КГБ = Клуб на Готините Баби - 237

• 19 813
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря за поздравите, Важна клечка! Откакто при нас дойде четириногата приятелка животът ни се промени към по-добро. Всички много я обичаме, а и тя нас. Особено много дребосъчковците Heart

Фрау Данна, как си, как са внучетата?

# 451
  • София
Привет от наше село. Тишина и прохлада.
Внучките подклаждат барбекюто, ще има цър-пър. Двамата Николовци ще дойдат утре.
Сетих се да питам - коя от вас искаше божур? Време е за засаждане.
Имам и още едно питане - колко искат да участват в танца със саби в Перник? При липса на саби, любезните домакини ще раздадат винкели. 😂 Важно е да завършим веселбата както си му е редО.
Имам такъв спомен
 МЕРИАН и гадже + НАМИ и ТОНИ
ФЛО и гадже + АЙША и ЯЖКА
 ПИПИ и гадже
ДИДИА, БЕЛЛА, КЛЕЧКАТА, ТЕТКА. (Май със собствен превоз?) Ако е така, може и тя да вземе някоя стопаджийка.Joy
Очаквам отговор от ЖАНА, ще го получа в петък. Ако и тя тръгне, няма да се налага на ЕНИСА гаджето да идва до София. Тогава ще има леко разместване в нашата кола - ЯЖКА  при ЖАНА, + КЛЕЧКАТА И ДИДИА
 При нас КРАСИВА БЕЛЛА.
Няма как - организационни въпроси.Ако съм пропуснала някоя дружка, моля да се добави. Отдайте го на замОтаната ми глава. Изпих половин чашка мента със Спрайт, па ако ще да се разчуе!

# 452
Добавям се и аз под голям въпрос

# 453
  • някъде другаде
Да се обадя по вечерному. До обяд на маникюр и педикюр. Като се прибрах ме награби службата.След работа на фризьор. Обади се момчето , че идва да ми монтира щорите , та до сега. Добре , че си имах вечеря , та сега хапвам.
После ще полегна с книжка.
Сладки сънища!

# 454
  • София
Фло, с тебе съм към градо на винкело. Пл. не се притеснява за мене - ако стане ситуация другите да му мислят. Заложил е, че ще ги разбия и ще спят в Бърза помощ.
Честит ден на кучето-приятел на всички с домашен добитък. Да са здрави и рядко да ходите при чичко ветеринар.
Аз след 8 г. с домашен любимец предпочитам да се радвам на чуждите.
Втори ден се боря с НЗОК и малоумната ЛЛ на гипсирания за да стигне до ЛКК и да вземе следващия болничен. Залагам, че ще ги преборя и ще си взема каквото мога от държавата. Всеки не знае, всеки ме препраща при следващия, на всички не им се работи. Ама пари искат ....

# 455
Добър вечер!
Само да се обадя -
отказвам се от срещата в Перник.
Не ме мислете и планирайте.

# 456
Касс, стискам палци! Всичко да е наред!
Честит кучов ден от един сънльо.

При нас ще правят ремонт на уличния водопровод  и с ММ започнахме да копаем трап от края на тротоара до шахтата ни. Лошото е, че точно там имам китки, та ги вадя и се чудя къде да ги настанявам. Има и една голяма, стара роза, която , за съжаление, май ще замине. Ще я захващам наново.
Друго ново и интересно няма.
Спокойна нощ!

# 457
  • София
Привет от наше село. Тишина и прохлада.
Внучките подклаждат барбекюто, ще има цър-пър. Двамата Николовци ще дойдат утре.
Сетих се да питам - коя от вас искаше божур? Време е за засаждане.
Имам и още едно питане - колко искат да участват в танца със саби в Перник? При липса на саби, любезните домакини ще раздадат винкели. 😂 Важно е да завършим веселбата както си му е редО.
Имам такъв спомен
 МЕРИАН и гадже + НАМИ и ТОНИ
ФЛО и гадже + АЙША и ЯЖКА
 ПИПИ и гадже
ДИДИА, БЕЛЛА, КЛЕЧКАТА.
Очаквам отговор от ЖАНА, ще го получа в петък. Ако и тя тръгне, няма да се налага на ЕНИСА гаджето да идва до София. Тогава ще има леко разместване в нашата кола - ЯЖКА  при ЖАНА, + КЛЕЧКАТА И ДИДИА
 При нас КРАСИВА БЕЛЛА.
Няма как - организационни въпроси.Ако съм пропуснала някоя дружка, моля да се добави. Отдайте го на замОтаната ми глава. Изпих половин чашка мента със Спрайт, па ако ще да се разчуе!

