Убедих се, че няма да и споделям нищо такова повече
Около мен никой не подкрепя, които нямат импланти. Тези, които имат са ясни.
Затова казах първоначално само на половинката, който е най-против. Казах на майка ми, защото знам майка ми как е и как се сърди. Притесни се, но и тя има импланти и си замълча. Мислех никой да не знае, защото не обичам философстване и създаване на смут и напрежение (особено преди операция). Наложи се на приятелка също да кажа, за да се грижи за мен, защото ще е в Турция.
Наближава денят. След два дена е операцията ми. Направо откачам. И то откачам от това, дали ще се харесам и дали ще се възприема.
Купих си всичко, което препоръчват момичетата тук - сераза, арника, кело кот, пробиотик, контратубекс… пижами с копчета. Изгледах и изчетох всичко.
Няма да лъжа, направо откачам. Сутрин съм изнервена и стресирана, дали е правилното решение, вечер съм категорична, че отивам.
Та за споделянето на познати и роднини съм скептична, защото за всеки неговият доктор е “топ”. Други създават стрес от упойката и операцията. Почват се акъли да се дават за всичко. Затова си спестих тази част. В Истанбул ще съм с приятелка, защото някои казват, че гащите не можеш да си вдигнеш, а други, че карат кола след два дни. Та се застраховах и взимам приятелка. После вкъщи ще съм си сама и сега си организирам дома да ми е удобен, ако съм зле и не мога да мърдам ръце и т.н.