КГБ = Клуб на Готините Баби - 237

• 19 769
  • 732
  •   1
Отговори
# 465

„Утрото е малко чудо, което често забравяме да оценим. А в него има всичко – свеж въздух, нежна тишина, обещание за нови срещи и възможност да оставим след себе си следа от добрина.“

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Свежо и приятно е сутринта - леко хладно, но така е добре.
Кассс, силно стискам палци да бъдат добри резултатите от прегледа и изследванията. Да ви е лек пътя към дома, а на младежите - към Банско.
Клечи, Тетка, Тану, Жана, Пипи и който съм пропуснала с кученцата - да са ви здрави животинките и да ви радват дълго време с безрезервната си обич!
Тони, ако си остават датите 27-28 септември - за нас 2 нощувки за 2 човека (за 26 и 27 - петък и събота). Ако искаш да сложа пак списък, но нека момичетата да потвърдят за датата.
Тану, само да ти кажа, че задължение на ВиК е да направят всичко до водомера - и той си е техен. На село с водния цикъл се опитаха да минат метър, като искаха да им изкопаем - да ама не. Като им се опънах и им прочетох тяхната наредба, кандисаха. Нашата шахта е от вътрешната страна на оградата и те искаха да им изкопаем от техния водопровод до оградата.
КАГ, приятно пътешествие те очаква и хубави емоции - да ти е спокойно и щастливо!
Яжка, разчувства ме с твоите спомени Heart В сватбения ни ден, който беше на 08 ноември имаше от всичко - дъжд, сняг, следобедно слънце и един тих красив залез. Казах си, че сигурно такъв ще е и живота ни - излиза вярно до сега ...

Днес ММ отива на село с преспиване - утре ще води бабата тук на профилактични прегледи. Аз си оствам да си шетам тук Simple Smile

Хубав и спокоен ден на всички Heart и

# 466
Добро утро, момичета! Аз вчера се прибрах, пия си сега кафето на дивана. Много добре си прекарах в България, помогнах на дъщерята с внуците, запознах се с 8 прекрасни готини баби, какво повече да искам?Heart
Много красива роза, вика внучето. Благодаря ви от сърце!

# 467
  • Вила Великула
Добър ден от плажа. Слънце и вятър. Застанахме на първа линия и щеше да ни издуха, затова се преместихме по-назад.
Сутринта дори поработих малко.
За Луковит съм за 1 нощувка в единична стая. Ако ни успея да дойда, ще си платя хотела. Така, че не се съобразявайте с мен. Моите отсъствия са трудни и планирани много преди това. Съобразявам се т много фактори, а и тази година всичко ми е със закъснение и имам много да наваксвам. Ако дойда, ще дойда с колата.
Днес групата ни и се ходи на рибен ресторант, а на мен никак не ми се излиза. Още не съм сигурна какво ще ми хрумне в последния момент.

# 468
За Луковит съм като Пипи, една нощувка в събота, по възможност стая с тераса за пушачи, която дошла-недошла ще платя. За момента ми потвърдиха разрешителното за тези дати.
Днес баща ми не се чувства добре, нощес пък мама не беше във форма. Сега заспаха и двамата. В момента и на мен душата ми спи, а трябва нещо да сготвя. Не, че няма ядене, но трябва да е нещо лекичко.
Пералнята приключи, проснах прането, пия кафе с вас.
Лек ден, баболини!

# 469
  • София
Изпуснах сутрешния поздрав, приветствам ви с добър ден!
Нощес на два пъти ставах и бях като дневален - обикалях по стаите и завивах внучките и сина. Беше доста хладно.
Сутринта си завърших лекцията за любовта в късна зряла възраст. Готова съм да я прочета на моите " студенти". Мисля, че добре се получи.
Пием си кафето със сина, говорим с момичетата. Чакаме двамата Николовци след час да пристигнат.
Радвам се, че с КЛЕЧИЦАТА стигнахме до консенсус. ❤️
Звънях и на ДИДИА, очаквам да се чуем. ДИДИ, не съжалявай, че не си си подновила книжката. Имаш толкова шофьори покрай теб, а когато те са заети, имаш приятели. Я колко баби сме " шошорки"- така казваше щерката.
Подкарах този разговор, по молба на ЕНИСА.   Нормално е домакинята да иска да знае колко души ще е компанията, а момчето й е в пълна бойна готовност да вземе 4 баби. Мисля, че и ние трябва да отговорим подобаващо - винаги готови!!! НЕма да се излагаме. Взимаме каските  и винкелО и тръгваме.И разбира се доброто настроение, и усмивките.
Отивам да правя обяда.
Гушкам ви и приятен обяд!

