Естетични процедури за лице и тяло – 64 тема

• 39 686
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Plovdiv, Bulgaria
JACKLIN, преди няколко години го водих при д-р Ива Стоилова. Имаше много голямо подобрение, но след Австрия се върна пламнал. Тя направи онлайн консултация даже докато беше там . Мноого трудно беше след това и реших да пробвам в Белисимо клиник като я отвориха в Пловдив.  Попаднах на д-р Григорова. Не е правил нищо освен почистване,  но не добро като в Дермавист. Наблегнахме на хидратация в новия протокол.
ДХЗ, моля те сподели и с мен, ако е удобно.

# 541
Шуши, виж ми поста по-нагоре.
Моят син пиеше протеин, суроватъчен, спря му го лекарката и него.Прясно мляко също.Кисело , масло, сирене чат-пат да консумира каза.
Каза никакво почистване , докато има активна инфекция.

# 542
Здравейте, аз искам да споделя нещо интересно и тук. Сина ми бори акне от 4-5 години. Мина много и скъпи  процедури в клиника в Пловдив, както  и лишения от сладко и млечни. Сърцето ми се късаше като го гледах колко усилия полага и грижи, колко стриктен и безкомпромисен е  в почистване и последователност на козметиката, особено за момче и то на 14г. тогава, че и до днес, вече на 18.
Миналата година направихме среща с д-р Григорова от Белисимо клиник и така научих за книгата "Глюкозната революция". Целият процес с възпаленията, вкл. и акнето са в резултат на нивата и кривата на кръвната захар. Започна хранене в поредност-влакнини/зеленчуци/, протеини, масла и ядки  и накрая въглехидрати. Резултатът при него е Уау. Все още му излизат пъпки, но не е онова страшно нещо, което беше. Смятам да борим белезите с лазер, но кой точно е за заличаване на белези не съм наясно. Отворена съм за съвети и моля за предложения в Пловдив. Лицето обаче все още не е изцяло чисто и знам, че при активно акне не се прилага лазер.
Редактирам се. Тъй като ще е абитуриент, ми се иска да направим по-рано процедурите, затова добавям и клиники в София.

Революцията ме спаси от преддиабетното ми състояние. Подкрепям!

За Пловдив аз ходя в Белисимо Пловдив при Бетина. Мисля, че може да се посъветвате с нея или дерматолог пак от тази клиника, кой точно е по подходящ за Вашето момче.

Поздрави!

# 543
kalina_pehlivanova, и аз не се харесвам с Хармоника, мина повече от месец от поставянето. Получи се сякаш асиметрия на двете половини на лицето ми.
Къде я слагахте вие, защото и аз забелязвам сякаш лека асиметрия в скулите? Аз слагах в Дерма акт, не съм много очарована, но ще изчакам да мине време.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 21:15 от kalina_pehlivanova

# 544
То реално моята няма пъпки, не е с мазна кожа, цялото лице е в милиуми, кожата неравна. След почистване стават рани… много е чувствителна кожата и. Почистят я дикато минат раните, порите пак се задръстят Sad
Последната дерматоложка изписа серията Дерма пюр на Юсерин. Слагам снимка, ако някой е преборил такова моля да ми пиши на ЛС, че да не пречим на тези, които не се вълнуват от акне 😅

# 545
  • Варна
Пробвала ли е крем Скинорен след почистване на лицето? Моята се мие с пяна за лице против акне с конджак гъба и после се маже. Не би следвало да стават рани от правилно почистване. На моята съм правила пилинг и с плодови киселини на The ordinary също.

# 546
Пиша и аз с надежда да е от полза, че голям тормоз е да имаш проблеми по кожата
Скрит текст:
От снимката с продукти за лице да се внимава с бензоил пероксида. Не понася на всекиго. Който е със слънчева алергия и чувствителност/ реактивност, често прави алергии и към него или тежки изгаряния.
Много агресивна съставка.

