Осмокласници 2025/2026

• 38 325
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Благодаря на всички за милите думи и пожелания Nature High Brightness
Denezira пето класиране за училището мина с класиране във вторник, но явно покрай разместванията около него в четвъртък вечерта са обявили в сайта си едно място за желаната специалност. Аз го видях в петък сутринта и до следобяд вече имаше обявени резултати! Беше турбо ден, направо не разбрах какво ни се случи, така ни завъртя. Надявам се и на нашето старо място да попадне някое щастливо дете! Предполагам до септември ще има донамествания!

Кое е училището?

# 241
Аз се опитвам да схвана принципите на това класиране, ама за сега стигам до извода, че ненапразно е наречено директорско 😁 Правила има, ама всеки си ги прилага посвоему и всичко е точно. Едни публикуват всичко, други само точки от класиране и после махат всичко след няколко часа, трети само места, четвърти изглежда нищо ...😄

# 242
Брей, първо са обявили за днес събиране на свидетелства, класиране и записване. Балът е висок, но е 3*бел
Може ли линк за информация до къде е стигнал бала, защото не открих?
Много безчестно. Скрили са информацията.
Най-високият бал беше 399, после не помня. Обадете се да питате в училището.
Да, интересиваше ме колко е стигнал бала в хуманитатната паралелка на 1-во и чуждите езици на 7-мо, но така или иначе решихме да не рискуваме, освен ако не обявят места във Вазова. Направи ми впечатление не само в 1-во, но  119 то, че няма обявен списък на сайта им след 5-то класиране.

# 243
Благодаря на всички за милите думи и пожелания Nature High Brightness
Denezira пето класиране за училището мина с класиране във вторник, но явно покрай разместванията около него в четвъртък вечерта са обявили в сайта си едно място за желаната специалност. Аз го видях в петък сутринта и до следобяд вече имаше обявени резултати! Беше турбо ден, направо не разбрах какво ни се случи, така ни завъртя. Надявам се и на нашето старо място да попадне някое щастливо дете! Предполагам до септември ще има донамествания!

Разбирам ви напълно. Тичането е голямо, напрежението още по-голямо. Риска е огромен. Не е за всеки това.
Важното е, че всичко при вас си е заслужавало.
Успех още веднъж в новото училище, независимо кое е то😀.

# 244
Според мен е 105 СУ, като гледам датите на 5то класиране. Simple Smile Браво на детето, че е успяло да влезе там, където иска!

# 245
Важното е да са доволни децата. И средата да е приятна. То е ясно, че отсега нататък, където и да са, ще избутат до 12 клас малко по-лежерно, отколкото беше фаталният 7 клас.

# 246
Мислиш ли, че ще е по-лежерно? Според мен "купона" предстои. Е не навсякъде, разбора се.

# 247
Така си мисля. Писнало им е от зор в седми клас и сега няма да си дават много зор.
Моят гледа някакво помагало за 8 клас по биология и ми рече - приключих с шестиците по биология. Много е сложно догодина....хахахха Казах - ти почни, пък ще видим колко е сложно.

# 248
Ох, като знам нивото на кварталното ни училище (и мненията на познати, чиито деца са в гимназията му), за моя набор зора тепърва ще започне... ама той си го избра. Каквото зависеше от мен до сега, направих го. Вече ще трябва да се справя сам Wink аз съм го строила да прегледа в Уча се всички разказвателни предмети от миналата година, след началото на септември май трябва малко и математиката да прегледа, че там ще е зор, а аз вече няма да имам капацитет да помагам.

# 249
Така си мисля. Писнало им е от зор в седми клас и сега няма да си дават много зор.
Моят гледа някакво помагало за 8 клас по биология и ми рече - приключих с шестиците по биология. Много е сложно догодина....хахахха Казах - ти почни, пък ще видим колко е сложно.

Хахаха, да! И моя ме уведоми, че повече за такова учене и нон стоп по уроци не желае и да чуе!
Казах му, че то от сега се започва, но го оставих ваканцията да си е с неговите мисли.

# 250
Моето Всичко обяви, че 8-ми клас бил по-гаден от 7-ми, защото очакваш да си починеш най-сетне, ама учителите в гимназията нямат такава нагласа Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 15:49 от Magestie

# 251
А моето такъв пубертет го е налазил, че ми иде да се гръмна. За дни толкова се е променила... 😭😪 Стискам зъби, гледам да не викам, ама имам чувството, че изпускам положението. А като знам сестра ми какъв пубертет имаше, много много ме е страх, и се чудя как да реагирам.
Чета ви, радвам се за сполуките ви, тъжа за несполуките, но не ми се пише...

# 252
  • София
Да, интересиваше ме колко е стигнал бала в хуманитатната паралелка на 1-во и чуждите езици на 7-мо, но така или иначе решихме да не рискуваме, освен ако не обявят места във Вазова. Направи ми впечатление не само в 1-во, но  119 то, че няма обявен списък на сайта им след 5-то класиране.
119-то нямаха свободни места за пето класиране, така че няма какво да обявяват.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 13:44 от sanaka

# 253
А моето такъв пубертет го е налазил, че ми иде да се гръмна. За дни толкова се е променила... 😭😪 Стискам зъби, гледам да не викам, ама имам чувството, че изпускам положението. А като знам сестра ми какъв пубертет имаше, много много ме е страх, и се чудя как да реагирам.
Чета ви, радвам се за сполуките ви, тъжа за несполуките, но не ми се пише...

Моя екземпляр като го шибне хормона и има изблици някакви, аз уж гледам да стисна зъби и да си кажа, че е моментно, нооо....не ми се получава особено. И аз съм изнервена и на предела вече след одисеята 7 кл., та и неговите настроения ми идват в повече.  Кръстосаме шпаги и ....всеки в ъгъла си после. Но пък и той май не е навлязъл в пуберството още както трябва. Дано поне си остане на това ниво - достатъчно ми е.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 13:39 от loliy

# 254
  • София
Мислиш ли, че ще е по-лежерно? Според мен "купона" предстои. Е не навсякъде, разбора се.
Определено за голямата беше по-лежерно 😄. Твърди, че сега в Академията е разбрала какво значи учене, а средното не й е завършено къде да е и е с отличен успех. Освен това вече никъде и никой не гони само шестици в гимназията. И е доста по-осъзнато.

Общи условия

Активация на акаунт