвах и от 5 артикула, идваха само два

# 1 493
Има по-голям шанс да е с добро качество, ако е турска отколкото от али-то мисля.
Но нямам личен опит.

# 1 494
  • София
Българското описание на стоките кърти мивки. Simple Smile дамска раница с камъци. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 495
Артемис, не знам каква раница гледаш и търсиш, но да похваля една марка - Harbour 2nd. От About You се сдобивам с нея, имам една кожена раница, средна големина, разнасях я през студените месеци. Преди две седмици си поръчах голяма за лаптоп, некожена, с много добро качество. И двете ги подебнах известно време, докато ги намалят. И чанти имам техни, ма тиху да не чуе мъх Grinning
Имам и кожена раница на Зарена, която също нося интензивно през есента и зимата, доволна съм и от нея, но там напоследък цените са леле-мале даже и на промоция.

От споменатия сайт никога не съм поръчвала, трябва да го погледна да не изпусна нещо случайно Simple Smile

Пф, замръзнаха ми краката, пък уж топло и слънчево. Минах от периода "затварям всичко да не влиза жега" на "отварям да се постопля малко".

# 1 496
  Ма не е в ред. Снощи му вика, ти що не вземеш 2 години за 1 и да се прибереш по-скоро. Щях да падна.

Ахаххах, Марули! 🤣🤣🤣
Твоят Мъх голям хуморист!!!! 🤣🤣🤣
   Да,да, понякога ни мятав джаза .Всъщност не е така и себващ, колкото му се иска , но изживява по-тежко от мен разделите с децата. Но той е по-домошат от мен, а мен животът ме вика.

# 1 497
  • Пловдив
Аз гладих и пуснах климатика...може и вълната да допълва 🤪 а имам още, ама поседнах с кафе.

# 1 498
Мисте, отпускарка ли си?

# 1 499
Не сме мръднали и ние цял ден, ей сега отскочихме само до магазина и това беше. Такъв здрав мързел ни гони с детето, отдавам го на липсата на ангажименти тия дни.

Общи условия

Активация на акаунт