Къде в Пловдив??? - 110

• 27 486
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте. Може ли да ми препоръчате
НАЙ-Най - най кадърния и добър лекар в ПЛОВДИВ.  Независимо дали уролог или нефролог. От Февруари 25 г до днешна дата имам порочен кръг от цистити. Махам една бактерия с АБ идва нова.
И така 14 курса АБ от които 3 венозни АБ в Каспела. Няма и няма спасение и решение за мен. Излизам от болницата и след няколко дни пак съм зле и имам новия род бактерия.
Не знам до кога така.
Сили няма вече в организма да понасям тази химия и да се тровя.
Пия всякакви чайове , пробиотици , боровинки и какво ли не и не ми помагат.
Много хронично е станало не знам кой къде и кога ме обърка   
Имам болка ниско долу в уретрата вече може да имам и уретрит. Нямам идея
Но постоянно живея с болки
В Каспела лекарите не обръщат особено внимание бях при Здравкова и Вълканов не съм особено очарована.
Ако бяха добри лекари нямаше да се влача почти година. 
Моля за някой изпитан проверен и помогнал лекар да се спася от този ад на болки.
Благодаря ви много

# 136
Някой може ли да ми каже ориентировъчно колко време отнема пътуването с автобуса от София до Пловдив, ако сляза до ДКЦ 2? Дали има шанс с автобуса в 20 ч да пристигнем преди 22 ч в Пловдив?
П. П. Не знам в коя друга тема е удачно да питам, затова тук.

# 137
  • Пловдив
Има шанс автобусът в 20 да престигне за по-малко от два часа. За тези в 18 и 19 излизането от София е почти колкото после пътя до Пловдив.

# 138
НАЙ-Най - най кадърния и добър лекар в ПЛОВДИВ.  Независимо дали уролог или нефролог. От Февруари 25 г до днешна дата имам порочен кръг от цистити. Махам една бактерия с АБ идва нова.
И така 14 курса АБ от които 3 венозни АБ в Каспела.

Аз лично съм много доволна от др.Иванка Йотовска , пак в Каспела.
Преди 5г имах пиелонефрит и оттогава не съм имала уретрални проблеми.
Макар че позната ме плашеше, че щял да стане хроничен и нямало оправяне, спазвах стриктно терапията й и да чукам на дърво- до сега съм добре.
Така че , може да поискате и нейното мнение за консултация и да прецените дали е вашият лекар.

# 139
  • Пловдив
Здравейте,
От къде в Тракия за лазерна епилация сте доволни, търся препоръки.
Благодаря! 🫰

Аз от години посещавам Gpoint който е зад Бирария Jägerhof  и съм много доволна.

В какъв смисъл от години?
При лазерната епилация не се ли правят определен брой процедури с идеята повече да не се посещава специалист за обезкосмяване?

Така е след определен брой спираш да ходиш редовно, но иска подръжка( постига се трайно намаляване на окосмяването).. сега ходя 1 път на 6/7 месеца.

# 140
  • Пловдив
Разбихте ми семплите познания за лазерната епилация на пух и прах.
Така или иначе, не съм им таргет клиент.

# 141
Белла Дона, спри всички АБ. Аз след десетия спрях.

# 142
И така 14 курса АБ от които 3 венозни АБ в Каспела. Няма и няма спасение и решение за мен. Излизам от болницата и след няколко дни пак съм зле и имам новия род бактерия.
Не знам до кога така.
Сили няма вече в организма да понасям тази химия и да се тровя.
Пия всякакви чайове , пробиотици , боровинки и какво ли не и не ми помагат.
Много хронично е станало не знам кой къде и кога ме обърка   
Имам болка ниско долу в уретрата вече може да имам и уретрит. Нямам идея
Но постоянно живея с болки
В Каспела лекарите не обръщат особено внимание бях при Здравкова и Вълканов не съм особено очарована.
Ако бяха добри лекари нямаше да се влача почти година. 
Моля за някой изпитан проверен и помогнал лекар да се спася от този ад на болки.
Благодаря ви много

Препоръчвам Др Михайлова, нефролог, в момента май преглежда в Димед.

# 143
Някой може ли да ми каже ориентировъчно колко време отнема пътуването с автобуса от София до Пловдив, ако сляза до ДКЦ 2? Дали има шанс с автобуса в 20 ч да пристигнем преди 22 ч в Пловдив?
П. П. Не знам в коя друга тема е удачно да питам, затова тук.

Дъщеря ми снощи в 22 часа е слязла от този автобус в Кършияка, преди моста спирката. Едвам го е хванала в София.

# 144
Кло, благодаря! Какво означава, че едва го е хванала, имало е малко свободни места ли?

# 145
Кло, благодаря! Какво означава, че едва го е хванала, имало е малко свободни места ли?
Имала е проблем да стигне навреме на автогарата. Места е имало. За малко да остане за последния влак, който пристига в 0.00 в Пловдив.

# 146
Ясно. Точно този влак се опитваме да избегнем, защото май е "онзи", който отива към Бургас...😅

# 147
Директен влак е София-Пловдив, но никога не пристига на време. За Бургас тръгва след 22 часа.

# 148
То вече е почти извън сезон, надали влака за морето ще е фраш и няма да има места. А и като се качиш от начална спирка София, просто е невъзможно да останеш без места.
Ако липсата на място е притеснението в случая, де за влак София-Бургас.

# 149
Не, самият влак ме притеснява- ако е онзи старият, който помня отпреди години. Ще имам чужденци с мен, вече са пътували с влака за Бургас и се надявам този път да им го спестя (даже тоалетната им се наложи преди години да използват за влака, едвам се отключили после - това отделно от "романтиката" във влака).😂 А, и някакъв полупиян човек, който пиеше бира имаше срещу нас, такива неща ме притесняват.☺️

Общи условия

Активация на акаунт