Звездни Компромати - август'25

• 367 241
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 135
На мен ми хареса това, което е нарисала Ралица за Димо

# 136
Видяхте ли в съответните профили Рая на Ивайла Бакалова, днес е рожденичка. Ей това е рисуване - от природата. Много красиво момиче/жена. Че и лъвица по зодия. 🦁

Прекрасна е! Това момиче е по-красиво от половината холивудски Непо-бейбита! но, честно казано, виждам много от Гайтански в нея и, заради това е с доста по-фини черти от майка си. Да, прилича на Ивайла, но е много по-нежна от нея като лице. Като фигура Ивайла беше по-атлетична и сексапилна, а щерката тънка, и двете супер. Но като черти на лицето Рая е писана красавица.

# 137
  • На морето!
И аз виждам повече прилика с Гайтански, отколкото с Ивайла.

# 138
Не я жалете Валето, живот си живее,  пари си харчи, места си обикаля, каквото поиска го има, а и на кучетата доста помага. Някой разпуснат , нечоддържан и беден младок по- добре ли ще й стои? А и да й подритва кучетата...

# 139
LLilium, много цинично. Естествено, че до едно младо момиче стои добре не един пенсионер с филъри, а млад мъж. Всичко друго е компромис с идеята за нещо си. Къде са богатите млади жени наследници, до които стоят чичаци? Тъпо е и жалко.

Харчела пари, обикаляла, помагала на кучетата. Еваларка...

# 140
Благодаря на Кактусчето за изключително интересния първи пост. Възхитена съм от труда, отношението и начина на представяне на всяка една тема. Тази ми е особено интересна, любима двойка ми бяха Брат и Анджелина.

Рая - разкошна, нежна и чиста на фона на многото пошлост и фалш, които ни заливат.

Валерия и Айлин - ами много красиви момичета, там вече кой, кого, какво с Ваньо, тъмна Индия ми е на мен  но щом са ок с нещата, всичко е ок.

Ралица Паскалева ми е една от най-противните и антипатични известни личности. Как е възможно да е красива и противна едновременно и аз се чудя.

Някъде май из темата мернах Стела Стойкова. Беше доста актуална преди бая време и много красива. Не помня много за нея, биографията й, имам спомен за някакъв скандал  не намирам в нета нищо конкретно. Някой ако се сеща, ще съм благодарна да припомни.

# 141
Благовица отговаря на въпроси за Джийзъса в инстаграм профила ѝ. Да залагаме ли дали ще направи и нея майка?
Скрит текст:

# 142
Да, Рая е с елегантна красота, но пошлостта доста свързвам с майка й, която без да е с пошла визия има две красиви дъщери от двама престъпника. Just saying. Понеже се дискутираше колко сме простили на Милянкова мъжа й с кървавите му пари,  Ивайла от 16 г. възраст е любовница само и единствено на мутри.  Ивайла  е красива, голямата й дъщеря истинска красавица, а бебето й е много сладка госпожица, но все пак чак толкова встрани от пошлостта не е това семейство. Изключвам децата, защото те наистина нямат общо.
Всъщност, трудно ми е да се сетя за жени в българското публично пространство, които да не са имали вземане-даване с мъже-престъпници.Май една Мира Добрева Simple Smile))

# 143
Тони Стораро по гащи.. приема поздрави от внук си по случай рождения ден.

# 144
Жалко за Благо, толкова искаше да попадне на естествена и пак не му се получи. Полина, Ивана и тази новата звезда, все едно са под индиго-едни и същи....

# 145
Когато не позира като таралеж, изглежда нормално
Скрит текст:

# 146
На мен ми хареса това, което е нарисала Ралица за Димо

Къде е?

# 147
  • София
Някой гледа ли Коци и дъщеря по Нова ? Да връщам ли или не ?!

Каза, че иска да научи дъщеря си да мисли. С личен пример.
А журналистката все едно интервюираше Доналд Тръмп. Такова мазно поведение имаше. Ужасно.

# 148
Когато не позира като таралеж, изглежда нормално
Скрит текст:
Честно казано на тази снимка ми прилича на охлюв. Като е залепен за новата си съпруга поне шкембето не се вижда.

# 149
Мариният муж строго изпълнява препоръките на бг мамите. Вече никога и никъде риза с къс ръкав! И без дисгоналката. Дано почне да комбинира тези дългоръкавни с по-подходящи панталони. Че и бермудските му ката цяло са зле.

Абе много мяза на Хрррис. Все едно поотслабнала версия.

Общи условия

Активация на акаунт