Звездни Компромати - август'25

• 372 200
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 3 255
  • на село
Що за лекар може да сътвори такова лице? И тя явно се харесва, щом се снима и показва с маниер на модел. Крайно време е СЗО да го обяви официално за заболяване това състояние.

# 3 256
Тази Ваня си крие зад очила единственото хубаво нещо на лицето - очите. То бива сам да се съсипеш, но за някои хора ми е наистина непонятно. И че се харесват в този вид не вярвам.

# 3 257
Като баракуда е.

# 3 258
  • 🌊
Докарала се е на сестра БогданоФФ или по-модернот чад-фейс
Скрит текст:
[spoiler/]

# 3 259
  • Пловдив
Теди Велинова и тя е изтрещяла..
https://www.facebook.com/share/r/15wbfKJuXc/

# 3 260
Леле леля Ванче е направо страшна!

# 3 261
Знам, че всяка година се обяснява тук, и аз все пак всеки път се чудя какво аджеба прави Хайди Клум на всички възможни филмови фестивали

От бая години е водеща на Project Runway и производни, беше си доста популярно навремет, сега не толкова.

# 3 262
  • софия
В какво се превърна Мики Рурк? Гнусно ми е да го гледам, създава ми усещане за нечистоплътност и нещо крайно извратено, а какъв символ беше след 9 1/2 седмици! Изглежда, че живее като скот.
Скрит текст:

# 3 263
  • на село
Нали снима с Деси Тенекеджиева? Много се хвалеше тя, че Мики Рурк играе във филма ѝ.

# 3 264
Тази Ваня си крие зад очила единственото хубаво нещо на лицето - очите. То бива сам да се съсипеш, но за някои хора ми е наистина непонятно. И че се харесват в този вид не вярвам.

Незнам до колко е вярно, така се пише и говори, но когато я прострелват два от куршумите минават през главата, бузата и не помня още къде, та може и да не може да се направи много. И тя също да не иска да изглежда така, не че това я оправдава да е пълно куку.
Та, може и да не  е по нейно желание тази визия.

# 3 265
DMS правописен речник за Златка Райкова.
Скрит текст:

# 3 266
Собствен град, Joy
Скрит текст:

# 3 267
  • софия
Марта Вачкова напомня за себе си (и не само) с арт фотография (Не разбирам променения алгоритъм на ФБ. Предлага ми крайно безинтересни, да не кажа дразнещи ме, профили.)
Скрит текст:

# 3 268
Вълчо Арабаджиев е станал баща, не знаех.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 20:05 от alethea

# 3 269
По повод на коучовете, (“женски коч”, ха-ха, това ме разсмя😆), познавам тук една кукундрела, с два развода, която се гласеше да става « médiateur familial » демек “съветник по семейни въпроси”🙈 и даже на стари години ходеше на лекции, но…не й се получи! Французите все пак си имат глави на раменете и не поддават лесно на разни самозванци!😜
Познавам и млада дама, която заряза сестринското у-ще след първата година и след дни заминава да следва Психология в Брюксел, с идея да става “лайф коУч” след това! 😳 Адски е модерно! Защо Белгия? Там давали дипломи по-лесно…, психологията във Франция е тежка за завършване.
Такива ми ти работи.

Сега малко за любимия Еван МакГрегър (аз си му викам Еван, не Юън), когото следя от Трейнспотинг насам, много го харесвам😎
Скрит текст:

“Колкото и пъти да ми се наложи да избирам между костюм и килт, винаги ще предпочета килт.” Сладур, типично по шотландски

И пак за Тейлър Шеридан
Скрит текст:

Спин-офът “Ранчото Дътън” на Шеридан е подновен за 2ри сезон преди излизането на първия - на това му се казва успех💪

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 20:21 от Веселяшка

Общи условия

Активация на акаунт