Звездни Компромати - август'25

• 363 634
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 2 865
Деса Фотосесията едвам говори, може би нещо не е правено добре (сега не са и толкова гигантски устните, но пак са големишки), но съм я чувала да фъфли. Може, може и да се старае публично, не съм я слушала скоро по "телевизора", но на живо едвам и се разбира.

Много здраво пили мазнини по клиниките, но понеже това не е толкова лесно с прасците, наживо са едри и без глезен. Доста грозно и несъразмерно. Не знам на снимки как изглеждат с една идея по-добре.

# 2 866
  • Glasgow
Това било годеж, чеките да видим сватбата къФ разкош ша е😂
Много обичам да гледам такива ивенти, има няколко профила в ИГ дето правят майтапи с техните ритуали, някой път така се хилотя в градския транспорт, докато гледам, хората се обръщат Sob
https://www.instagram.com/reel/DLm--p-NoIS/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

# 2 867
Скрит текст:
Скрит текст:
Цитат
" Успялата" Женя Филипова ( Джоли Петкова), коментирана е тук, бивша хостеса, надменна и простовата, но женена за сина на бивша министърка Даниела Бобева е постнала "вдъхновяващо и мотивиращо" стори 😁🤭😆, часовничето е около 65 хиляди лева.
Мдааа, сама си го е купила, с изкараните от нея парички 😉 Много ме забавляват такива сладурани.
Този часовник на Картие  минала седмица го гледах в бутик, струваше над 30000 евро.
Не знам с какво Жолито държи НЕкола толкова като нито е първа хубост, нито първа младост, пък и деца нямат, а като я чуя да говори… Имам си една теория аз де 😁 Явно си заслужава парите 😏

Скрит текст:
[/quote][/spoiler]
С какво се издържат такава непозната за мен застраряваща дама ( в моите очи нелепа), че да води в инстаграм група: духовни извисени материалистки Laughing
Ото това което виждам е някакъв вид гледачка ли:laughing: "любов, избор, сърдечно свързване..." пълни глупости..
Паднах просто, реших да отворя да видя коя, защото за пръв път чувм за нея, а не се сещам и за въпросната министърка, чийто син е тооолкова богат, че да поддържа подобни жени.

# 2 868
Извинявам се, че не мога да дам линк, но който иска да чете.
Има смисъл да се шуми!

# 2 869
Чакайте само да видим да не променят критериите, та съвсем да им подарят бизнеса. Не бързам да се радвам.

# 2 870
Винаги съм се чудила защо такава хиена като нея си ляга с тоя Шиши (препратка към другия, в парламента 😉 )
А тя, хитрата лисица знае какъв е схемаджия,  не е тъпа. Един руснак не й стигна, но на цяла България да обира парите е по-лесно.
Да им приседне дано следващия омар и скарида.  'Щото аз съм виждала болните деца, от които крадат, виждала съм ги в ИСУЛ и сън не ме хваща от кошмари.

# 2 871
Аз не вярвам, че на Сторато фемили пачките са само от пеене.
Не са, но е много сериозен чадъра там и нищо не излиза по медиите. Даже изцепките на Емрах успяват да потулят в повечето случаи, а те хич не са малко.

# 2 872
Изцепки като пиене, дискотеки, жени? Или по-сериозни?

# 2 873
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Изцепки като пиене, дискотеки, жени? Или по-сериозни?
Шофиране с висока скорост, многократно.
 Всъщност много ми е интересно Емрата как е взел книжка...
 Ако изкарат записа е неговия изпит, ще е забавно.

# 2 874
  • Glasgow
То голям купон на този годеж, една МЕТ Гала People Princess
https://fb.watch/BJ9x_6adO_/

някаква сводническа история имаше с Емра, индиректно, някакъв бардак в Германия, дето той има участия и така май набираха кандидатки

# 2 875
Бъдещата булка изглежда като да извика всеки момент “Стига с тия простотии бе тате” като във филма Господин за един ден, ама търпи там 😂

# 2 876
Роклите изглеждат като реквизит от улично фотостудио на центъра на Равда😆
Това със смяната на 10 рокли не е ли ромска традиция?
Щото те разправят, че са турци, а накрая тая баба дето мушна 5 кинта в 'жоба на Тони, си е баш дърта индианка.

# 2 877
  • Glasgow
Индийска традиция е ако трябва да сме точни Grinning

# 2 878
Егати воя на бащата.
Иначе хубава работа, ама ….

# 2 879
Турчеещи се цигани.

Общи условия

Активация на акаунт