Звездни Компромати - август'25

• 367 016
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Благодаря за новата тема, Кактусче! 😊
Перфектен първи пост. 1 час си го чета с кеф с кафенцето. Класика, веднъж в месеца. 😀

Аз харесвах като двойка Брат и Анджелина. Жалко за това, което се случи и най-вече начинът по който се разделиха.

Иначе си имаме две нови 'звездни' двойки, но ми прави впечатление, че за едната се изписа много, може би защото много силно се афишират (Лиъм и Пам) за сметка на някак си леко прикриващите се ако мога така да се изразя (Том и Ана).

# 46
Радина. Усмивките и са много измъчени, не излъчва щастие и хармония.
Скрит текст:

# 47
“Откраднат живот” се наричаше филма с Джоли и Уинона Райдър, режисьор Джеймс Манголд, 1999г.
Най-добрата роля на Анджелина за мен.
Получава 4 престижни награди за нея, между които Оскар и Златен Глобус за най-добра актриса във второстепенна роля, абсолютен пик в кариерата й, а е само на 24г.
Аз лично, друга нейна добра роля в киното не знам.
По повод на аферата й с Брад, всеки може да се влюби, то връхлита без да пита, но те двамата постъпиха адски грозно спрямо Дженифър.
Всичко останало е история, която потвърждава максимата, че не можеш да градиш щастие върху чуждо нещастие.
Колко им продължи еуфорията, истинската?! Не чак толкова дълго.
Не съм прочела първия пост все още, защото имената на двамата ми навяват неприятни асоциации, които не мога да преодолея. Може би по-нататък.
Но приветствам вложения труд и благодаря за широкия ти мироглед, Кактус!🙌

# 48
Филмът се казва "Луди години", а не "Откраднат живот". Анжелина прави страхотна роля там, както и в "Джия".
В "Александър" е страшно красива, наистина през последните години е позагубила от красотата си.
Благодаря за прекрасната тема! Yellow Heart

# 49
Така е, в началото на връзката с Пит, а и след това, Анджелина е уникална красавица. Сега е поизгубила блясъка си, нормално е, и тя остарява, също като всички.

# 50
  • На морето!
Кактусче, много интересен ми беше първи пост, благодаря, много труд си вложила ❤🙏

Ава на Иван имала РД, хубаво момиче:
Скрит текст:

И Вихра й е честитила, типично в своя стил с два поста
Скрит текст:

Продължава традицията на всички големи празници Ава да избира да е с баща си, както и след това във форума да се пише, че при баща си е нещастна, а Вихра е майка-героиня. Ава порасна и тази легенда за лошия баща и майката мъченица продължава да се носи из форумните писания, въпреки че всичко говори за обратното.

# 51
Доколкото си спомням, Анджелина взе Оскар за Луди години.

# 52
И къде е истината за Ава?
Наистина повечето празници е с баща си, но за това съдим по снимките.
С майка си почти няма ...

# 53
Анджелина въобще не я бива като творец, а актьорството й се получава в неща близки до нея - образи, които са налудничави.
И аз намирам “Край морето”  за много тъп филм. Тя е сценарист и режисьор.
От поста разбрах, че са го снимали на медения си месец ...
Та в него Брад е през цялото време пиян. После в реалния живот се оказа, че Брад в последните години, преди инцидента е пиел много и по цял ден.

DiscoBiscuit,  ами нормално. Всичките вампирски неща по които залиташе, сношаване с роднини, порязванията и кървавите медальони, за капак и наемането на сериен убиец, който да я убие... Страстта по ножове, желанието да е погребален агент... Има силно влечение към тъмните сили.
След като се събра с Брад, интересите й се насочиха към съвместния им живот.

# 54
Може би Вихра просто няма нужда да пуска толкова снимки, за да докаже на форума, че е добра майка Simple Smile.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 14:28 от Beauty queen

# 55
Благодаря за новата тема, Кактус! Много труд, много нещо си положила.
Майката на Лиз Х. ме остави без думи.

# 56
  • София
Благодаря за темата! Майката на Лиз е страхотна, а Ава на Иван е много нежно момиче.

# 57
Една позабравена любимка на темата - Славена Вътова. Отново с любимите си бански
Скрит текст:

# 58
  • Glasgow
Доколкото си спомням, Анджелина взе Оскар за Луди години.
има да, за второстепенна роля, но както disco каза - беше като главна там. Бяха много красиви, Британи Мърфи също 😔

# 59
Много е грозно това изказване за Вихра
Да не е Ирина под този псевдоним? 😀
Няма как да знаем дали Ава избира да е с баща си, а майка й нищо не прави за нея и нещо не организира... това са спекулации от нищото

Общи условия

Активация на акаунт