Флирт с колежка

• 6 230
  • 143
  •   1
Отговори
# 75
Или може да напише на някой колега, че иска да е между краката й, и ако гаджето й прости за невинния майтап да стиснат ръцете, че са квит и да отпрашат към залеза.
Е, то имаше и такова предложение от моя страна. Познай какъв беше отговора😁😂

# 76
Само първото мнение прочетох. Ако бях на мястото на младежа, щях да мънкибранчна към колежката без да се замисля. Сори, но както описваш връзката си, изобщо не би била забавна на половината от мъжете. Взел е да се посъбужда просто и точно липсата на опит го лишава от категоричност. Засега.

# 77
  • sofia
Божкее, докато разгадая тази дума мънкибранчна 🤣🤣🤣
Или пиши на български или ползвай английския, баси!
Колежката може да е същата като настоящето гадже, то гаранция няма...за какво да я сменя.
Иначе, на онази възраст, мен много би ме подразнил подобен чат(отношение). Отделно, едно е да си чатиш така с някого, когото не си виждал на живо (непознат от приложение), съвсем различно е с колега, с когото се виждате.

# 78
  • Далечният изток
Ама те така си говорят и на работа. Бъзикат се и се хилотят. Сякаш не сте имали такива колеги. Има мъже, които се задяват с всяка жена наред. Безобидни са, ей така ги дрънкат за майтапа. Авторката да каже дали е от тоя тип нейният човек. Би ли отишъл по-далеч с колежката или само флиртува?

# 79
Ама те така си говорят и на работа. Бъзикат се и се хилотят. Сякаш не сте имали такива колеги. Има мъже, които се задяват с всяка жена наред. Безобидни са, ей така ги дрънкат за майтапа. Авторката да каже дали е от тоя тип нейният човек. Би ли отишъл по-далеч с колежката или само флиртува?
Е,аз не съм му пътеводител😁 По неговите думи и на всички негови приятели(дори и не толкова близки) казва,че никога не би ми изневерил. Едно е такъв тип закачка/шега, друго е вече да предприеме действия. Всички казват, че ппц се е майтапил, дори и на момичета, които не са по “неговия стандарт” привлекателни физически. Пък знам ли😁

# 80
Намерили сте се с еднакъв акъл и поведение, според мен нищо недей да правиш и стой, докато те устройва. Ти му правиш фасони, флиртуваш си, той прави същото. Пък, че изразите му са просташки сигурно не те изненадва. Едва ли му е за първи път.

Аз съм друг човек и такива простотии никога не съм и не бих търпяла, но ако бях на твое място, щях да го подмина и да си карам в същия дух.

# 81
Е,аз не съм му пътеводител😁 По неговите думи и на всички негови приятели(дори и не толкова близки) казва,че никога не би ми изневерил. Едно е такъв тип закачка/шега, друго е вече да предприеме действия. Всички казват, че ппц се е майтапил, дори и на момичета, които не са по “неговия стандарт” привлекателни физически. Пък знам ли😁

Добре, каква е целта на твоята тема, не мога да разбера наистина? Съвет ли търсиш или искаш да оправдаваш твоят приятел и да се убеждаваш сама как не би ти изневерил? 😂

# 82
Човекът е на 23, ще бъде чудо да не и изневери в някакъв момент, щом го вълнуват междукрачията на колежките.

По интересното е, че явно има взаимност, репликата за вирене на крака по плажа е стандартна и колежката е получила стандартен отговор. Мъжете са първосигнални,  споменаването на вирнати крака може да визуализира само едно действие.
Тоест, момата е повела хорото, аз бих внимавала таз девойка какви намерения има към твоя мъж, авторке. Ако е швфче и издържа приятелките си на тая крехка възраст, може флиртът да продължи и в друга форма. Даже сигурно не е и отсега, все пак не изтърсваш на всеки за върнатите си крака... Предполагам.

# 83
Не знам на колко мъже на тази възраст днес единствената им цел е да издържат първата си връзка и да си слагат катинара толкова рано без да са разбрали какво искат от живота. Особено пък с жена, която не показва особена сериозност в поведението си и има наченки на богопомазаност. Дори не си критична към себе си, а някак си така ефирно го вмяташ, сякаш е част от характеристиката ти. 

На 23 исках просто да си взема изпитите, да си изляза вечер и да експериментирам с възможно най-много жени, за да разбера какво допада.
Ще я прасне колежката, рано или късно. Да не е глупав от теб с тези сигнали, които му даваш? А и щом има издръжка намесена и ако колежката одобрява размера й, тя лично може даде устната заповед за смяна на бенефициента Simple Smile

# 84
Ако си е рандъм такъв с всички, неглижирай и му обясни, че ако си играйка така често, ще те провокира и ти да се заиграеш. И някой негов приятел, колега ще вземе да намаже. Да няма сърдити после.
А иначе, има жени дето се мажат постоянно и на всеки, маниер им е на общуване, и дори не им прави впечатление, че постоянно са "с вдигнати крака". Но не пречи да я следиш по периферията, защото има и откачени жени, които се навират и обсебват целенасочено. Всеки с проблемите си.

# 85
Да ви имам проблемите. Няма да му се изтърка, все ще остане и за теб.

# 86
Добре, каква е целта на твоята тема, не мога да разбера наистина? Съвет ли търсиш или искаш да оправдаваш твоят приятел и да се убеждаваш сама как не би ти изневерил? 😂
[/quote]
Целта беше за съвет, да видя други гледни точки, ама то се стига дотам, че ще си изневеряваме, аз съм еди каква си😁 някакви теории за възрастите, а аз дори споделих проблемите в мен и пак не бях удобна..😂

# 87
.., а аз дори споделих проблемите в мен и пак не бях удобна..😂
Хубаво ги сподели, сега работи върху тях за подобрение.

# 88
Никога няма да си удобнa, особено когато те издържат. Буумърите са си робски манталитет и плащат като рая, ама 20 годишните ги усещат нещата и ако ти поемат масрафа, влизат в ролята ти на работодател, а никой работодател не държи неефективни служители в дългосрочен план.

# 89
  • у дома...
Никога няма да си удобнa, особено когато те издържат. Буумърите са си робски манталитет и плащат като рая, ама 20 годишните ги усещат нещата и ако ти поемат масрафа, влизат в ролята ти на работодател, а никой работодател не държи неефективни служители в дългосрочен план.
Абсолютно точно!

Общи условия

Активация на акаунт