Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 22

• 12 082
  • 208
  •   2
Отговори
# 180
  • Варна
червеното, синьо и жълто кръгчета ли са? Кое, кое е? На мен ми изглеждат доста локални. Едното дори не е на ската, ами в гората отдолу. Той ската е отвесна скала едно 20-30 метра, че и вероятно на места много повече и е варовик, виждал съм я с очите си. Айде това на пътя - да, може, той е стръмен и много тъп. Това в гората то няма да засегне къщите, а това накрая не знам за него как изглежда..

# 181
Жълтото е пътя, ако той падне достъп до местността нормален няма.
Остават черните пътища за Осеново и Кичево..
Но всеки има глава на раменете си

# 182
  • Варна
То пък един път. Ако искаш екстремни усещания отивай там като падне малко сняг, ако имаш късмет, добър шофьор си и колата ти е джип 4x4 може и да оцелееш в съревнованието с изкуфелите дядки от зоната и 30 годишните има джипки, които карат безумно и според мен често под влиянието на евтина ракия.

# 183
Пенко, италианците явно са разбрали, че си търсиш къща там и станаха първата страна в европа, която разрешава кучета да пътуват в салона на самолета.

# 184
  • Варна
Да, да чета за кучета в самолета, за кучета в супермаркета и.т.н. Ще стане като с гей пропагандата, в едни момент всичко ще се върне назад, че и по-назад отколкото е било. За тая работа с кучетата е виновна модата и рекламата - психолози, храни за животни и.т.н. индустрии. Градовете стават едни големи кучешки тоалетни. Гнусотия до шия. На някои им чистят след тях ама пикните им никой не чисти и събира. Вчера в морската сложили едно бебенце в коренищата на едно дърво да го снимат...малеее, акъл нямат, точно най-препикаваното от псета място. Но, аз не се бях запътил към Италия, а към Франция. Нямаше толкова псета като тук, лятото нали бях сума време. Освен това не е и осрано. А, освен 2-3 котки с наднормено тегло и катерици и патки, не видях улични животни. Е...единия парк беше толкоз осран от патки, че беше ужас ама нищо не е перфектно.

# 185
Да, да чета за кучета в самолета, за кучета в супермаркета и.т.н. Ще стане като с гей пропагандата, в едни момент всичко ще се върне назад, че и по-назад отколкото е било. За тая работа с кучетата е виновна модата и рекламата - психолози, храни за животни и.т.н. индустрии. Градовете стават едни големи кучешки тоалетни. Гнусотия до шия. На някои им чистят след тях ама пикните им никой не чисти и събира. Вчера в морската сложили едно бебенце в коренищата на едно дърво да го снимат...малеее, акъл нямат, точно най-препикаваното от псета място. Но, аз не се бях запътил към Италия, а към Франция. Нямаше толкова псета като тук, лятото нали бях сума време. Освен това не е и осрано. А, освен 2-3 котки с наднормено тегло и катерици и патки, не видях улични животни. Е...единия парк беше толкоз осран от патки, че беше ужас ама нищо не е перфектно.
В Кан и Ница на какви места съм виждала кучешки екскременти...

# 186
  • Варна
не е масово и сигурно са от песове на туристи

# 187
За плъховете .. Аз таквози нещо не съм виждала от поне 5-6г, последно играеха една вечер на пазара на Чаталджа, но там е обяснимо защо.. На село дворните котки понякога донасят по някой дребен екземпляр, хванат из съседните стопански дворове
Малко хора знаят, че е редно всяка година да се извършва пръскане в мазите против хлебарки и есенно време капани с отрова за мишки.

Започва дератизация на канализацията
https://www.chernomore.bg/a/2-varna/294565-zapochva-esenna-derat … T6B2zCOADvf41uoeg

# 188
Това с плъхоците ми е ново и на мен, още не съм видяла ни един. Учудващо, при наличието на хиляди улични котки, че и плъхове са се навъдили. Гнуснички са доста, тотално съм притръпнала към тях, след дълги години живот в Европата и др. места, където са си част от градската фауна.  Имах си изградена тактика за хвърляне на боклук в кофа пълна с плъхоци, един ритник и те се разбягват изродите.  Laughing Това, обаче е за места с пластмасови кофи, за Варненските може би ще трябва да измисля нещо ново, ако някой знае ноу хау, да сподели.

# 189
  • Варна
Най-добрата тактика е да прилъжеш някой друг да ти хвърля боклука Simple Smile. Нали си златотърсачка, балъци все ще се намерят Simple Smile Simple Smile Simple Smile .

Иначе за плъховете очаквайте скоро НПО-та, банкови сметки, групи за спасяването им и най-вече къщички за плъхове до входовете да си жувуркат. И който каже нещо срещу тях - изруд без сърце. Щом вървят вече колажите из интернет колко мили са и как само храничка си търсят другото няма да закъснее.

# 190
Здравейте, дами! Някоя има ли информация за обекта, който строят точно зад Джъмбо( на 3-4 плоча са) Фирмата е New age buildings. А за продажба има апартаменти, които са само от агенции, а не директно от строител и всички останали такива са препродажба от собственик. Чудя са дали не е измама с цел заплащане на по- висока сума? Също така в съседство строят нещо огромно с червена и бяла облицовка- идеи какво е ?

# 191
Изпуснах няколко теми, но сега с тези дъждове се записвам пак.
Дано ни пожали. И нашия град е бетонно гето, а майката природа е вече сърдита.

# 192
Вижте в сайта им и може да им се обадите, би трябвало да има апартаменти за продажба, директно от инвеститор. Виждам, че нямат завършени проекти, което е малко притеснително.. но пък за сметка на това мисля, че имат две сгради, които строят в момента там. Това с червено-бялта облицовка ще бъде хранителен магазин Ешрефоглу.

# 193
А за продажба има апартаменти, които са само от агенции, а не директно от строител и всички останали такива са препродажба от собственик. Чудя са дали не е измама с цел заплащане на по- висока сума?
Потърсете директно фирмата инвеститор/строител ако са останали от тях. Може да работят с някой агенции, защото нямат отдел за продажби и затова обявите да са само от такива.
По сайтове и групи са обяви от купили на "тъмно зелено" и продават за да спечелят.
Измама е ако е незаконно - а препродажбата не е Wink

# 194
Има инвеститори или  строители, които са инвеститори, и не се занимават с продажби,. Договарят ексклузивност или имат свои брокери. В такива случаи няма как да купиш от строител/инвеститор.

Общи условия

Активация на акаунт