Звездни Компромати - август'25

• 362 850
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 2 970
Мария наистина изглежда много добре.
Знам,  че така е устроен животът, но като се сетя колко хора, сред които и деца, се молят за пари за лечение,  а някои пръскат за цветя и балони, колкото да се подоби здравето на дузина болни.

# 2 971
Тейлърт Суифт и годеникът и Травис.. Heart

Скрит текст:

# 2 972
  • Пловдив
Колко лигаво.

Сега съм любопитна дали ще изтече информация какъв им е предбрачния договор.

# 2 973
Харесват ми снимките на Тейлър. Да видим какво ще излезе Simple Smile

# 2 974
Страхотни Тейлър и Травис! ❤️

# 2 975
Марая ми се струва, че прилича повече на сестрата на Мария, отколкото на Мария.
На мен ми прилича на баща си.

# 2 976
Тъкмо идвах да благодаря на The only one, че най-накрая се появи със снимки и ми оправи вкуса след толкова страници на предъвкване на местни сватби🙈
И уж се кефя на снимки на актьори и певци в интернационален мащаб, хоп, връхлетях на това в мрежата и нямаше как да го пропусна 😆
Скрит текст:
Дълбокомислените разсъждения на Крис Дженър гласят следното (лекичко хвърлете поглед, да не ви заболят очите🙈) : “Реших да направя този лифтинг, защото искам да бъда най-добрата версия на себе си! Човек остарява, но това не бива да го отказва да бъде себе си!”, рекна тя😎

# 2 977
Ох така и не мога да проумея защо полудяха всички по Тейлър Суифт и музикално и всякак. Но нека се обичат младите Simple Smile))

Най-добрата версия на Крис Дженър явно е дъщеря й Simple Smile)) защото на нея ми заприлича.

# 2 978
Добре, не са от пеене парите, а от какво са? Сводничество, наркотици? Само казвате абсурд да са от чалга парите, но никой не пише, аджеба, от какво са според него.

Не знаеш ли кои бизнеси върти този етнос по принцип?
Не се занимават много с наркотици, но с червени фенери доста се занимават, даже са лидери в този бизнес, измами от по-нисък клас като телефонни измами, кражби (много характерно), просия и джебчийство. По BBC гледах репортаж за джебчиите в UK. Много се изненадах да разбера, че Лондон е разпределен между румънските и българските обирджии и джебчии. Всеки си знае кварталите, линиите на метрото, магазините и т.н. и не си пречат. Показаха и цели села в Румъния с палати по-големи от тези на нашите чалгари и гаражи с подобни коли. Има си и хора, които търгуват с деца, които се обучават в тези занаяти.
Не знам нашите с какво точно се занимават, моето предположение е сводничество, но като нищо може и други "бизнеси" да въртят.

# 2 979
Май пропаднаха хипотезите, че Травис е параван.

# 2 980
  • Sofia
Всички медии гърмят с Тейлър. Успешна е именно заради прецизния PR: Всичко е калкулирано при нея, умно измислено, обмислено. Дълги години гради този бранд. Дано са щастливи, може би най-после е намерила правилния мъж!

Амал Клуни и съпруг, той е доста остарял
Скрит текст:

# 2 981
# 2 982
Блейк Л се опита да я оцапа с кал, но Тейлър побягна и се дистанцира точно на време.
Не й знам каква й е играта, не мисля, че връзките й са ПР.

Амал е симпатяга, радвам се, че се задържаха.

# 2 983
Страшно елегантна жена е Амал. И тя (както и Безова) добре че с всичките си милиони и милиарди посетиха добри фризьори и просветлиха и оправиха косите си, че Безова с това мортишено черно и Амал с тъмнокафява коса и черни вежди бяха малко страшнички.

# 2 984
Тейлър, колкото и да е успешна, все още американската поп сцена не е имала поп-принцеса като Бритни.

Общи условия

Активация на акаунт