Естетични процедури за лице и тяло – 64 тема

• 39 944
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Имай предвид, че слагам и обикновен филър в назо и там. Но много рядко - веднъж на 18-24 месеца. Клаклова като цяло не ми препоръчва за фините линии обаче, защото смята, че ще се получат удебелявания и увисване. Затова и слагам изключително рядко стандартен филър.

Направих и halo днес - някой май беше питал. Доста пари, ще споделя за резултат после.

# 526
Аз почнах да пия колагена и другите препоръчани по-назад аминокиселини, но особен ефект не виждам. Вече месец ги пия.
Продължавам да ги пия обаче. 😀
И Хармоника слагах, със смесени чувства съм от резултата…

# 527
kalina_pehlivanova мисля, че месец е малко за видим резултат от приема им. Аз от аминокиселините видях резултат след третия месец неорекъснат прием, а колаген си пия двойна доза. А преди и след процедура  - примерно колагеностимулатор,  пия по е 1-2 седмици тройна доза. Не ми пречи, пробвам- получава се.  Кожата ми определено е доста плътна, а каква беше....
А като цяло колаген пия без прекъсване минимум 3 години, а протеин от 2019 г, без ден прекъсване.
Аз залагам на постоянството в приема, вяра в положителния резултат, минимум стрес, любов към себе си .... и такива неща ❤️

# 528
Калина, защо не си доволна от Хармониката?

# 529
Ами, скулите са ми странни, долната част на лицето също се разшири сякаш.
В профил изглежда по-добре със сигурност долната част, в анфас не съм сигурна, че се харесвам. Три седмици минаха от поставянето. Добре че не сложих две ампули, както ми препоръчаха, а само една.
Иначе мъжът ми и хората край мен нищо не забелязват…
За колагена- може би трябв за увелича дозата. Моята кожа и по принцип си е в добро състояние, така че и това може да играе роля да не виждам съществена разлика.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 16:40 от kalina_pehlivanova

# 530
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, аз искам да споделя нещо интересно и тук. Сина ми бори акне от 4-5 години. Мина много и скъпи  процедури в клиника в Пловдив, както  и лишения от сладко и млечни. Сърцето ми се късаше като го гледах колко усилия полага и грижи, колко стриктен и безкомпромисен е  в почистване и последователност на козметиката, особено за момче и то на 14г. тогава, че и до днес, вече на 18.
Миналата година направихме среща с д-р Григорова от Белисимо клиник и така научих за книгата "Глюкозната революция". Целият процес с възпаленията, вкл. и акнето са в резултат на нивата и кривата на кръвната захар. Започна хранене в поредност-влакнини/зеленчуци/, протеини, масла и ядки  и накрая въглехидрати. Резултатът при него е Уау. Все още му излизат пъпки, но не е онова страшно нещо, което беше. Смятам да борим белезите с лазер, но кой точно е за заличаване на белези не съм наясно. Отворена съм за съвети и моля за предложения в Пловдив. Лицето обаче все още не е изцяло чисто и знам, че при активно акне не се прилага лазер.
Редактирам се. Тъй като ще е абитуриент, ми се иска да направим по-рано процедурите, затова добавям и клиники в София.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 16:58 от шушито

# 531
Здравейте, аз искам да споделя нещо интересно и тук. Сина ми бори акне от 4-5 години. Мина много и скъпи  процедури в клиника в Пловдив, както  и лишения от сладко и млечни. Сърцето ми се късаше като го гледах колко усилия полага и грижи, колко стриктен и безкомпромисен е  в почистване и последователност на козметиката, особено за момче и то на 14г. тогава, че и до днес, вече на 18.
Миналата година направихме среща с д-р Григорова от Белисимо клиник и така научих за книгата "Глюкозната революция". Целият процес с възпаленията, вкл. и акнето са в резултат на нивата и кривата на кръвната захар. Започна хранене в поредност-влакнини/зеленчуци/, протеини, масла и ядки  и накрая въглехидрати. Резултатът при него е Уау. Все още му излизат пъпки, но не е онова страшно нещо, което беше. Смятам да борим белезите с лазер, но кой точно е за заличаване на белези не съм наясно. Отворена съм за съвети и моля за предложения в Пловдив. Лицето обаче все още не е изцяло чисто и знам, че при активно акне не се прилага лазер.
Аз честно казано съм изненадана, че се е наблягало главно на козметика, а не е обърнато внимание на храненето. Винаги всичко започва от вътре навън. Полезна е Глюкозната революция, за хора, които не са наясно с влиянието на кръвната захар на различните храни.
Супер че сте намерили "цаката" като се има предвид, колко тежко може да бъде разбъркването на хормоните при тийнейджъри.
Иначе бих препоръчала да питате за процедури в ELLINI Aesthetics, тук в Пловдив.
Разбират си от работата и ползват ултра модерна техника и продукти.

