Звездни Компромати - август'25

• 363 509
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 2 955
Фолк изпълнителите са едни от хората в държавата, които печелят огромни суми, напълно законно.

Хонорарите започват от 7-8 хил. за участие, като най-нашумелите може вече да са по 15 - 20 хил.
Участието не е цяла нощ, а няколко часа. На нощ могат да имат няколко участия.
Има изпълнители, които на месец могат да имат и 30 и повече участия, зависи графика и на какво разстояние са едно от друго. Разбира се сумата, която получават дават процент на продуцента, но и 30% да остава за тях, пак за какви пари говорим .... Такава е реалността, която си направихме като народ и манталитет, тази музика, с тези послания, с този изглед = успех.
Да не говорим, че в последно време се "навъдиха" и междинни продуценти като Галин, който има собствена компания (Алфа), но работи екипно и с Пайнер, както и да разпределят парсото има за всеки по много.

# 2 956
  • Deutschland/HE
Има и светли турци от Турция. Бащата на съученичка на дъщеря ми е рус, синеок и висок, роден си е в Турция, може би Кюрдистан. Майката е тъмна и дребничка. Три деца имат и трите са копия на майката. Майката имала и нещо арменско някъде назад.

# 2 957
  • София
Всъщност е от персите този ген.

# 2 958
Тази Лолита на Гришо ли беше? Като азиатска приказка е.
За мен топ е една ливанска булка, обект е на арабски миймове като майтапят суетата на арабските жени, пристига с балон 😱
https://youtu.be/KKMb8dJQcEA?si=Hy3ps5vi9xo_wrGO

Следващата ще изплува с батискаф, предполагам 😂

# 2 959
Има светли турци по паспорт, но назад в историята, тези днешни светли турци навярно са потомци на славянски и европейски примеси, които империята си е откраднала под формата на жени и деца от други народи.

# 2 960
Тази Лолита на Гришо ли беше? Като азиатска приказка е.
За мен топ е една ливанска булка, обект е на арабски миймове като майтапят суетата на арабските жени, пристига с балон 😱
https://youtu.be/KKMb8dJQcEA?si=Hy3ps5vi9xo_wrGO
Да, тя е.

# 2 961
  • София
Фики е имал връзка с Преслава, за Галена не съм чела.
Имаше слух,че двете се скарват заради него.

# 2 962
Галена женена с деца, явно с мъжа й са в отворени отношения.

# 2 963
  • Враца
Оливия Колман
Скрит текст:
Бенедикт Къмбърбач
Скрит текст:
Даян Крюгер
Скрит текст:
Мария Шарапова
Скрит текст:
Софи Елис-Бекстър
Скрит текст:
Нина Добрев
Скрит текст:

Софи Елис- Бекстър (ох, едвам го написах) има 5 деца- все момчета от един съпруг! А е толкова сладичка и миловидна... и не помня да съм я виждала по снимки дебела или бременна. Някак си изглежда младичка и даже се учудих, че има деца, а тя- цели 5!

# 2 964
За султанките наскоро гледах много интересен клип,признавам си освен Роксолана и Кьосем другите не ги знаех.
Скрит текст:
.
Джен Анистън с Кортни Кокс,много ми харесват и двете,страхотно приятелство имат.
Скрит текст:
Буба със страхотна прическа за рождения ден.
Скрит текст:

# 2 965
Много красиво момиче е булката на Емра. Важното е там да са доволни от брака си и нещата да вървят. Ами в пъти по-добре от оная певачка Теди ли беше...

# 2 966
   За сватбата на Лолита Османова помня, че само цветята стрували 200 000 долара. Самата сватба не помня вече - два-три милиона някъде, кой ти ги брои един по-малко или повече. Тя пък след година брак нещо се разсъхнала, размислила и взела, че се развела.

# 2 967
Това са глупости за Галена и Фики. Галена и Галин са кумове на сватбата на Фики.
И една разкошна Марая
Скрит текст:

# 2 968
Тейлър Суифт се е сгодила за приятеля си Травис. Пуснала е снимки в инстаграм.

# 2 969
Марая ми се струва, че прилича повече на сестрата на Мария, отколкото на Мария.

Общи условия

Активация на акаунт