# 458
Фло, два пъти пишеш едно и също, за пръв път ти е да  нямаш думи, та да повториш.

# 459
  • Вила Великула
Фло, от спрайта е сигурно, ама си повторила два пъти отговора.
Клечи, защо няма да ни удостоиш с твоето внимание? Ще липсваш.
Лекинко ми се полягва вече, морето и слънцето уморяват.
Рекс ми е легнал в краката. Голяма любов.
Кассс, стискам палци за каката.
Хм, Борянка ме изпревари.

# 460
  • София
Е, разчу се. Joy Два пъти един и същи пост. От Спрайта ще да е. А и повторението е майка на знанието. Stuck Out Tongue Winking Eye
Бях изпуснала ТЕТКа, та редактирах, дойде и съседката за малко, а и писах от телефона и стана голямо меле. Ей затова не го харесвам телефона за писане. Поне му изключиха децата редактора, че иначе ставаше миш-маш.
Е добре де, казвайте все пак кои ще дойдат. Изброените може и да не се "обаждат" Те са ясни.
КЛЕЧКЕ, ти пък от къде го измисли сега това? Да се лишиш от такава атракция - яли, пили и се били. JoyТочно ти, баш купонджийката. Я размисли и се върни в строя. Hug Все едно с куче или без куче.
ТОНИ, честито ти тунинговане. А нещо по въпроса за нашето гостуване в Луковит? И по-точно спането?
ЯЖКЕ, благодаря за това, че ни показа разписанието. Всяка ще реши с кой автобус ще пътува, Може да се договорим и да се съберем група. По-весело ще ни бъде пътуването.
Доспа ми се. И за да не изпращам два пъти едно и също, Stuck Out Tongue Winking Eyeслагам точката, но преди това  ви казвам лека и спокойна нощ. Прегръдки за всички! Hug

# 461
Взехме внуците при нас след градина. Майка и татко поднесоха на Дребосъчка раницата за училище, подариха и на двамата разкошни пастели и децата бяха много щастливи. После излязохме да покарат колела и да играят. Не може баба да ги настигне на гоненица Simple Smile. С дЕдо получихме прегръдки и целувки, сега пиша и се усмихвам Heart Какво му трябва на човек?
Лека нощ, баболинки!

# 462
  • някъде другаде
Добро утро!
Фло , чакам да се уточни датата. Последно 27 - 28 септември ли е? Само за 27 ми ли да запазвам?
Клечи , ще липсваш в Перник.
Кас , стискам палци. Нека всичко да е добре при каката.
Тану , много е сладичък кучо. До кога ще е при теб?
Днес при мен нищо особено не е планувано.
Хубав ден!

# 463
Добро утро!
И този месец отминава и нещата
се повтарят сезонно.
Доста се претоварих, но се
надявам, че отпуските ще свършат и нещата ще се нормализират.
За Перник съм топ.
Усмихнат ден и по- малко спраит!

# 464
Добро утро и от мен!
                При мен нищо ново. И аз се отказвам от Перник. Мисля, че на Жана ще и е по-удобно по магистрала Люлин, а аз съм в Княжево. Съжалявам, че ви създадох толкова притеснения. Така е когато не си си сменил книжката на време и сега зависиш от други обстоятелства. За Луковит съм пас. По това време имаме организирана среща в Казанлък. Планирана е още миналата година само се уточни мястото.
               Спокоен ден.

Общи условия

Активация на акаунт