КГБ = Клуб на Готините Баби - 237

• 19 817
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро.
Големи сте пъргавелки Simple Smile - четвърто място за мен Simple Smile .
Нямам какво да кажа - студено ми е, и на вън, и в къщи. А още август не свършил,    срамота е да включвам климатика на топло и да обувам ватените гащи Simple Smile .Стискам зъби и чакам да напече по обяд.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 07:44 от Важна клечка

# 436
Добро утро!
Нещо се замотах тази сутрин.
След малко обаче тръгвам.
Показва ми 8 градуса..?

Хубав и слънчев ден, дами!

# 437
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро. При мен пък вече е топло. Напича и на терасата не може да се стои и да се пие кафе. Опъвам чадър, по-поносимо става. Днес ще ходим в къщата на Левски. ДетИто прояви желание. И много се вълнува от въпроса за смъртта. Кой как е починал, защо. За Левски надълго и нашироко обяснявах какво значи да го обесят, че чак на куклата показвах 🤔. И хем е герой, пък не е победил той, а са го убили. Дядо като е умрял и той ли е герой? Такива са ни вълненията 🙂.

# 438

„Денят ти е като бяло платно – ти избираш цветовете. Можеш да го оставиш празен, да го изпълниш със сивота или да го нарисуваш с ярки, смели и вдъхновяващи тонове. И най-хубавото е, че четката е в твоите ръце.“

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Работливи момичета отдавна вече сте на крак - кой на работа, кой с куче, кой с родители. А който заспива след 2.30 ч си пие кафето полузаспал. Нещо хич не ми се получава съня ...
Фло, май ще имаш гости днес - нищо не казваш тези дни, съвсем телеграфно го раздаваш.
Нами, благодаря за хубавата статия за канелата. Бях забравила, че съм чела за цейлонската канела. За съжаление на какво ли може да вярваш в нашите магазини. Почти няма гаранция какво пише на етикетите и какво е съдържанието вътре. Същото се отнася и за цените ...
Мамси, изпревари ме - приятна образователна разходка!

Тук грее слънчице от сутринта, но си е доста хладно - около 15 градуса. Щом вече търсим чорапки и оставяме потниците, есента тропа на вратата.

Усмихнат ден от мен и "рисувайте"пъстро и смело Heart и

# 439
  • Вила Великула
Добро утро, този път топло. На вън е 20 градуса и сериозно препича. Ще има плаж.

# 440
Замръзнаха ми краката докато дойда на работа!
Но слънцето се е показало и ще ме стопли през деня Simple Smile

# 441
  • София
Привет, красавици!
Все още не съм чула внуците. Татко им ги е посрещнал, нагостил ги е с баничка и сега си доспиват. Като се събудят, ще се обадят. После заминаваме за село.
Снощи заспах много рано и съм спала непробудно почти 10 часа. А вие яко сте писали. Grinning
Пак ще съм телеграфна. Чакам си кафето и събирам багажа.
Хубав ден на всички. Постарайте се да бъдете художнички днес! Използвайте най-ярките цветове за вашата картина.
На РАНЕЛА нали й е студено, на бегом мина покрай мен и се шмугна в къщичката ни. Grinning

# 442
  • София
Добро утро,дружки!
  Аз се събудих от силното слънце.И тук е хладно,но е много светло.Обичам есенното слънце.Аз го намирам за различно.Имам един много скъп спомен с него.

Скрит текст:
В най-трудните ми години се спасявах с много работа.Нямаше нищо положително,което да ми дава кураж и работех до изнемогване,за да не мисля.В края на един такъв натоварен ден приключих със задачите пред едно селско магазинче във Враждебна.И приседнах на масичка отвън да изпия едно кафе.Тогава чак забелязах силното слънце.Не напичаше,както през лятото,но беше много силно и ярко.Почувствах се като прегърната и помилвана.Намерих някакво успокоение и закрила.Вероятно отстрани ще ви се стори смешно и наивно.От тогава сърцето ми подскача,когато ме огрее есенното слънце.Тази сутрин го почувствах така.
   Имах нужда да споделя.Благодаря ви,ако ме разберете!
   Хубав ден на всички!