# 470
  • София
За Луковит съм за, но още не мога да реша една или за две нощувки да планирам. Да видим дали ще има и други мераклии за две нощувки? Май не? Ако е така, бройте ме за единична стая. Нали знаете, че имам проблем със съня, не е необходимо и други да будуват заради мен.
Тетке, дано са добре твоите старци!
Фло, заобиколена с любими хора, вярвам, че се чувстваш прекрасно!
Фрау, успех на новото място, всъщност не съм наясно кога започваш?
Момичета, в този чудесен ден бъдете щастливи всички, и неспоменатите.

# 471
На 1.10. започвам, още малко почивка имам.  Хубаво есенно време тук, пооправям си къщата и ще изляза да се поразходя.

# 472
  • някъде другаде
Проверих в хотелите. Места за 27-28.09 няма. Попитах в Дипломат парк за октомври за сега има. Ако искате дайте да изберем дати 18-19 или 25-26 и да запазя , до като е време. Хотела има само двойни стаи. Цената е 82 лв. без закуска. Ако искате закуска е по 10 лв. на човек. Сам човек може да бъде настанен в стая , но цената пак е 82 лв.

# 473
  • София
Тони, ей сега отварям в букинг хотела, цената 82 е задраскана и има друга цена 75. Разликата е 8 процента за плащане онлайн. Но пише, че само 5 стаи има още на тази цена. Май трябва да се разбързахме.

# 474
  • някъде другаде
Мариан , аз разговарях по телефона и така ми казаха.

# 475
За кои дати има само 5 стаи? За октомври ли?

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 15:35 от tetka_the_best

# 476
Знам ,че ви е напрегнато, но да ви разсмея, пък може и някоя да  се ощастливи
Скрит текст:
ПРОМОЦИЯ !!!!
 Здравейте на всички! Аз съм Мари и спешно търся някоя свободна млада жена за моят мъж!
Той е много добър - по душа.
 Пие по малко, малко ракия, малко вино, малко бира, допива ми ликьора и си ляга.
 Пуши също малко, не повече от кутия на ден ама от моите цигари.
Не яде повече от едно новородено - по 6-7 пъти в денонощието.
Претенции няма почти никакви - да има манджичка, ракийчица и чисти чорапи - ако може да са един цвят супер, но ако няма, не му пречи и вашите да обуе.
С парите е ларж, рестото не си го търси.
Разбира от ел. уреди и всичко може да оправи, обикновено до година-две нещата се случват.
Та причината да подарявам този прекрасен човек, е малко нереално звучи знам, че не го заслужавам (или поне така твърди самия той).
П.П. Върви в комплект с майка си и две по-големи сестри, смятайте го три свекърви.
П.П.2 Още подробности на лично, транспортните разходи в страната ги поемам."

# 477
  • София
https://www.booking.com/hotel/bg/diplomat-park.bg.html?aid=31861 … type=total&ucfs=1&
Ето тук можете да разгледате налични стаи за 18 октомври и цени. Има пет стаи с по две легла за 75 лв и една за 91 лв. Една с три легла за 103 лв и една с четири легла за 128 лв. Ще успеем ли да се разпределим в тези стаи?

# 478
  • София
Съгласна съм с всичко и с всички. Мога да спя във всякакви варианти - в двойка, в тройка, в четворка. Запълвам дупки всякакви - сгодна женица съм. Joy
Ако сме по-експедитивни, може и да успеем. Мен ме бройте за две нощувки. Мога да ям, мога и да не ям - както дойде. Всяккак бива. Важното е да сме заедно!

# 479
И аз съм като Фло - 2 нощувки за двама. Нямам претенции за дата - както е удобно за октомври и ноември.

Общи условия

Активация на акаунт