# 532
  • Plovdiv, Bulgaria
Скрит текст:
Здравейте, аз искам да споделя нещо интересно и тук. Сина ми бори акне от 4-5 години. Мина много и скъпи  процедури в клиника в Пловдив, както  и лишения от сладко и млечни. Сърцето ми се късаше като го гледах колко усилия полага и грижи, колко стриктен и безкомпромисен е  в почистване и последователност на козметиката, особено за момче и то на 14г. тогава, че и до днес, вече на 18.
Миналата година направихме среща с д-р Григорова от Белисимо клиник и така научих за книгата "Глюкозната революция". Целият процес с възпаленията, вкл. и акнето са в резултат на нивата и кривата на кръвната захар. Започна хранене в поредност-влакнини/зеленчуци/, протеини, масла и ядки  и накрая въглехидрати. Резултатът при него е Уау. Все още му излизат пъпки, но не е онова страшно нещо, което беше. Смятам да борим белезите с лазер, но кой точно е за заличаване на белези не съм наясно. Отворена съм за съвети и моля за предложения в Пловдив. Лицето обаче все още не е изцяло чисто и знам, че при активно акне не се прилага лазер.
Аз честно казано съм изненадана, че се е наблягало главно на козметика, а не е обърнато внимание на храненето. Винаги всичко започва от вътре навън. Полезна е Глюкозната революция, за хора, които не са наясно с влиянието на кръвната захар на различните храни.
Супер че сте намерили "цаката" като се има предвид, колко тежко може да бъде разбъркването на хормоните при тийнейджъри.
Иначе бих препоръчала да питате за процедури в ELLINI Aesthetics, тук в Пловдив.
Joana85, Хранеше се изключително добре, изключвайки, млечни, захар и всичко вредно, което един тинейджър би похапвал. Правихме тестове, няма дори и глутенова непоносимост, както и проблеми с хормоните според изследванията. Забелязах, че когато е  под голям стрес, акнето се активира, точно както ми каза лекарката.
Благодаря за съвета за ELLINI Aesthetics, ще  ги проуча.

# 533
Скрит текст:
Скрит текст:
Joana85, Хранеше се изключително добре, изключвайки, млечни, захар и всичко вредно, което един тинейджър би похапвал. Правихме тестове, няма дори и глутенова непоносимост, както и проблеми с хормоните според изследванията. Забелязах, че когато е  под голям стрес, акнето се активира, точно както ми каза лекарката.
Благодаря за съвета за ELLINI Aesthetics, ще  ги проуча.
[/quote]
Много е вероятно това, което казвате, за стреса и в комбинация с бушуващи хормони..
Иначе за мястото, което препоръчвам сме посещавали както аз, така и племенницата ми, която е с поликостозни яйчници и също хормонално акне и сме доволни.
Но не е правила лазер.. а почистващи процедури, затова ви препоръчвам да се отбиете, дори и с него и да питате на място, какво могат да препоръчат.
Елена се казва дамата, която се занимава с козметичните процедури.

# 534
  • София
много много много гадни са ми аминокиселините, дори сладките Sad мъча се, пия ги, но направо ми се повдига. вечер ми е още по-трудно, не мсогвам да не ям...не мога да ги чакам, понеже денем пия шепа други лекарства и добавки. тройна доза от колагена, макр и шоколад, не мога да изпия вечер, просто ми се повдига. Ама какво да се прави...аз плодове не ям по принцип и мразя, та не мога и плодов вкус да купя, пък ако няма вкус, няма да убива ужасния вкус на АК... Grinning много е сложно.
Относно дерма акт, с мен винаги по принцип лекари/инструктори се държат дебилно, не предразполагам към разговор. Цял живот така. Та попадала съм на много неприятни срещи, не обичам и претупване, а ми се е случвало, та...относително е. не знам каква е тая карма, но и на прегледи ме счупват с мълчание и студенина, и на треинровки Grinning

# 535
Шуши, вие при кого лекувахте акнето, за Д-р Янкова Румяна, някой има ли мнение? Да не пак само цяла серия мазила и нищо… вече не знам къде да водя малката, София не ми е опция да пътува за почистване, 7 клас е и няма време да диша …
Иначе се храни чисто, отдавна спазваме принципите на ГР, даже и ябълков оцет пие преди храна…

# 536
Джаки, моят син го лекуваме от акне.Мога да ти пратя какво ползва и има голямо подобрение.Лекар го назначи.

Продуктите са за мазна кожа, спреят е за гърба, там има също.
Сутрин и вечер мие с гела, денем слага крема хидратация, после слънцезащита.Вечер почиства и маже с бензоил пероксид.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 20:42 от ДХ3

# 537
kalina_pehlivanova, и аз не се харесвам с Хармоника, мина повече от месец от поставянето. Получи се сякаш асиметрия на двете половини на лицето ми. Няма ефект върху контура и марионетните, които са ми основен проблем.

# 538
Джаки, моят син го лекуваме от акне.Мога да ти пратя какво ползва и има голямо подобрение.Лекар го назначи.

Да, моля🙏🌸

# 539
Жаки, допълних си горния пост.
Тя го разпита доста с какво се е мазал и мил досега и махна всички активни съставки, освен БП, която включи.Сложи го малко на диета с млечни, захар.

Общи условия

Активация на акаунт