# 443
Яжка, разбирам те!  И аз харесвам есенното слънце. Ярко, но някак меко и светлосенките са по-различни.
Клечи, въпреки че не съм почитателка на кучета, разбирам те. Не се притеснявай да споделяш чувствата си.
На всички, които са на море, на село или другаде, да ви е много приятно! На тези, които са у дома- спокойствие!

Вчера и днес не  рисувам деня  с краски. Основен цвят  е сив. Правя си по- основно чистене с пране на килими, пердета, шалтета, миене на прозорци. Но след 5 дни се отправям на едно дълго бленувано място.

Скрит текст:

После ще сме в очакване на поредната учебна година. Само здраве и живот да е!

До скоро!

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 12:26 от К.А.Г.

# 444
Днес е световен ден на кучето ,честит празник на  щастливците! Няма да слагам картинка, вие си имате предпочитан приятел, само ще загрозя празника иначе.

# 445
  • София
Еха, КАГ, страхотни приключения те очакват! Завиждам! Ще споделиш ли повече или след връщането? Да си изкараш страхотно и да публикуваш снимки! Ще чакаме!

# 446
Привет момичета!
Чета ви редовно, но за писане няма много време.
Айша, аз ползвам канела каквато имам в момента, даже най обикновена от пакетчетата които продават. До сега е помагала - 1 ч.л. на половин кофичка кисело мляко. Кръвното на свекито  към 200 и + съм озаптявала с канела и натопени до коленете крака и ръце до лактите в гореща вода.
Пипи, пожелавам ви слънце и спокойно море!
КАГ, от сърце ти желая прекрасни емоции! Ще чакаме подробен разказ. За колко време отиваш?
Фло, весели занимания с внуците! Ще ти е натоварено може би, но ще ти е много много хубаво!
Ние все още сме в Сандански. Ходим по разходки, обикаляме околностите. Запознаваме децата с красотата на нашата Родина. Всеки ден правим над 12000 крачки. Вечер до късно сме в прекрасния парк на Сандански. Утре може би след закуска ще отпътуваме за София. Ако се сетите следобедно време стиснати по едни палчета за нашата кака, която ще е на изследвания и преглед. Предаваме децата и ние поемаме към къщи, а те след прегледа към Банско до неделя.
Момичета, на всички споменати и не споменати хубав остатък от деня, да се насладим на Слънчо! 😘

# 447
Кассс, стискам палчета от сега за каката. Нека всичко бъде наред!
Ние с ММ ходихме до Метро. Отупах здраво картата, но се заредих с прах за пране за половин година поне. И други джундурии накупихме, сега съм седнала да се чудя къде ще ги складирам.
Време ми е за следобедна сиеста. Покупките ще чакат!
КАГ, да си изкараш прекрасно!

# 448
  • София
Видяхме се с внуците. Сладичка си забравила телефона в купето, та се намерил добър човек, прибрал го и после са се свързали, отишли до дома му и им го предал. Всичко е добре, когато завърши добре.
ЯЖКЕ, развълнуваха ме твоите спомени. Припомнихме си и ние с Ромео подобни преживявания. прекрасно е! И аз харесвам есента и есенното слънце. Пролетта и нейния устрем винаги свързвам с младостта и първата любов. Лятото е нашата средна зряла възраст с всичко, което постигаме. А лятното слънце е знойно, понякога изпепеляващо... Есента свързвам с брането на плодовете, със спокойствието. А есенното слънце е ласкаво и топло като късна любов... Зимата е този сезон, в който седим на топло и имаме време да се обърнем към себе си и да се отдадем на спомени и размисли. На вън е студено, белотата е скучна, слънцето е избледняло, слабо грее, но през годините дано всяка една от нас си е заработила спомени, които да ни топлят в дългите зимни вечери...
Време ми е да тръгвам. По-късно, ако имам време ще се обадя от село.
На МАГИ стискам палци всичко да е наред с прегледа! На КАССС - лек път към дома. А за баба ви сигурно са се грижили внуците - браво на тях!
На КАГ - вълнуващо пътешествие и страхотни преживявания.
ТЕТКЕ и мен ме очаква такъв пазар, като се върна от село.
МЕРИАН, БОРЯНЧИЦЕ и всички останали - прегръдки! Hug

# 449

Честит празник на всички кучовци  и  техните човеци!

Общи условия

Активация на акаунт