Флирт с колежка

• 6 186
  • 143
  •   1
Отговори
# 30
  • Out of the Mix
Лъв, хубаво да има преценка какво иска, но това не става само с "искам".

Тя може много да иска нещо, но другият, както виждаш не й кореспондира, и все да не е "готов" за последващи стъпки, крачки и т.н.

Иначе що-годе знае, става - > сексът и топлият креват са приориетет, нищо да не липсва, чудесно.

Но, другият, или се е наситил, или не я цени и харесва толкова.

Забелязал съм, че ако не се "потрудя", и не мине малко време с натрупване на напрежение, и една лека дистанция, което да държи тръпката, подаване на топката от двете страни, стараещи се, с постоянство, трудно да прерастне в нещо сериозно.

Тя може да му се слага само и да му е омръзнала, и зависи точно какво му говори и прави.

# 31
  • София
Не искаш да си учителка, но ще ти се наложи.
Казваш какво очакваш, че ти предлагаш същото и разните му вариации не ти изнасят.

# 32
Аз може да съм дърт за 25 годишните, както и разбиранията ми, ама който си го влечеше ку*** валъка на 23-25, че и по рано,  така си и остана.
Скрит текст:
Много голям мит е тва, че на тая възраст всичко се е*** е наред. Няма връзка с темата, понеже се коментира нагоре.
Ако гаджето на авторката иска да боцка чуждо, далеч няма да в само това имдикация. Все още мисля, че е много вероятно да го е направил без замисъл и реални мераци както са при мен заглежданията, които също са повод за голяма драма при някои
Точно. Той е млад ми се струва много странна констатация. Напротив, в тази възраст любовта се идеализира, хормоните бушуват, гаджетата би трябвало да се боцкат ежедневно, не той да пръхти в чата по колежката като някой чичо, дето не е спал с жена си от 1994-та.
Младостта води до силни емоции, резки промени в насторенията, всичко е крайно черно или крайно бяло. Не до мазнотия и "закани" към обвързаната подчинена.

# 33
  • Бургас
Момичето май си търси спонсор, който да е луд, ама само по нея. Трудна работа да те издържат, боготворят пък да предаваш фасони. Само с топлене на юрганЯ не става.

# 34
  • София
Лъв, хубаво да има преценка какво иска, но това не става само с "искам".

Тя може много да иска нещо, но другият, както виждаш не й кореспондира, и все да не е "готов" за последващи стъпки, крачки и т.н.

Ама аз написах, че вероятно и двамата не знаят, какво искат Flushed Ще се научи какво иска с опита. А да заявява, когато нещо не й харесва, е много добро начало.

# 35
  • у дома...
Важното е, че я издържа почти изцяло, добър е и умее да се извинява (вероятно материално).
А ти какво искаш да прави. Да стои и да пие, пуши, да бив приятелката си и да чака наготово както майка му го е учила ли?😂😂😂
[/quote] Аз нищо не искам да прави. Чеша си пръстите тука с клавиатурата.
Но ти помисли за приказката "който плаща, той поръчва музиката". Пък и ей на - издържа те, прави всичко за теб, но ти си вече на 25, а той едва на 23 и вече предлага на друга да дири нещо между долните ѝ крайници. Ако си ОК с това, кво ти пука? Освен за годинките де.

# 36
Авторке, не отговори на въпроса как го видя този чат, рови ли му в телефона и за кой път?
Мъжете не си падат по истерични жени. Може да потърпят известно време, докато не намерят някоя друга.

# 37
Авторке, не отговори на въпроса как го видя този чат, рови ли му в телефона и за кой път?
Мъжете не си падат по истерични жени. Може да потърпят известно време, докато не намерят някоя друга.
Е ти как мислиш,че съм видяла. Не е дошъл факс😂😂 седнах и видях каквото исках да видя. То ако било нещо сериозно,според теб дали щеше да стои с дни съобщението,без да е изтрито.😂 Смисъл ,аз не съм от пещерната ера, знам всичко с технологиите и социалните мрежи, предполагам, че  когато един човек прави нещо зад гърба ти ,няма да позволи да бъде разбрано от пеосто сядане и виждане на чат от преди 1 седмица😂 А,и забравих да ти отговоря, за пръв път го направих и не искам да се оправдавам, но беше от женска интуиция, не беше нищо породено от негово държание или т.н

# 38
  • Обран бостан ;)
Оставил го е нарочно, за да те накара да го ревнуваш. Trollface

# 39
Е, колко да е сериозно. Може да е просто секс. Какво като са уж обвързани и двамата. Няма да са първите изневеряващи на света.
Както се вижда това не им пречи на връзките.

# 40
Оставил го е нарочно, за да те накара да го ревнуваш. Trollface
Аз се напрегнах,че е толкова тъп, да го остави неизтрито😂 да ревнувам може само да сънува😂

# 41
Явно ревността ви не е чак толкова несъществуваща, щом сте направила цяло излияние за това как приятелят ви писал на друга. Хора на 25 създават семейства и се държат като зрели, не като деца, които си вадят драмата онлайн.
Може би просто все нещо липсва във връзката ви, и това няма нищо общо с възрастта му,но е по-удобно да го представяте така, нали?

# 42
Проблемът в случая не е толкова флиртът, колкото, че въпросният субект е безнадежден простак.

# 43
  • Сф
Тя, пък, щото е попадение в десетката. Разглезена мрънкалка. Търкулнало се гърненцето, та си намерило похлупачето.

# 44
Пошегувал се е човекът. Явно нескопосано, но кой знае какви "Шекспирови сонети" се изливат в ежедневието на тази фирма - сигурно мъжът си е напълно в тренда. (Добре го забеляза Ч.С.)
Авторке, и ти флиртуваш. Ако не можеш / не искаш да се откажеш, защо той трябва да се отказва от този (леко вулгарен) начин на изразяване? Или и двамата, или никой.

По-скоро си помисли за държанието си. Всички знаем тези "искрени" хора, които не желаят да проявят такт, разбиране и съчувствие, но пък към тях трябва да има най-голяма търпимост. Хората ще те отбягват заради този ти навик да си груба, макар ти да се оправдаваш пред себе си, че си просто пряма. Не е добре това, помисли си.

Общи условия

Активация на акаунт