С какво ви дразнят свекървите? – 167

• 34 639
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Е, аз съм се дистанцирала, ама тя пак се навира у нас Grinning
Ирис, точно това й казах и аз. Когато беше разпитвала пушим ли или не - пак я поставих на място, после се разсърди. Общо взето - ако коригирам по някакъв начин, после се сърди, на мен не ми пука, даже ме устройва, ама не поема реално като градивна критика нещата и мине малко време и пак става кучето лае, керевана си върви. Не се опитвам да я променям, по-скоро да й дам да разбере, че нашият живот си е наш и не желая чужди намеси по такъв начин.

# 136
  • София
Е как се навира, ако не я каните?

# 137
Кой  идиот казва майка ти ще умре?
 В друг аспект го споменах.

# 138
Това с каляването на психиката трябва ли пак от свекърва вещица да се прави или е по-добре да оставим на живота и ситуации, върху които не можем да влияем да ги каляват? Все си мисля, че излишно бабата да при казва такива глупости и да създава дрязги. Знае, че ще ги създаде, убедена съм, знае и че приказките й са без смисъл и логика, обаче не може да се спре.
Аз като казвам, че има много прости и злобни жени, не ми вярвате.......

# 139
Аз от личен опит съм се убедила, че има много прости и злобни хора..

# 140
Защо бабата, явно нищо не ми се разбира от написаното.

# 141
Боряна, разбира ти се всичко. Трябва да имаш капацитет да го разбереш.
Сега е много модерно да се предпазваме от всичко. Живеем в измислен свят, където се опитваме да докажем, че по-силният не е такъв. Някаква илюзия.

# 142
Ако детето не ходи с бащата, после ще писнат, че тя не го води или не го пуска...

# 143
Този баща някаква безгласна буква ли е? Той има ли право на мнение къде да ходи с детето си?

# 144
  • София
Ако детето не ходи с бащата, после ще писнат, че тя не го води или не го пуска...
И какво от това? Не е ли по-важно детето да е спокойно? А нали двамата родители знаят, че то не иска да ходи?

# 145
Защо бабата, явно нищо не ми се разбира от написаното.
Понякога се изразяваш много абстрактно и наистина се затруднявам да те разбера правилно. 🍀

# 146

Понякога се изразяваш много абстрактно и наистина се затруднявам да те разбера правилно. 🍀
Е ,това е. Правя внушение да си извади всеки извода. Така съм свикнала, . Освен това  съм поет, литературни образи владея.
 Моя грешка, да очаквам размисли.  Сдъвкано трябва  и директно, натрапено.

# 147
И какво от това? Не е ли по-важно детето да е спокойно? А нали двамата родители знаят, че то не иска да ходи?
Проблема е, че таткото държи да ходи и тя не може да се пребори с мъжа си. И затова от болната глава на здравата. То това и е главният проблем на Ела. Свекървата е като бонус.

# 148
Сега пък ти мен не ме разбра правилно, но по-сдъвкано няма как да го обясня. Това, че не очакваш размисли беше грубо, но щом така ти харесва...

Е ,това е. Правя внушение да си извади всеки извода. Така съм свикнала, . Освен това  съм поет, литературни образи владея.
 Моя грешка, да очаквам размисли.  Сдъвкано трябва  и директно, натрапено.

# 149
Ние я разбрахме Боряна, тя не разбра нас...

Общи условия

Активация на акаунт