Днес се сблъсках с проблем, който не очаквах и ще съм благодарна за мнение. Окуражих моята (да не кажа, че направо я натиснах) да издири групи с бъдещи съученици. Оказа се, че има момче от старото й училище - от съседен клас, според нея почти не са имали пресечни точки - което открито започнало да я обижда в инстаграм групата, прието е в друг клас, не в нейната паралелка. Включително с обещание да я набие в първия учебен ден. За първи път чувам името му, досега никога не е споменавала изобщо да са имали конфликт, твърди просто, че не се разбирали във 2-3 клас, когато били в една занималня. Поисках да ми на прави скрийншоти на всички разговори, признавам, че не съм ги видяла. Според нея така си говорели и няма нищо особено. Тя изобщо не е тип "жертва", като цяло е непукистка и се оправя сама. Според познати - нормално е за момента да се правят на интересни, като почне учебната година няма да се занимават с глупости. И все пак е в ново училище и се притеснявам. Та трябва ли да предприема нещо и какво, или да изчакам как ще се развие ситуацията. Естествено, момчето няма да има шанс да я набие първия учебен ден...
. Не знам какво му и каза, но оттогава ме подминаваше като се засечем.