Звездни Компромати - август'25

• 363 693
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 2 850
Принципно си права. Ама ей на- миналата седмица един такъв от тяхните с 11 клас, размаза един автобус. Дали пише грамотно-съмнявам се.

# 2 851
  • Пловдив
Аз не вярвам, че на Сторато фемили пачките са само от пеене.

# 2 852
  • 🌊
То при Сторарови зорлем да ги ожениш е възпитателен механизъм. Почна да се шуми много около Фики и Галена и хооооп. Емрах го оставиха да се излага доста по-дълго.

Иначе за сватбите, мой личен фаворит е когато баща Стораро го налепиха с тиксо от-до като мухоловка и му лепиха кешовицата😂

# 2 853
  • Deutschland
Фики е имал връзка с Преслава, за Галена не съм чела.

# 2 854
Той бащата ги оставял да се наживеят с певиците, Фики - с Преслава, Емрах - с Теди  Александрова, после ги жени за "девствени" момичета...
Иначе за изневерите на Фики имаше статии излезли. Както и за изневерите на баща му. Емрах няма да е по-различен.

# 2 855
  • Glasgow
Той старият Стораро даже в интервю го каза, като го питаха по тази тема, за Преслава и Фики май- че си е поиграл и после си взел живота в ръце.

# 2 856
Ужас за Преслава Simple Smile Противни са ми всинца -- Фики, Мики, Кики и тн.. И аз смятам, че има и други източници на дейности семейството, в стил Синатра Simple Smile) я дрогица, я друго.

Но не съм съгласна никак с етническите препратки към ромите като общност за убийството с автобуса, защото майката и 4 годишното в Слънчев бряг ги помля родолюбец нашенец, а Милен Цветков го уби надрусано "добро момче, студент в Европата". Безотговорността е повсеместна.

# 2 857
Главата на сем.Стораро е женен за братовчедка си, ако не се лъжа.

Спомняте ли си т.нар. Деси Фотосесията и интервюто ѝ при Милен Цветков?
Скрит текст:

Това била тя сега Flushed
Скрит текст:

# 2 858
Е, доста се е разхубавила...Една да се разхубави, а не да се загрози.

# 2 859
  • София
Иначе за сватбите, мой личен фаворит е когато баща Стораро го налепиха с тиксо от-до като мухоловка и му лепиха кешовицата😂
Ко речи!?

# 2 860

Стана известна и е намерила спонсори.

# 2 861
Починал е съпругът на Райна Кабаиванска.

# 2 862
Починал е съпругът на Райна Кабаиванска.
Да на 96г

# 2 863

Стана известна и е намерила спонсори.
Плюс филтри.
На снимки вече вяра да нямаш.

# 2 864
Кабаиванска понякога го наричаше “италианеца” Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт