Звездни Компромати - август'25

• 363 721
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 2 895
На мен не ми приличат на ромки момичетата, може би туркини? Нямат тези азиатски черти, както Софка примерно

Казват, че били турски цигани.. повечето от тях са бели и не приличат на цигани..

# 2 896
  • Sofia
Момата била 15 годишна.

# 2 897
Туркините, поне повечето са светли и синеоки, тези са си мургави направо.

# 2 898
Дир.бг може от тук да са преписали,че са сестри двете жени.Още вчера се коментираше в темата.

# 2 899

Рядко има синеоки туркини, колкото и при нас българите са синеоките..

# 2 900
Клаудия Шифър празнува 55г. в Гърция

Скрит текст:

# 2 901
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Рядко има светли и синеоки туркини, колкото и при нас българите са синеоките..
Турците са една от нациите със най много зелени очи, да не са сини, но са светли.
В продължение на векове са "внасяли" по бели и светли робини, та има и такива наследници там.
Позната украинка, казва, че за русите и синеоки турци е виновен гена на Роксолана Grinning

# 2 902
  • Glasgow
Аз за повечето, които се сещам дето познавам - светлооки са, актрисите, за които се сещам също. Скоро познат британец беше за първи път в Турция, в Истанбул и каза, че жените му приличат на мен (аз съм тъмнокоса и светлоока).
Скоро някъде мернах из ИГ снимка на наследниците на турските роялтис, бяха руси, бели, светлооки, Къванч Татлату типаж

# 2 903
Момата била 15 годишна.
Не вярвам.

В дир-а прочетох, че фенките били изненадани (освен разочаровани), ама той и годеникът е бил изненадан, та споко. Пък и човекът ще се жени, няма да умира, ще смести някак и фенките в новата глава от живота си.

# 2 904
Турците са една от нациите със най много зелени очи, да не са сини, но са светли.
Тъкмо щях да го кажа. Както и ромите - дамите от почистването при нас са или зеленооки или с доста тъмни очи

# 2 905
15 годишна?????!!!! Непълнолетна булка? Закон тях не ги лови явно.

Клаудия Шифър копира нашата Дама Joy Обаче не може! Нито Ермес, нито Порше, нито Картие! Къде сме ниЙ, къде е тя Joy

# 2 906
Атанейша и Рупецова, явно няма драма
Скрит текст:

# 2 907
Не бих се учудила тази Айлян да е на 15 години. Може би това е причината никъде, ама съвсем никъде да не се споменава възрастта на момичето, нито къде е учила или с какво се занимава. Навсякъде пише само, че е сестра на Гюлджан, и се започва с възхвала на трите рокли. Възрастта на Гюлджан също не е ясна, може и тя да е била непълнолетна  като са се взели с Фики.

Когато щеше да се жени Лоренцо, на момичето разказаха и майчиното мляко, разчепкаха и биографията до десето коляно.

# 2 908
После "бракът"на Лоренцо не се ли разпадна?

# 2 909
Аз за повечето, които се сещам дето познавам - светлооки са, актрисите, за които се сещам също. Скоро познат британец беше за първи път в Турция, в Истанбул и каза, че жените му приличат на мен (аз съм тъмнокоса и светлоока).
Скоро някъде мернах из ИГ снимка на наследниците на турските роялтис, бяха руси, бели, светлооки, Къванч Татлату типаж

Като съм ходила в Турция ми е направило впечaтление, че като цяло повечето са тъмнооки и смугли, рядко са тип Къванч Татлату.. повечето са тип като актрисата Фахрие Ефшен /Листопад/ и съпругът и Бурак Йоздемир..
Скрит текст:

https://www.instagram.com/evcenf/

Общи условия

Активация на акаунт