Пилингът на Ординари също не е за всекиго и е доста силен, изисква слънцезащита и здрава кожна бариера. При акне често тя е нарушена, така че бих предпочела фокусиране над нея и една активна съставка. За бариера мой Любимец е byoma milky toner и на uriage cica daily серията, по- бюджетно - Cerave.

Бих препоръчала за активна съставка азелаинова киселина/скинорен или салицилова от типа на Paula’s choice, защото е формулирана по- фино и въпреки това действа.

Моята много чувствителна кожа с кистозно акне, розацея, невродермит и слънчева алергия понася добре скинорен, салицилови две различни съм ползвала на Paula, също преди Effaclar Duo + крем от аптека и на Uriage+SVR сериите за проблемна кожа не са агресивни и са подходящи не само за мазна и устойчива на почти всичко кожа

Една слънцезащита тип на eucerin dey touch, че петната от пъпките по- зле стават от слънцето и нежен измивен гел, любим ми е на Krauterhof [/spoiler=акне]

# 547
Шуши, доктор Неделчева следя в Инстаграм . Публикува много добри резултати при белези от акне. Нямам лични впечатления, само споделям. Работи в Стара Загора.

# 548
Пиша и аз с надежда да е от полза, че голям тормоз е да имаш проблеми по кожата
Скрит текст:
От снимката с продукти за лице да се внимава с бензоил пероксида. Не понася на всекиго.
Дъщеря ми ползва три крема с бензилов пероксид- от Акне Аут (изписан от дерматолог)- никакъв ефект, от Безакнен (купен от олх, немски вариант е) лееек ефект, от Епидуо (изписан от дерматолог)- страхотен ефект. Нейна приятелка приложи схемата и продуктите изписани от последната дерматоложка- нямаше ефект, но след време също я посети и получи друга рецепта. Постигнат е страхотен ефект.
Жаки, моят жокер е доктор Антоанета Йорданова, Скин консулт в София. Прави преглед, назначва изследвания и дава рецепта. После може комуникация и по вайбър. По нейна заръка- никакво почистване на лицето, никакво стискане на която и да е пъпка, комедон и т.н. Продуктите правят всичко това.

# 549
Имам познати със страхотни резултати при Неделчева. Моят час за  лазер е чак след месец, така че лични впечатления какво ще заличи при мен - нямам.

# 550
  • София
Tuty и Soulshock, благодаря че споделихте за Неделчева! Поразгледах, има доста добри резултати не само за акне, дано не са само на снимките! Търся някой поне отчасти да се справи с торбички и хлътвания под очите, за да избегна долна блефаропластика на този етап. Мисля да я посетя, макар да съм от София.
Ако някой друг може да даде информация за лекарката от първо лице, ще бъда благодарна!

# 551
Аз ходя при нея ,но за други процедури ,устни и ботокс .Докато чакам винаги е имало момичета с акне ,на различно лечение .Веднъж едното девойче беше на медикамент ,а при следващо посещение ,докато чакам две момичета бяха след лазерна процедура .Въпреки плашещата гледка за мен ,те бяха доста позитивни и едното имаше изглежда близка ,която е минала по този път и каза ,че ще изтърпи като знае крайния резултат.

# 552
На мен ми е правила устни преди няколко месеца и наистина ми ги направи много хубави. Ще споделя опит и снимки, когато мина и през лазера.

# 553
  • Варна
Пропуснах, този крем също даде отлични резултати при нас и може да се ползва от 9 годишна възраст с 99% естествени съставки. Също,почистване й правят всеки месец специално за тинейджъри с Clearing line на HubisLab. Почистването ми се вижда с най-голям ефект от всичко 

# 554
  • Miami
И аз съм ги приемала същите, повече от правилно, при това години наред и съм на доста по-малко от 50г, но нямаше уау ефект. Стимулирам си успешно колагеновата синтеза с прием на пептиди, например. Прием на фитохормони или хормон заместителна терапия също доста повлиява състоянието на кожата. С

Здравейте, какви пептиди приемате за кожата?

Общи условия

Активация на акаунт