Звездни Компромати - август'25

• 363 587
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 2 940
Параскева Джукелова плете шапка Simple Smile
Скрит текст:
И готовият резултат
Скрит текст:

# 2 941
  • София
Нийл Патрик Харис и семейство, много са ми симпатични, а близнаците колко са пораснали.
Скрит текст:

# 2 942
Някак или не мога, или не искам да си представя как прост и мазен човек като Стораро си докарва 80К на месец в България, докато примерно лекари са със заплата 3К на месец. Не искам да омаловажавам труда на никого, но контрастът е много голям. Отделен е въпросът откъде нашите мургави сънародници разполагат със средства, за да дадат на Стораро 10 000 лева, за да ги забавлява на сватба... Същите наши сънародници са национални съкровища, пазени от партии, понеже са най-важните гласоподаватели. В момента те правят големите пари от незаконни дейности  с опънати над тях чадъри.
И с 80 000 на месец ми се вижда нереално да се колекционират скъпи автомобили, дрехи и да се поддържат скъпи къщи и коли.

# 2 943
Както е казал Радой - Откакто свят светува, все мазният отгоре плува Simple Smile

# 2 944
  • До морето
Аз се сещам, но няма да я кажа, защото името Батинкова тпябва да бъде свързвано само и единствено с търговията със смърт!!!!

# 2 945
Относно печалбите на Тони Стотаро :
https://bg.popnable.com/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0% … D0%BE%D1%81%D1%82

Може да се направи и справка за синовете. За единия бяха писали, че е милионер още като 20-годишен.
Вземал по 4000 лв на час. Докато има балъци, ще има и тарикати.
Аз съм от хората, които не вярват всичко да е от пеене.
Отделен въпрос , колко данъци се плаща за това и въобще дали се плаща.

# 2 946
  • Glasgow
Аз тъкмо щях да кажа, че на Наска партито по шукар от на Емра и ми излезе някакъв декор от ресторанта в ИГ, та се колебая. Май на Емра по ми харесва, и цял ден в главата ми кънти "живеяяя само за тебеее"🙈
Скрит текст:

# 2 947
Ай майкуу. Заболяха ме очите от толкоз разкош.

# 2 948
Сватбата тогава трябва да е като на Лолита Османова, но без Лейди Гага.

# 2 949
  • До морето
Ако е вярно, че традицията повелява годежа да го правят родителите на момичето, а сватбата да се плаща от родителите на момчето, значи големият напън тепърва предстои!!!!

# 2 950
  • Glasgow
Тази Лолита на Гришо ли беше? Като азиатска приказка е.
За мен топ е една ливанска булка, обект е на арабски миймове като майтапят суетата на арабските жени, пристига с балон 😱
https://youtu.be/KKMb8dJQcEA?si=Hy3ps5vi9xo_wrGO

# 2 951
Някак или не мога, или не искам да си представя как прост и мазен човек като Стораро си докарва 80К на месец в България, докато примерно лекари са със заплата 3К на месец. Не искам да омаловажавам труда на никого, но контрастът е много голям. Отделен е въпросът откъде нашите мургави сънародници разполагат със средства, за да дадат на Стораро 10 000 лева, за да ги забавлява на сватба... Същите наши сънародници са национални съкровища, пазени от партии, понеже са най-важните гласоподаватели. В момента те правят големите пари от незаконни дейности  с опънати над тях чадъри.
И с 80 000 на месец ми се вижда нереално да се колекционират скъпи автомобили, дрехи и да се поддържат скъпи къщи и коли.
Той работи е шоубизнеса, звезда е. Все едно да се питаме защо Роби Уилямс или футболистите от Висшата лига печелят повече от един британски лекар.
През лятото нашите мургави сънародници се връщат от ЕвропаТА и започва сезонът на сватбите. Всеки ден има сватба, абсолютно всеки ден в продължение на 3 месеца. Ако възрастният Стораро се появява 5 пъти седмично и си тръгва с по 10 бона, това са 50 000 на седмица, 200 000 на месец. 600 000 за 3 месеца.
Затова и сватбените салони в градовете с компактно циганско население никнат като гъби. Чистата им печалба от един сватбен сезон стига половин милион лева. Разбира се, касовият апарат рядко се ползва, а персоналът няма трудови договори.
Има случаи, докато дойде датата на сватбата, но булката е забягнала с друг, но джумбарето е капарирано и не се отменя - хората живеят да се забавляват. Joy При този етнос е много важно да се покаже състоятелност, за да те говорят после какъв патрон си. Затова кичът е неизчерпаем.

# 2 952
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тази Лолита на Гришо ли беше? Като азиатска приказка е.
За мен топ е една ливанска булка, обект е на арабски миймове като майтапят суетата на арабските жени, пристига с балон 😱
https://youtu.be/KKMb8dJQcEA?si=Hy3ps5vi9xo_wrGO
Добре, че въжетата издържаха...

# 2 953
Аз знам, че като канят на сватбата си, никога не знаят колко хора реално ще дойдат и винаги запазват с поне 50 места повече, както и че е голям срам да не стигне храната. Всички подаръци се съобщават по микрофон и се записват в тетрадка, това е и най-дългата част от сватбата, после гледат кой-колко им е дал и връщат жеста с малко отгоре.
Имат си много строги традиции и правила, и си ги спазват.

# 2 954
  • Пловдив
Туркините, поне повечето са светли и синеоки, тези са си мургави направо.
Светлото и синеокото на туркините е от славянския привкус. Турците като генотип изобщо не са руси и светли.

Общи условия

Активация на акаунт