Странни отношения

• 7 307
  • 231
  •   1
Отговори
# 135
  • Далечният изток
Ми те тук са масово с подобни разсъждения мъжете и се чудят що никоя не се задържа с тях. Аз нямам никакви колебания.

# 136
Ами какъв е? Баш шеф си е. Наел си е служител за романтични отношения и му плаща заплата. Даже и на детенце би му станало ясно, че ако спре кранчето, тази връзка е дотам. Те даже са се докарали до напълно служебни отношения, щом едно евала няма от време на време между тях.

Ми те тук са масово с подобни разсъждения мъжете и се чудят що никоя не се задържа с тях. Аз нямам никакви колебания.
Ти ако имаш син, искаш ли такава да се задържи при него? Съмнявам се, ама дай да товарим за спорта Simple Smile

# 137
Да подкрепиш половинката си в развитието й означава, че си й шеф....
Ако той гледа на това като бизнес сделка, говори за неговите дефицити. Или огромни червени флагове. Огромни!

# 138
  • София
Щом й е шеф, да й оставя заплатата на масата и да започне да й внася осигуровки.

# 139
Бил и шефа!
Ама как шефа бе - собственика, собственика се мисли, че е!
Ще я връща в приюта даже, че не и харесва фабричните настройки!

# 140
Да подкрепиш половинката си в развитието й означава, че си й шеф....
Ако той гледа на това като бизнес сделка, говори за неговите дефицити. Или огромни червени флагове. Огромни!
Ами точно това е проблема, че той не разбира естеството на сделката и че е изпуснал момента, в който да поднесе изискванията си.

Подкрепа е да я гушне, ако са я скъсали на изпит и да й оправи колата, ако я е блъснала някъде.
Да издържаш здрав и пълнолетен индивид на 100% си е баш наемане. Тя го използва като инструмент докато завърши образованието си, всички знаем когато се дипломира и се почувства финансово стабилна накъде ще поемат тези отношения. За момента авантата я устройства и не мисли да си дава много зор за нещо временно. И аз не бих на нейно място. Авторът е започнал да се посъбужда, но още не осъзнава какво се случва.

# 141
  • София
Ами авторът такава връзка иска - той да плаща (и държи контролът), тя да не работи (стои зависима), да поема домакинство и един ден децата. Всичко различно идва с това да се откаже от власт, контрол и удобства. Всеки си преценява какво го устройва. Има жени, които ще се навият на такова разпределение, но те предварително са с такава нагласа. Тази видно си има свое виждане за нещата и не е много отворена са слуша за всичко, което той й каже. И аз няма да се учудя, ако след като придобие малко автономия, избяга. Отстрани авторът звучи доста задушаващо и авторитарно.

# 142
Изразявам възмущение от предположението няколко страници назад, че използването на Е вместо Я идва от търновския регион.
Младата жена като завърши и ако започне работа, ще отръска перушината и вероятно ще намери нов петел. Авторе, ти изобщо имаш ли представа дали тя си чака пръстенчето? Да не останеш много неприятно изненадан?

# 143
Може ли някой да ОБОБЩИ проблема на автора с "пиклата?

Доколкото разбирам се състои в това, че тя се тревожи за родителите си, не желае да ги хули колко са долни и пропаднали и не удря чело редовно в благодарност, величаене и признаване за доходите му.
Пиклата не е прахосница, не иска повече пари, не харчи за простотии - прото представяте ли си държи на родителите си, които не са по критериите на автора. Егати мерзостта и!

Ама недай Боже авторката има сериозно болен родител или някакви интереси извън автора ... недай, недай ...

П.П. Пък то голям труд да имаш онлайн бизнес ... от личен опит ти говоря - имаш по 2 часа работа дневно и то да кажеш на кой какво да прави.

# 144
  • София
Той сам се натиска да плаща, но изобщо не е безвъзмездно.

Ариел, защо така те дразни момичето?

# 145
  • Далечният изток
Като не му харесват "странните" отношения, да ги приключва. Какво е това, стои, пробва да я променя, вместо да се раздели с нея и да си търси жена с неговите възгледи и начин на живот.
Значи нещо го държи в тази връзка и аз продължавам да твърдя, че му харесва да е в ролята на родител на момата, да я командва, да ѝ показва "правилния" път.
Другият вариант е да си я държи за слугиня.

# 146
И аз това казвам. Не можем да съдим никого за това какъв е. Всеки си е такъв, какъвто е - заради възпитание, гени, среда и прочее. И всеки сам решава дали да се променя или не. Това обаче, което в повечето случаи е валидно, е че добрата връзка е между равни. И ако има такива различия най-добре навреме да се разделят и да не си губят времето, а не да се съдят кой бил виновен. Ми никой не е виновен и не бива да се търси вина, а решение на проблема.

# 147
Ариел, тя не го държи на сила до себе си. Ако беше толкова зле тази девойка, отдавна да си е обрал крушите и да го няма.
Какво имаш по "държи на сила до себе си"? Реално тя е навлека.
За мен е много зле девойката. Външният вид и уменията в леглото не е добре да са фактор, когато градиш живот с някой. Просто авторът има наивния план да гради патриархално семейство с неподходяща за това жена.
Пръстен за жена, която не оценява жестовете, лежи изцяло върху теб и по никакъв начин не улеснява ежедневието ти... лоши прогнози като цяло, освен ако не си мазохист.

Като не му харесват "странните" отношения, да ги приключва.
Вече се е вложил сериозно и не иска инвестицията му да потъне ей така. Мисли, че може да промени нещо с някоя гениална идея или систематично превъзпитание. Но по-добре да прекрати сега, отколкото да набива в празно още с години и крайния резултат да е същия.

# 148
Вие пък, да не мислите, че не се е подсигурила с план Б, ако момъкът се пробуди и и покаже вратата?
Точно за едно денонощие ще скалъпи някоя жална история и ще си намери спасител при който да отседне на аванта.

# 149
Кое не е така? В лоши отношения ли е с родителите си? Колко пъти до се оплаквала, че те е изгонило гаджето, чак се изненадвам, че такава злоба проявяваш към човек в подобна ситуация, в която и ти си изпадала и може пак да изпаднеш.

Общи условия

Активация на акаунт