Въпрос към майките и омъжените - страните ли от неомъжени жени без деца?

• 10 702
  • 260
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Остави ги социалните мрежи. Проблемът е по-сериозен. А, щом става въпрос за малък град, то средновековните отношения са почти сигурни. Аз имам наблюдения с мои познати /някога приятелки/, когато станаха майки почти веднага след училище, разбира се с мъже поне десетилетие по-възрастни, изцяло се отдадоха на неговия живот. Пренебрегнаха собствените си семейства и приятели, за да се впишат в средата на мъжа си. Е, то не случайно Елин Пелин, Йордан Йовков, Блага Димитрова са писали подобни разкази. Grinning
Няма да се учудя, ако мъжете на твоите приятелки са им казали да си прегледат добре социалните мрежи и да изтрият всеки, който не е свързан с тях по някакъв начин.

# 61
  • София
Ами защото като бяхме в двойка, ме познаваха и говореха с мен. И изведнъж те великите, решиха, че аз съм по-долен клас човек, защото съм сама с децата. Или като казуса на Ариел - ако е сингъл, е траш!
Това ако не е селско, не знам какво е.

# 62
Едната ми най-добра приятелка в един период пускаше само икони и призиви да се споделят.Ми ограничих я, това беше тормоз за мен.Иначе още сме си близки.

# 63
  • Далечният изток
А що пък на други хора трябва задължително да им харесва какво публикуваш?
Аз просто не мога да повярвам какво чета.... Първо, мислех, че отдавна ФБ е само за бабички, които пускат кафета за добрутро, и второ, как се счита, че всички наоколо им е голям зор ти какво публикуваш и са задължени да одобряват и да са в захлас?!

Роки, дали това е причината?

# 64
Остави ги социалните мрежи. Проблемът е по-сериозен. А, щом става въпрос за малък град, то средновековните отношения са почти сигурни. Аз имам наблюдения с мои познати /някога приятелки/, когато станаха майки почти веднага след училище, разбира се с мъже поне десетилетие по-възрастни, изцяло се отдадоха на неговия живот. Пренебрегнаха собствените си семейства и приятели, за да се впишат в средата на мъжа си. Е, то не случайно Елин Пелин, Йордан Йовков, Блага Димитрова са писали подобни разкази. Grinning
Няма да се учудя, ако мъжете на твоите приятелки са им казали да си прегледат добре социалните мрежи и да изтрият всеки, който не е свързан с тях по някакъв начин.

Всичко е едно към едно както го описа.
Дори на профилните им снимки не са сами, сакън някой да не е разбрал, че са омъжени и имат деца.
Ако това е направено под натиск не знам какво да мисля....

# 65
  • София
При мен нещата се развиха по-скоро на живо. Онлайн уж ми бяха приятели. След известно време ги изтрих всички от тази компания, естествено.

# 66
  • София
Темата върви точно където трябва, точно както трябва и с точните потребители.

Иначе не е за социалните мрежи.

# 67
Сега ме замислихте за тази приятелка, която ми е ограничила публикациите, че е точно от този тип, които й е най-важно да се впише изцяло в средата на мъжа. Явно е направила така че да й излизат публикации само свързани с него и неговите интереси. Това се случва, когато жената загубва самоличност. Но когато й го кажа се обижда.

# 68
Да ви идва наум, че като пускате активно  по десетки постове, интересите на хората остават назад  и не виждат желаното? За тях вашето е спам и ако не са майка ви, не са ангажирани с подкрепа.
 Стопирала съм профили с много мнения, на хора ,които срещам в бита, не са приятели , фб приятел е нещо  условно. Не ги виждам. Няма да видя новините ,заради които влизам, че някой  искам нещо свое там. При 5-6 такива профила за какво да влизам, нямам телевизия, това ми е място за инфо  и връзка с нужното. Телефон не ползвам вече. Особености мои, не засягат други хора. Групи за книги са ми ценни и новини, не кой плете или пие кафе.
 Или политическите му   възгледи.

# 69
  • София
А що пък на други хора трябва задължително да им харесва какво публикуваш?
Защото някои хора живеят на лайкове.
Имам колега, чиито механизми на мислене са ми доста познати, най- малкото тя самата за други хора си е казвала какво и как. Пляска снимки на себе си и невъзпитаните си деца нон- стоп и само следи кой и колко е лайкнал. И после "за наказание" ги игнорира, ако не лайкват.
След едната визуална диария, която шерна с около 700 снимки на порции, не ми честити рождения ден. След другата, нелайкната, ми издърпа менюто от ръцете и се обърна с гръб. Аз знам как ѝ работи проскубаната глава, та започнах нарочно да турям сърчица на останалите колежки. Надявам се да не ме набие другия път. Joy

# 70
  • Враца
Нямам приятели, които като го няма мъжът ми, да не ме поздравяват. А и щом се водят приятели, ние не просто се поздравяваме , а контактуваме.
Аз щом съм изтрила някого или някой е изтрил мен, не се червя , като го видя, нито очаквам той да се черви. Имал е причина, направил го е . Уважавам това и  не търся отговорност. Simple Smile

# 71
  • Далечният изток
Тема за излагации...
Сега, що е нужно да си развалям мнението за някои потребители?!

# 72
Сега ме замислихте за тази приятелка, която ми е ограничила публикациите, че е точно от този тип, които й е най-важно да се впише изцяло в средата на мъжа. Явно е направила така че да й излизат публикации само свързани с него и неговите интереси. Това се случва, когато жената загубва самоличност. Но когато й го кажа се обижда.

Може просто да ѝ е писнало от спама ти. Сама казваш, че е станало когато активно си промотирала работата си.

# 73
  • София
И аз бих блокирала човек при такова положение.

# 74
Тема за излагации...
Сега, що е нужно да си развалям мнението за някои потребители?!

Защо за излагации?
Това очевидно е манталитет на "малкия град", който поне за мен (а и не само за мен както стана ясно е непонятен).
Хубаво е, че поне получихме някаква яснота.
Не мога да си представя мъж ми да седне да ми разчиства френд листата защото аз вече ще имам живот само "след него".
И като се разведете оставаш сама като Рокстар.

Общи условия

Активация на акаунт