Това от една страна, от друга - твърде вероятно е и нищо от това, което се предполага на толкова ранен етап, изобщо да се случи. Ти си имала “пример“ и затова си реагирала така, тук са само хипотези.
Просто това, описаното oт Хечи, е свекърва с бисери и тук таме много досадна, ама далеч далеч (адски далеч) от отровна и злобна, и недобронамерена. Последното категорично ми беше на главата доста време докато в един момент наистина не ми падна пердето. Нооо нашите свекъри никога не са проявявали интерес към мен и сина си (да, дори към него), който да има добронамерена или въобще позитивна нотка. Каквото и да му е хрумнало да им сподели, все се връща като бумеранг с много лошотия и откровено заяждане, скандали, крясъци и тн. Та в този смисъл много бих се радвала на лицемерно любезна свекърва - хич не ми дреме какво си приказва, нали караници, скандали и драми няма - ако ще да каже, че тя ми е родила детето, ей браво на нея, личи й.
Последно обясняваха да не я водим на нефролог (нещо стандартно, за което се дава направление в 6 месец на всички бебета) понеже не виждали смисъл да се води на прегледи.
Те понеже не обичат прегледи при лекар. Познай дали бебето има запазен час.
Да си дуднат, може би мушкатото обръща внимание.
Препоръчани теми