Отношенията с майка ми

• 8 665
  • 239
  •   1
Отговори
# 165
  • Далечният изток
Е как да не общувам....
Точно пък аз с моята професия общувам ежедневно с всякакви хора от всякакви възрасти.
Никой не ми е казвал Имам травма. Никой, никога.

# 166
Е, нормално в професионална среда да не ви кажат или децата да не кажат на родителите си - имам травма от теб.
Но това в момента е течението сред младите - травмите и психичното здраве, всеки говори за това, ежедневно. Дори се учудвам, че не сте запознати.

# 167
Запознати сме. Поколението на снежинките, от всичко имат травми.

# 168
Предишните поколения травми нямаме значи Simple Smile

# 169
Предишните поколения травми нямаме значи Simple Smile

Имате, но не се оплаквате и не ги използвате като оправдание за всяка несполука и неприятна ситуация, които Ви се случат.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 05:28 от MissBabyJane

# 170
KPP, определено са ти дискриминиращи постовете. Възрастово дискриминиращи.

# 171
Запознати сме. Поколението на снежинките, от всичко имат травми.
Точно, затова ми е смешно това с травмите. А освен травми, "имат" и аутизъм, ADHD, биполярно и разбира се - депресия, паник атаки и тревожност. А да - и автоимунни имат.

Айде пък сега "дискриминатор" станах Grin

# 172
  • Далечният изток
Тоест нямат и се преструват?
Прекаляваш!

# 173
Тоест нямат и се преструват?
Прекаляваш!

По наше време само ни хвърляха по един пердах и толкоз!
"А пък Сашко само го бият и толкова!" ("Два диоптъра далекогледство" 1976).

За това всички сме се чалнали така...

# 174
Много ясно, че нямат. В момента е много модерно да имаш неща такова и затова решават, че трябва да имат, за да са модерни.
Леля е психиатър и ми разказа наскоро за случай с "пациент". Отива при нея двойка момче и момиче, добре изглеждащи. Момичето казва - идваме за диагноза на синдром на Аспергер и леля си мисли, че имат дете и искат да обсъдят за него. И започнала да разпитва за детето и момичето казало - не, не,за мен става въпрос, аз четох симптоми в Google и Instagram и знам, че имам, но искам вие да ми издадете УДОСТОВЕРЕНИЕ (точно тази дума е използвала). Леля и е казала, че няма никакъв Аспергер и тя се разсърдила и си тръгнала. Тя толкова дали се преструват или не. Мода е.

# 175
Леле, леле...

# 176
Много ясно, че нямат. В момента е много модерно да имаш неща такова и затова решават, че трябва да имат, за да са модерни.
Леля е психиатър и ми разказа наскоро за случай с "пациент". Отива при нея двойка момче и момиче, добре изглеждащи. Момичето казва - идваме за диагноза на синдром на Аспергер и леля си мисли, че имат дете и искат да обсъдят за него. И започнала да разпитва за детето и момичето казало - не, не,за мен става въпрос, аз четох симптоми в Google и Instagram и знам, че имам, но искам вие да ми издадете УДОСТОВЕРЕНИЕ (точно тази дума е използвала). Леля и е казала, че няма никакъв Аспергер и тя се разсърдила и си тръгнала. Тя толкова дали се преструват или не. Мода е.

И аз забелязвам тенденциозно, колко много хора си слагат сами диагнози като ADHD, Аутизъм/в спектъра на аутизма, биполярни, OCD … направо е потресаващо

# 177
Има много информация, някой са объркани, други спекулират но да отричаме големия ръст на тези диагнози в наше време е несериозно.

# 178
Аз лично не ги отричам, но да се диагностицираш сам, защото си прочел няколко неща в google е просто трагично.

# 179
А за автоимунните как става ...надписала съм си антитела или как ?1?🤣
 Не знаете какви глупости пишете за неща дето не са ви на главата ....

Общи условия

Активация на акаунт