Звездни Компромати - август'25

• 372 163
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 3 240
  • На морето!
Едната от тризначките...мноого остаряла ми се стори.
https://www.facebook.com/share/r/17VQVyMA7L/
Те са над 40 вече сигурно, нормално за възрастта си изглежда, ако е и недоспала и пие. Обаче малко неадекватна изглежда горката. Flushed
Сакън и други глигани сме над 40! Не е нормално да изглеждат така дори и недоспала и пийнала, момичетата имат тежки ментални проблеми и жевеят на улицата, това е отпечатъкът на лицата им.
Не знам защо не се приберат в България, тук биха имали скромен, но вероятно по-достоен живот.

# 3 241
  • Враца
Имаха възможности тризначките. Може да се каже, че имаха и потенциал, защото бяха атрактивни трите заедно, а и умееха да го подчертават с еднакви дрехи и прически. Когато бяха в Бръдъра си правеха косите и изглеждаха добре, хващаха окото.
Естествено, говореха диалектно и бяха малко тъпички, но все пак при някакво желание е можело далеч да стигнат.
Парите, които едната спечели, бяха доста за онова време, но даже и без тях можеше да преуспеят- примери много както в БГ, така и по чужбина на жени, които идват от нищото, но имат известни успехи.
Те обаче буквално пропаднаха. Деградираха. Жалко.

# 3 242
С грим е жената, не е толкова зле 😃

# 3 243
  • Пловдив
Е, така, де, и аз съм глиган над 40.
Изглежда ми неподдържана и мърлява, и пиеща - с тия червени бузи, не състарена.

П.П. Не ми хрумна, но да, може и руж да е това червеното.

# 3 244
Имаха възможности тризначките. Може да се каже, че имаха и потенциал, защото бяха атрактивни трите заедно, а и умееха да го подчертават с еднакви дрехи и прически. Когато бяха в Бръдъра си правеха косите и изглеждаха добре, хващаха окото.
Естествено, говореха диалектно и бяха малко тъпички, но все пак при някакво желание е можело далеч да стигнат.
Парите, които едната спечели, бяха доста за онова време, но даже и без тях можеше да преуспеят- примери много както в БГ, така и по чужбина на жени, които идват от нищото, но имат известни успехи.
Те обаче буквално пропаднаха. Деградираха. Жалко.

Точно, бяха атрактивни и хващаха окото трите. Ако бяха по-умни щяха да си намерят по един по-заможен мъж да си ги гледа.

# 3 245
Консула според мен имат предвид council, общината. И като "кенсъла" съм го чувала от българи 😒

Виж за това ,че имат предвид общината не се бях сетила.
Направо ми стана тъжно. Наистина имат нужда от помощ, но за тях явно единствената помощ която приемат е Кеш.
Според мен където и да живеят ще занесат проблемите със себе си, в България ще им бъде още по -трудно.
Докато в Англия ако го осъзнаят и потърсят могат да получат и безплатна здравна помощ. Има центрове за подпомагане има социални програми подпомагащи за жилище, храна и средства на месец. Но за това има разбира се и определени условия.
Помня че не много отдавна в някоя от БГ групи в Англия, някой питаше за тях,знае ли са как са,къде са. Една жена дори ги търсеше за да им помогне и после разочаровано сподели че не искали нищо друго освен пари.
Третата живее отделно има си семейство и дом. Но тези двете са на улицата и то от доста време.

От върха/ известност, телевизия, пари/на дъното. До къде може да те доведе  неправилен избор, лоша среда, залитане в грешна посока, много са причините,но резултатът е поразяващ.

# 3 246
  • София
Тризначките и на мен ми излизат в тикток. Само двете са (Надежда и Вяра), живеят на улицата и си бяха признавали във видео (впоследствие май го изтриха), че понякога преспиват при някого за пари. В коментарите е пълно с хора, които ги питат защо не работят, а те не отговарят.

# 3 247
Мария с Теодор, дъщеричката и родителите му
Извинявам се, ако вече е поствано
Скрит текст:

# 3 248
Щастие и семейна идилия 🤗

# 3 249
  • на село
Само те не си намериха работа в Англия. Някои цял живот не могат да проумеят, че никой с нищо не им е длъжен.

# 3 250
Да няма някакво изискване за постоянен адрес и платени битови сметки на твое име за да започнеш работа в UK?

# 3 251
Ако не е филтър за състаряване, то излеждат на много повече от 40! Според мен не само пият и други неща има, говоря неадекватно. Излизат ми в ТТ, но там го има въпросният филтър и някои за смях се правят на по- стари.
Около мен е пълно с 40 годишни че и плюс, аз самата ги прехвърлих, но ни една не изглежда като тези близначки. Добре третата поне си създаде семейство и живее нормално. Тези двете каза че третата тризначка е от друга майка😅🫣
То не и смешно може да са отключили нещо от употреба на неща…

# 3 252
Да няма някакво изискване за постоянен адрес и платени битови сметки на твое име за да започнеш работа в UK?
Изискването е да имаш легален престой, който ти позволява да работиш и разбира се английски език.
Те на български говорят объркано и малко неразбираемо, на английски съвсем.

# 3 253
Ванчето. Гледам я и ме напъва въпроса “Защоо”
Скрит текст:

# 3 254
Ама сега кака Ванчи придърпва ли си долната челюста напред като прави кокошо дупе или си е такава натурално?

Общи условия

Активация на акаунт