"Селски" номера и пинизи (тема 4)

• 49 217
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • Down south
Разбра ли се нещо за средствата, които Албена (кулинарката/готвачка) събира или събра?

ПП Зачетох се в темата за събирането на средства за спасяване/лечение на деца и сърцето ми се свива.

# 571
  • Deutschland
Не. Само рецепта за гъбена супа се появи в блога й.

# 572
Изумително е умението на тази жена да се прави на луда.

# 573
Поне дали е извадила от бедата детето си стана ли ясно?

# 574
  • Fairbanks, Alaska
Реакцията на Албена е съвсем нормална. Като вземеш пари чрез заем или дарение и те хваща вируса на амнезията.

# 575
  • Deutschland
Поне дали е извадила от бедата детето си стана ли ясно?

Със сигурност. До следващия "инцидент".

# 576
В сферата на вероятностите е да е предизвикал и пътен инцидент и да не  е с изрядни документи, ама знам ли.

Сега пиниз от лидл. Карфиолът ~2.99, колкото и в друга верига. Обаче на касата 4.99... с карта лидл става 2.99. И това е промоция. Изобщо, лидл ми е много скъп магазин, а има име на евтина верига, незнайно защо.

А кое е селското? Доколкото знам 2.99лв е промоционална цена и в другия магазин.

# 577
Селското е, че не става ясно от етикета. Аз го погледнах и не се различаваше от другите етикети.
2.99 е редовна цена в друга верига, която пък се води скъпа.

# 578
  • В полите на Пирин планина
В Лидл пише на етикета кое е намалено само с Лидл+ приложението.

# 579
Само се включвам, за да споделя, че съгласно чл. 184, ал. 3 от ЗУТ вече не се изисква съгласие на етажната собственост за поставяне/изграждане съоръжения за достъпност.

# 580
Албена ви черпи с кекс. За другото и дума няма, жената си гледа готвенето, няма да се занимава с някакви деца и каузи.....
Скрит текст:

# 581
Няма ли кой да я пита кога ще каже къде ще идат парите? Аз не мога, че бая е ограничила коментарите.

# 582
Може ли някой, който е в групата на тази Бени, да постне поне в коментар линк към темата за Джони, ако тя още се чуди къде да употреби остатъка от парите. Наивна съм, знам, но все пак...
https://www.bg-mamma.com/?topic=1122458.2925

# 583
  • Deutschland
Тя трие всички коментари, които не й изнасят.

# 584
Явно се интересува само от своя син и как да му спаси задника, другите деца кучета ги яли. Сливата круши не ражда. С това възпитание, което им дава явно ще моли още много пъти....

Общи условия

Активация на акаунт