Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №34

• 35 540
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
А има ли тук в темата дами, които спортуват редовно поне 3-4 пъти седмично, активни са физически от години,  и въпреки това се оплакват от всички съпътстващи симптоми на менопаузата?

# 736
# 737
  • Бургас/Пз
А има ли тук в темата дами, които спортуват редовно поне 3-4 пъти седмично, активни са физически от години,  и въпреки това се оплакват от всички съпътстващи симптоми на менопаузата?
За съжаление има Sad Тренирам от 8г , редовно с тежести, до скоро 5 пъти седмично, тази година намалим на 3-4 просто , защото започнах да се чувствам много изморена и трудно възстановявам. От 6 месеца имам симптоми, все още не са много сериозни, но се забелязват - нарушен цикъл, изпотяване, чат пат вълни, повишена нервност и най-вече умора дори и след 8 часа сън. Не се отказвам от спорта, но ми коства много и ако преди с цената на всичко отивах в залата, сега си признавам, че пропускам доста често. Миналата седмица бях на гинеколог, с цял набор от изследвания и заключението е , че вече съм в премено и така. Чакам си цитонамазката, пия някакви добавки и гледам напред. След три деца и три бременности, както и едно раждане след предходно секция, хич не смятам да едно мено да му се дам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт