Флирт с колежка

• 6 181
  • 143
  •   1
Отговори
# 60
  • Somewhere far away
Не е просто флирт това за мен. Едно е флирт , друго е директно да си кажеш че искаш това, което той е написал. Дори и уж да е на шега, брутално е - а и в такива шегички има голяма доза истина. За мен сексуалните шеги винаги са били проява на лош вкус или зле прикрит интерес към дадения човек, който пък ако не е споделен е вече тормоз.
Има по-деликатни начини да се каже или покаже, ако наистина има някакъв интерес. Ттова неговото си граничи с простотия.

# 61
Не е просто флирт това за мен. Едно е флирт , друго е директно да си кажеш че искаш това, което той е написал. Дори и уж да е на шега, брутално е - а и в такива шегички има голяма доза истина. За мен сексуалните шеги винаги са били проява на лош вкус или зле прикрит интерес към дадения човек, който пък ако не е споделен е вече тормоз.
Има по-деликатни начини да се каже или покаже, ако наистина има някакъв интерес. Ттова неговото си граничи с простотия.

Какво е написал? Авторката не го споменава в първоначалният си пост

# 62
  • Somewhere far away

Споменава го малко по-надолу. Виж пост №6

# 63
Тя и колежката се закача. Размятала си краката по плажа. Така ли се говори на шеф. То явно е някаква разкрепостена среда, щом си пишат кой какво си размята.

# 64

Споменава го малко по-надолу. Виж пост №6
Да, пропуснала съм го. Ами то и заглавието е доста заблужаващо - “флирт” и това за различни неща.

Тя и колежката се закача. Размятала си краката по плажа. Така ли се говори на шеф. То явно е някаква разкрепостена среда, щом си пишат кой какво си размята.

Определено и аз оставам с това впечатление.

# 65
  • Somewhere far away
По общоприети закони - не, не се говоори така на шеф. но в много малки фирми в България всъщност поведението е доста неформално и често се стига до такива нелепи реплики.

# 66
Авторке, така или иначе решението дали да дадеш шанс на връзката ви или не си е изцяло твое. Едва ли някой тук би могъл да ти каже какво точно да направиш, още по-малко пък конкретни действия, които да са в резонанс с теб самата. Ние нито познаваме теб, нито него, не знаем историята ви. Мненията по-скоро могат да ти помогат да видиш различни перспективи, но накрая следвай собственото си усещане за нещата. Ти самата трябва най-добре се познаваш и да знаеш какво си склонна да толерираш и какво не, както и какво търсиш и искаш.

Ще се включа, като кажа, че съм напълно съгласна с дамите, които казват, че ако един мъж е такъв в това направление на 23, няма да е по-различен на 43. Отделно, в началото наистина трябвало да ви е най-леко и забавно. Ако сте двойка отскоро, това е времето, в което се предполага, че сте влюбени един в друг и не би трябвало да се стига до въпрос за заглеждане, камо ли до подобни "закани" и изказвания. На такъв етап следва да не можете да си се нарадвате (колкото и сладникаво да звучи), а не да се намесват трети лица и подобни проблеми.

От друга страна, нека не забравяме, че едни отношения се градят с време, компромиси, неудобни преживявания и т.н. Любовта идва, когато не си тръгнеш. (Отбелязвам, че тук говоря за това да обичаш някого, а не да си влюбен, защото за мен са различни неща.)

За ровенето в телефона съм твърдо против. Аз лично никога не съм правила подобно нещо и не го намирам за правилно. Та, интересно ми е в тази ситуация, той как ти реагира, като му каза, че си му чела чатовете?

# 67
То не е много сигурно.
Ти като си бил на 20 и социални мрежи не е имало и чатове. Може би мирката евентуално, ай си кю и скайп. Тогава онлайн комуникацията въобще не е била актуална толкова.
Няма какво да сравнявате различни времена.

# 68
  • Somewhere far away
Какво общо имат социалните мрежи и чатова и онлайн комуникацията?
Ти ако така говориш онлайн, значи така просташки си говориш и на живо.

# 69
Блажени са вярващите.

# 70
  • Somewhere far away
Хич не сме блажени. Аз също съм ползвала скайп и мирка и такъв изказ никога не съм имала и никога не съм толерирала. а ако друг е имал директно съм спирала да пиша с него/нея щото тогава не беше ясно дори пола, всичко беше само usernames =)

# 71
Мирки, скайп не понасях. Ай си кю го уважавах. Всякакви имаше – и интелигентни, и тъповати.

# 72
  • Somewhere far away
Да. И ? Скайп съм ползваала дори на първата си работа, да говорим по работа, а не да си говорим кой на кого иска да е между краката - така че.... мнението за социалните мрежи отново ти казвам че няма нищо  общо.
За какво точно спориш  ? Всякакви ги има и сега - напредъка на технологиите очевидно не води до напредък на човечеството.

# 73
Кое му е напредничавото да НЕ ползваш чатовете за секс общуване?
Това означава, че имаш ограничено общуване, а не че си някакъв свръх морален, професионалист или гений.
//
Констатирам – не споря.
Няма общо преди със сега. Хората са предимно в социалните мрежи, тик-ток, инстаграми, лее се достъпна плът отвсякъде. Голям ужас, че онзи казал, че иска на колежката между краката.
Бе на вас ни един комплимент ли не са ви правили по чат. Ей тъй просташки, но от душа. Разсмивате ме.
Това не го прави курвар, а момче с кипящи хормони на 23.
Авторката като иска да я уважава, да се конфронтира, говори, даде граници или да си намери нехормонален на 23.
Несериозно е да очакваш мъж на 23 да припада само по нея.
Вие се шегувате.

# 74
  • Somewhere far away
Хахх, комплимент е едно , просташки коментар е друго. Ей така го разбери. това е моята гледна точка. Инстаграм и подобните не се ползват за секс чатове , стига глупости. Аз го ползвам поне за съвсем други неща и в инстаграм нямам нито един секс чат, а останалите изобщо не ги ползвам и нямам акаунт там - много ли ти е чудно? Ако за теб е нормално да се чати на сексуални тематики , за мен не е .
Хората сме различни - това не би трябвало да е изненада за един веече изграден, пораснал морално и психически зрял човек. 

Общи условия

Активация на акаунт