„Утрото е малко чудо, което често забравяме да оценим. А в него има всичко – свеж въздух, нежна тишина, обещание за нови срещи и възможност да оставим след себе си следа от добрина.“
Добро утро

Свежо и приятно е сутринта - леко хладно, но така е добре.
Кассс, силно стискам палци да бъдат добри резултатите от прегледа и изследванията. Да ви е лек пътя към дома, а на младежите - към Банско.
Клечи, Тетка, Тану, Жана, Пипи и който съм пропуснала с кученцата - да са ви здрави животинките и да ви радват дълго време с безрезервната си обич!
Тони, ако си остават датите 27-28 септември - за нас 2 нощувки за 2 човека (за 26 и 27 - петък и събота). Ако искаш да сложа пак списък, но нека момичетата да потвърдят за датата.
Тану, само да ти кажа, че задължение на ВиК е да направят всичко до водомера - и той си е техен. На село с водния цикъл се опитаха да минат метър, като искаха да им изкопаем - да ама не. Като им се опънах и им прочетох тяхната наредба, кандисаха. Нашата шахта е от вътрешната страна на оградата и те искаха да им изкопаем от техния водопровод до оградата.
КАГ, приятно пътешествие те очаква и хубави емоции - да ти е спокойно и щастливо!
Яжка, разчувства ме с твоите спомени

Днес ММ отива на село с преспиване - утре ще води бабата тук на профилактични прегледи. Аз си оствам да си шетам тук

Хубав и спокоен ден на всички