Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 143
  • 773
  •   1
Отговори
# 45
На мен пък ми изглежда доста евтино, аз очаквах повече. Точно все едно гледам youtube аматьори Grin Но аз не съм.гледала youtube версията.
Този Марсел не е ли от малцинствата? Много неприятен индивид. А онзи безработния с какво се занимава? Grin
За носа на Ванеса- странна форма е, обаче на нея пък и отива. Честно казано, харесва ми в лице, а аз хич не харесвам направени кифли Grin
Ще го гледам и аз, като няма какво друго. То те май на това залагат

# 46
  • софия
Безработният е безработен и висял в Тиндър. То, като се замислиш, и това е вид работа за някои.

# 47
  • София
Обновена е 1 стр. / основното мнение.
Има и пусната анкета, гласувайте. 😊

Липсва ми само фамилията на Елена (киберсигурност).
Във фейса излиза една Елена Петрова, която доста прилича на това момиче и също е зодия овен, но липсва татуса над лявата гърда, а и във фейса си има мъж и може би дъщеричка (може и да е малка сестричка).

Браво, че са качили зодиите, но тези хора си имат и фамилии по дяволите, никъде не ги пиша.
Няма да се научат и да качват пустите инстаграм профили. Някои го правят, но повечето все още ги мързи.

Това че Ванков е продуцент ми дойде изненада. Мислех, че Мишо ще движи всичко. Дано този Ванков не тръгне да прави Биг брадър сеир. Това е любовно предаване все пак. 🤔🤨

# 48
Безработният е безработен и висял в Тиндър. То, като се замислиш, и това е вид работа за някои.
Това не беше ли онова дето се снимат голи и им плащат. Не мога да си представя безработен мъж, че и жена иска да си намира. Сигурно иска да го издържа. Grin

# 49
  • София
Двамата Николаевци имат и една и съща фамилия, че и едни и същи зодии?! Кажи честно. 😮
Добре, че не са и двамата модели или инструктори, хаха. 😀

Предполагам, че в предаването единият ще е Ники, а другият Николай.
Това с едни и същи имена е голяма досада. Разбирам защо някои продуценти и не само избягват това.

# 50
Благодаря за темата, Дяволо! Да цопна и аз, че пуснах серията малко вчера, не съм гледала предния сезон, щях ама така си остана. Маги наистина говори през зъби понякога, но пък добре се справи, ще взема да я харесам режисирана. Много е странен мъжкият каст, не знам от къде са го избирали. Този Радо-чалгата ми стана "любимец" , дори през цялата му визитка си мислих, че се майтапи, но уви...не😂.

# 51
Безработен мъж - мечта на всяка жена!
Майтапът настрана, но има всякакви случаи. Много от т.нар. безработни всъщност имат някакъв източник на доходи - разни схеми, родители и т.н. Както и такива, които уж работят, но всичко заминава по заведения и хазарт.
В тези ТВ предавания всичко е голяма пушилка, не вярвайте на всичко, което се говори.

Иначе Тиндър е апп за запознанства. Онлифенс е другото, то вече си е професия, с която се гордеят много момичета - да пази господ, дето се вика.

# 52
  • София
Участник с тайна мисия влиза в „Диви и красиви“ тази вечер по NOVA
https://nova.bg/accents/view/2025/08/12/507049/

Това пък сега какво е? 🤔

От НОВА побързаха да се похвалят с рейтингите.

Цитат
Още с първия епизод, новото риалити предаване дава сериозна заявка за доминантен играч в битката за зрителското внимание. Според официалните пийпълметрични данни, повече от една четвърт от телевизионните зрители в активна възраст (18-59 години) са избрали да гледат стартовия епизод на „Диви и красиви“.

Истината ще я видим, когато излязат резултатите от ГАРБ за простосмъртните. 😉

# 53
О, да онлифенс беше Grin
Едва ли е баш безработен този. Сигурно укрива данъци и е на борсата и затова не казва с кякво се занимава, за да не го хванат. Което,.дори и да има доходи, пак не е ок. Замислих се, ако не бях омъжена, бих отишла в някое такова предаване, но най-вече за изживяването, но пък защо не и да срещнеш половинка. Обаче, от тези господа никой, ама никой не бих харесала. Всеки един от тях е типаж мъж, който осмиваме с приятелките ми и като цяло, се правят мемета за такива мъже. Този Марио, който изглежда най-нормален, всъщност е някакъв филмар wannabe, както и моделчето. Иначе треньора по тенис е бивш треньор по тенис на ММ в Малееви, но нещо са го изгонили преди месеци и явно е решил да смени професията и да става инфлуенца. Grin

# 54
Като за първи епизод е ОК. Тепърва ще ги видим кой какви лудости има. Избрали са красиво място за снимките, водещата Маги е доста по-нормална от очакваното. Момите са хубави с малко корекции – това е забележително.

# 55
Момичетата ся ок, да. Но мъжете са...
Вчера не разбрах защо беше тази демонстрация да не посрещнат момичето. Беше много селско

# 56
  • софия
Момичетата ся ок, да. Но мъжете са...
Вчера не разбрах защо беше тази демонстрация да не посрещнат момичето. Беше много селско
Колкото си по-натурално провинциален, толкова си по-мъж в представите на дивите балканци, чиито горди представители са тези индивиди.

# 57
  • София
Мен Маги не само не ме дразни, а напротив - приятно ме изненада. Като се сетя за рециталите на Ивка или Наум ми става лошо. Все пак е и първи епизод, очаквам още повече да се разчупи по-натам.

# 58
Иначе треньора по тенис е бивш треньор по тенис на ММ в Малееви, но нещо са го изгонили преди месеци и явно е решил да смени професията и да става инфлуенца. Grin

Той отдавна прави опити да бъде „известен” — не проби с баскетбола особено, не проби и с кариерата на рапър. Като треньор по тенис беше като че ли най-успешен и добре оценен. От около година обикаля из медийното пространство (беше в продукции на бТВ тип „Колко ми даваш” например).

Иначе, казах го и в предишната тема — на база „задочното” ми познанство с него покрай тенис кортовете, имах надежда да е по-читав, но и с малкото, което показа в предаването снощи, се вижда, че е на ментално (основно емоционално) ниво застинал в осми клас, втория срок. На всичкото отгоре натяква, че е зрял, емпатичен, интелигентен… всичко друго (очевидно), но не и саморефлексивен.

# 59
Мъжете се държаха дърварски и спрямо последния влязъл. По-скоро имат асоциално поведение, отколкото незинтересованост към първата жена от формата, с която имат контакт.
Очаквам да се изложат в първите срещи – ще бъдат себе си.

Общи условия

Активация на акаунт