"Селски" номера и пинизи (тема 4)

• 49 113
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ох, наистина е селско, но и аз се хиля като си го представя. Точно на Удхауз ми напомни.

# 46
Човекът е мъж на 34г. , приятел. Букетът беше оставен на масата, на която се настаних и чаках удобен момент за подаряване, защото семейството беше заминало нанякъде.
Аз, лично сега бих му са обадила да си искам парите за букета. И на домакините бих обяснила.

Е, как ще занимава домакините с подобно нещо?

Миче, а пък да знаеш, че Иван на вашата сватба ми открадна букета и ви го подари, уж, че е от него...

Да се оправя, като иска с човека, ама младоженците да намесва си е прекалено.

# 47
  • Варна
Това да цъфне без да носи нищо и това да присвои и подари букет който други са донесли да го подаряват са си две отделни простотии, всяка една е огромна сама по себе си.

Той цъфна без да носи нищо и си присвои нашия букет. Двете простотии са изпълнени

Rimmonа: От уважение е отишъл, но не разбира концепцията на поводите

Имаше от къде да вземе един букет - до църквата има сергии с разновидности от 7лв. до 50лв.
За кръщенето знаем от три седмици. Излизали сме заедно и съм напомняла, че това е повод, а не просто почерпка и се ходи с подарък.
Бил разбрала, ако е обикновено събиране и вземе цветето и каже "от нас е"
Мнението го запазих за мен и гаджето. Няма да развалям повода с нашите взаимоотношения

# 48
Е, на празнуващите наистина няма смисъл да им се разваля настроението, но виновникът поне от мен не би останал с мълчанието. Вече според зависи в какви отношения сме, може да е кратко и ясно веднъж какво мисля или припомняне на тая случка много пъти и по-нататък, ако не друго ще се смем добре всеки път ако се събираме често Grinning След такава случка абсолютно не бих имала скрупули да направя някого за смях. Много пъти.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 22:36 от natka

# 49
Нали бе представен като приятел. Не познат. На приятелите се прощават много неща...ние поне така бяхме в нашата си приятелска компания. Всеки си имаше недостатъци...но позитива и другарството така...заличаваха и правеха не толкова важни дребните изцепки.
На тоя много му се сърдят...или не е приятел както беше представен..или не знам и аз.
Не го и познаваме..може да си е такъв..шемет, майтапчия....
Като цяло на мен случката ми навява повече усмивки отколкото гняв и яд. Simple Smile

# 50
  • Пловдив
Човекът е мъж на 34г. , приятел. Букетът беше оставен на масата, на която се настаних и чаках удобен момент за подаряване, защото семейството беше заминало нанякъде.
Аз, лично сега бих му са обадила да си искам парите за букета. И на домакините бих обяснила.

Е, как ще занимава домакините с подобно нещо?

Миче, а пък да знаеш, че Иван на вашата сватба ми открадна букета и ви го подари, уж, че е от него...

Да се оправя, като иска с човека, ама младоженците да намесва си е прекалено.
Той точно на това разчита. Че другите са възпитани.

# 51
  • София
Аз бих изпаднала в ступор. То на подобно нещо как реагираш.

# 52
Е колкото и да изпадна в ступор от нахалството при вземането на букета ми, все ще му извикам най-малкото да го върне, че си е от мен. Затова се и учудвам, че авторката не е реагирала на момента да го спре.

# 53
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Е колкото и да изпадна в ступор от нахалството при вземането на букета ми, все ще му извикам най-малкото да го върне, че си е от мен. Затова се и учудвам, че авторката не е реагирала на момента да го спре.
По принцип съм доста "устата", но понякога човек се се стъписва от някоя  простотия...

# 54
А и няма нужда да се разваля празника за букет цветя.

# 55
Сетих се, преди много години с една позната, чакаме на спирката трамвай. И спира трамваят, ние наредени отстрани, чакаме да се качим, след като слязат влизащите пътници. Познатата ми стиснала в ръката билетче, да е в готовност, една от влизащите ѝ мушва в другата ръка използваното билетче, тамън да благодари познатата ми, онази се пресяга ѝ издърпва от другата ръка да ѝ вземе неизползвания билет.

# 56
  • Бургас
Прибирам се от пазар днес и мисля как ще направя два курса от колата до вкъщи, защото много пазарувах, имах 5-6 торби. Три дини, нов сушилник за чинии, препарати за домакинството и храна. Обаче беше толкова горещо, че реших да занеса всичко в къщи на един път. Докато с големи усилия и трудност минавах 10-15 те метра от колата до входа на блока, някой извика зад мен "Госпожооо". Продължих да се сурна, викам си едва ли е за мен. Обаче пак "Госпожооо" - женски глас. Рекох, че може я ключове да съм изтървала, я друго. Спрях, едвам се обърнах заради тежките торби и видях жена на около 60г, от онзи тип, които са прилично облечени със старомодни дрехи и шапка с периферия с дантела. Гледаше ме сякаш ми е ядосана и със съответния тон ми каза "Що не вземеш да помъкнеш още две торби, а!?"
Нищо не казах, не ми се занимава с глупости. Но селско ми е да се интересуваш кой какви торби носи. Нито се познаваме, нито имаме какво да делим.

# 57
Ябълкова,
Ядосала се е, че сега и нейният мъж ще я кара да носи пълни торби, а тя не иска. 😃

# 58
Не я е слушала главата, такива ги подминавайте, че са непредвидими в действията си.

# 59
  • Пловдив
Това за торбите беше яко. Grinning
Нищо чудно да е била и леко куку жената, де. Flushed

Общи условия

Активация на акаунт