Звездни Компромати - август'25

• 363 772
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 2 835
Това било годеж, чеките да видим сватбата къФ разкош ша е😂

# 2 836
Сигурно са му купили харна, девствена булка. Да се радва Имрах.

# 2 837
  • Пловдив
Като стана на въпрос за известни мъжове признали и не непризнали децата си, се сетих за Оуен Уилсън. Толкова забавен и популярен в женски ром-ком филми, изиграл не знам колко роли на баща, а всъщност е абсолютно липсваща фигура от живота на дъщеря си. Изрично е казал, че не иска и няма да присъства в живота й, плаща издръжка, не иска права, не иска да има нищо общо. Майката не е еднократна алкохолна забежка или нещо такова, били са двойка години. Дали той категорично не е искал дете, а тя по някакъв начин е забременяла не знам, ама адски тъпо поведение е това за мен. Със синовете си той поддържа връзка. С момиченцето не. Пък детето е много сладко, дано има щастлив живот.

Ми, идиоти, сър!
След като ЯСНО е заявил, че не иска дете, вие, и очевидно майката - какво очаквате?!?!?!?!?!?!!?!?!?!!?

# 2 838
  • София
Като категорично не иска дете, вазектомията е процедура за половин ден.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 07:10 от Reunion

# 2 839
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сигурно са му купили харна, девствена булка. Да се радва Имрах.
Задължително е! Емрах може да е опрашил три махали, ама жена му трябва да е девица.
Примати!

# 2 840
  • Пловдив
Като категорично не иска дете, вазектомията е процедура за половин ден.
Също и варианти жената да е ... как да кажа... понаместила нещата за да има дете?

На кой известен му бяха направили свирка, прибрали спермата и опрашили и после го съдиха за бащинство? Имаше подобна история.

# 2 841

Стораро от циганските сватби по неговия край, които са по 500 човека може и с 20к бакшиш да си тръгне, башка хонорар. Софка я бяха кичили с корона от евраци🤣😅 Мн хубава раута ма @ганска😅 и все пак всичките тези са по- честни и почтени от кръвопийците по горе. Пеят, печелят, храчат, живи и здарви.

Да, много са честни и почтени. Толкова пари изкарват, а мине не мине, някой изревава, че са използвали негова песен, без да са платили авторски права.

# 2 842
  • Glasgow
Този със свирката беше Борис Бекер, но то това май беше версията на адвоката му. Опънал беше сервитьорка или управителка на ресторант набързо по време на вечеря. Една тъмнокожа рускиня беше, той нали все по тъмни си пада. Но той май има контакт с това дете - дъщеря, тя сигурно вече е възрастен.
red. Да, на 25г,. много е интересна, интересно са се смесили гените

# 2 843
Жената на Фики и годеницата на Емрах , като близначки.
Скрит текст:

# 2 844
  • Glasgow
Хубаво момиче са му намерили на Емра. То и той е по хубав от Фики, но много прост милият, или просто не знае добре български. Нали си вадеха кирливите ризи онлайн с една бивша приятелка чалга певица, и той ѝ писа- "Нямаш една кола, една къща вархо себе си"

# 2 845
Жената на Фики и годеницата на Емрах , като близначки.
Скрит текст:
Според мен тези момичета са сестри или братовчедки. Чак такава прилика, без да са роднини?! А и за тяхното затворено общество, ако семейството на момите е богато, с връзки (свястно, дето се казва), а те девствени - петима сина да имат, там ще ги женят.
Наистина момичетата са като близначки!

# 2 846
Е, че баща му не е мозъчен хирург.Да пише вархо, значи има поне трети клас.

# 2 847
  • In The Middle Of Nowhere
Пишеше някъде из коментарите, че сестри били двете, но не знам дали е вярно. Явно са от нещо като бедно семейство, защото къщата пред която бяха да я взимат беше много обикновена. Според мен са ги избирали по критерий, че са млади, хубави и честни..

# 2 848
  • Glasgow
Тази на Фики някъде от Западна Европа дойде, от тези семейства дето са емигрирали 90-те, това помня

# 2 849
Не е изискване баща ти да е мозъчен хирург, че да си грамотен. Достатъчно е било да го пращат на училище като всички

С глас се смея “къща върхо себе си” Grinning

Общи условия

Активация на акаунт