Осмокласници 2025/2026

• 38 150
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Нямам на кой да давам вече, всички са пораснали. Добре, че в училище правят акции за даряване към домове, та давам по-запазените.

# 511
  • Куциндрел
Аз само якетата подарявам. Останалото на контейнерите за циганите.

# 512
  • Бургас
Ох, и моята е от тези, дето нямат дрехи, щото миналогодишните вече не ѝ харесвали, не за друго. Добре че нагоре ще е с униформа, надолу черни/тъмносини дънки или панталон. С анцуг и клин ще може само в часа по физическо. От късичките е Wink , та клинове купувам от Шейн.

Утре заминаваме за седмица в Сандански, после родителска среща и ... ще се моля да дойде по-бързо есенната ваканция.

# 513
  • ту тук, ту там
Моят син само с анцузи и худита иска да ходи. Сега не знам обаче дали в новото училище ще е приемливо такова облекло за всекидневно. Та ще имаме драми да се обзаведем с нов гардероб, усещам. 🙄

# 514
  • Куциндрел
Моето също не иска дънки и панталони. Ще видим с порастването как ще е.

# 515
Ох, моят има един гардероб дрехи  и не иска да ги носи, не били "хубави"......кат фана едно дървООоооо..... Иначе миналото лято беше така, за едно лято над 10 см.

И аз съм в тази ситуация! Пълен гердероб с дрехи, но "не били хубави"! Аз съм ги била купувала и избирала, а не той. Съответно не съм уцелила вкуса. Вече не проявявам самоинициативи. Определям бюджет и каквото си купи - това ще носи.

# 516
Моята също порасна това лято и то доста, но само на височина, на кила си е същата, той кантара изобщо не разбира, че тя се е качила. У нас си имаме кака и съответно споделен гардероб, като за всеки желан и от двете парцал се води война.
Моите са открили магазини за секънд хенд и се връщат с доста фантазе винтидж дрехи на добри цени, понякога направо без пари.

# 517
  • Варна
 А моят юнак не ще дънки/джинси. Панталон, долница-ОК, има. Обаче усилено тренира гръб, бицепси и подобни, та дали след 2 седмици ще му станат ризата и униформените блузи, купени в началото на август, идея си нямам!

# 518
Явно голяма мода е това с тренирането и моят е в кюпа. Аз купувам дрехите с опция- връщане, така, че засега е прилично положението. Ако може само с анцуг да ходи ще му е супер, ама трябва да свиква.
Непотребните дрехи нося в ХМ за рециклиране. Като бонус е талонче за отстъпка в магазина. Предпочитам го пред това да пълня контейнерите, а после мангите да изкарват всичко отвътре и да правят кочина по улиците. Друга възможност, ако дрехите са запазени и има на кого - подарявам.

# 519
И у нас вече има повече претенции за дрехи и като се върне от лагер ще се обикалят още магазини. Много е никакъв този период между мъжкото и последните размери детско.

# 520
Моят е мъжко вече, даже М купувам.

# 521
А при нас досега бяха само с униформи (цялостни) и сме купували само обувки и якета, та ми е много странно сега купуването на дрехи за училище 😄 Иначе моя е свикнал, че само по физическо се ходи с анцуг. Бяха с панталон или дънки и блузи с якички. Сега сме купили отново такива, защото не си представям спортни да ходят. Някакси не ми е уважително, и се надявам да не разрешават по анцузи. Но ще видим съвсем скоро как е Simple Smile

# 522
  • София
И при нас ще се наложи цялотно пълнене на гардероб ...Миналата година баха с дрескод и аз смятам че е важно да се обличат уважително към институцията, учителите и към себе си! Чакам да видя какво ще ни кажат на родителската, да няма претенции за дрехи, пособия, материали и тетрадки. Дата за родиталската още няма, а днес минах по магазините цените вече гонят небето ...

# 523
В LC Waikiki пускат разни намаления напоследък.

# 524
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моята госпожица днес откара няколко часа в Мола с баща си за бек ту скул шопинг. Ми така де, децата трябва да прекарват приятно време и с бащите 😄

Общи условия

Активация на акаунт