Звездни Компромати - август'25

• 364 753
  • 3 727
  •   2
Отговори
# 3 615
Палуна СЪМ

# 3 616
  • Варна
Аха, затова всичките коригирани, филтрирани, изпилени и пак с филтрите качват снимки.

# 3 617
  • In The Middle Of Nowhere
Толкова е добра д-р Каляшева, че се налага използването на 2 тона филтри 🫤

# 3 618
Аз харесвам/х Ашли Джъд

Скрит текст:

и Кристи Търлингтън.
Прекрасни, и двете. Ашли Джъд, за съжаление, и тя е прекалила с естетиките. Кристи остарява достойно.
Скрит текст:

Мария Бакалова и Дейв Батиста били официално двойка?
Ако е истина- много й завиждам.
Така ми се стори от снимката, трябва да вярвам повече на "ясновидските" си способности.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 22:07 от Kawsay

# 3 619
  • София
Добре де, тази жена с прозрачната рокля е на Макай в Балчик, плажно заведение със собствен плаж отстрани. Реално й куцат само чепиците и чантето 😆, по алеата не са по облечени…
Ти не разбираш, виновна е! 🙃
И с черен шлифер до земята да беше, пак щеше да е.

# 3 620
Виновна не е. Нелепа е.

# 3 621
  • София
То само като видиш докторката на какво чучело се е докарала, ти става ясно колко е кадърна. Същата като клонингите, които произвежда по калъп.

# 3 622
Miley Cyrus показва на Jimmy Fallon как се танцува на токчета
https://m.youtube.com/shorts/xBKtfDeuvS8

# 3 623
Много е шашава Майли, кефи ме. Тя е от тийн звездите, които успяха да не се чалнат (засега)...

# 3 624
  • Варна
То само като видиш докторката на какво чучело се е докарала, ти става ясно колко е кадърна. Същата като клонингите, които произвежда по калъп.
Като я гледам има фейслифт. Много добър, ако не си пипа допълнително снимките.

# 3 625
На мен пък златистата рокля изобщо не ми харесва на Соня Йончева. Сама по себе си роклята е прекалена отвсякъде, в стил "Ивана Тръмп" и на супер слаба жена, без подчертана женственост, като Кейт, е по-приемлива, защото на едра и пищна като Йончева за мен буквално става вулгарна. Отделно тоалетът стои по-добре с вдигната коса, обеците също не ме дразнят. Но едра жена с голям бюст цялата в това злато - ми не.
Нелка от какво трябва да се срамува от синовете си, наистина не разбрах? Че е с бански и отгоре с прозрачна роба? Това не е сериозно, нали?

# 3 626
Надявам се да не обсъдано вече, но Венци Венц се бил събрал с бившата си съпруга, а.к.а. Бестито... Много неприятно мъжленце, а пък тази жена изобщо не я разбирам.

# 3 627
Тази брада хич не ходи на Дефо. Дано е за роля и я разкара скоро.
Иначе като актьор е просто титан!

# 3 628
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Надявам се да не обсъдано вече, но Венци Венц се бил събрал с бившата си съпруга, а.к.а. Бестито... Много неприятно мъжленце, а пък тази жена изобщо не я разбирам.
Тц, Бести-то му роди дъщеря,  а се е сдобрил с майката на второто си дете, момченце.

# 3 629
Ох, и аз съм една клюкарка. Мерси за корекцията, така по́ се ядва! Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт