Как тренирам - 31

• 27 490
  • 760
  •   1
Отговори
# 750
Like_Smoke, за аддуктор/абдуктор се чудя...с какви тежести и повторения е добре да се прави?
Аз го правя по 3 супер серии 15 повторения за вътрешно с 45 кг и външно с 35 кг, като за външното ми е много трудно третата серия, особено като трябва да задържа на разтвора на краката. Но почти винаги имам мускулна треска на вътрешното, както е в момента от съботната ми тренировка.
За Аддуктор/Абдуктор не мога да дам съвет. Събирам с 35кг, но разтварянето ми е с макса на машината - 75 - до 10 повторения макс, защото го правя бааааавно. Но някой път си разнообразявам като намалявам тежеста и правя по много повторения - примерно 50 повторения с 50кг.

Аз прасци не правя никога, моите генетично са повече от добре развити и определено не искам милиметър повече, че като сложа и токчета мога да конкурирам мъжете.

Благодаря за насоките за българската торба. Знам, че има такива групови, но не съм мислела да ги пробвам, защото все си мисля, че натоварват горната част основно.

# 751
Сега се връщам от тренировка точно с торба, нашият треньор дава по равно за горна и долна част.

# 752
  • Бургас/Пз
Глутамин преди лягане, около 2 часа след храна е супер за по-добър сън. На мен лично много добре ми се отразява. Малко по-рано пия магнезия

# 753
Добро утро Nature High Brightness
Ден втори от предизвикателството вакум Grinning Измерих талията 67-68 см. Ако съм постоянна с вакума ще направя контролно измерване.
Въпреки, че не ми трябва по- малка талия, защото и сега изпитвам затруднения да си намеря дънки или панталони, които да не са ми широки там.

Между другото незнам дали от вакума или от тренировката за корем в неделя имам мускулна треска, а може и от двете.

Ако има нещо за смаляване на долната част на корема със сигурност би ми било от полза Simple Smile
Днес почивам, евентуално мога да направя йога следобед.

Глутамина ми е помагал не веднъж вечер като имам напрежение в краката. Изсипвам праха директно в устата и пия малко вода.

Хубав ден да имате!

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 11:22 от Nona M.

# 754
  • София
Трябва да помисля, може и да си взема. И аз отчитам втори ден в залата, въпреки че умората продължава, а започват и други екстри като подуване - типично преди МЦ. Но утре ми е ден за почивка и ще поспя и надявам се, възстановя.

Вчера си поръчах от официалния сайт на Небия две клинчета. Досега не съм купувала от там, но след като българския представител фалира, нямам голям избор. Клиновете бяха на промоция и като цена бяха ок, ама доставката с DHL ме уби - 14 евро само тя. А после ми се искаше да не бях ровила в гугъл, защото бях убедена, че няма да ги намеря същите да се продават в България или то поне не на такава цена, но УВИ, намерих ги същите, на същата цена, за която ги поръчах, но разбира се, няма 27лв доставка. Здраве да е. Не мога да се ядосвам и за това.

# 755
Пете в кой бг сайт ги намери? Иначе в абау тю има Небия, но за момента нищо не ми хваща окото.

Относно глутамина и той и магнезия са ми в шейка за след тренировка. Но както казах и вечер съм пила при нужда.

# 756
  • София
В спортано. Имат намаление.

# 757
Направих си първата тренировка за седмицата - набирания, степъпи преса за гърди и рамене, обаче снощи не спах много добре (сънувах рязни глупости) и днес ми беше много натоварено в службата и нямах време да ям даже та отидох да тренирам неяла. Не бях гладна, но цял ден съм на кафета с масло и нищо друго. Дори дозата протеин и креатин не си изпих и веднага си пролича на тренировката. Особено пресите. Трябваше да сваля тежестите малко.
Обаче квадрацепсите ми доста са се показали което много ме радва. След катосе прибрах се напуках с 4 пържени в масло яйца и 4 парчета шунка, че нямах и никакво друго месо неразмразено. Надявам се утре да е по-нормално положението с храната. Все се заричам, че няма да пропускам ядене и все така се получава често с неяденето.

На мен талията няма нужда да ми става по-малка. Д-то ми е достатъчно голямо че да компенсира визуално Sweat Smile При мен проблемът беше долната част на корема и малко паласки, но всичко това доста се прибра.

# 758
Добро утро 🌞
Как го правите това с неяденето незнам, ако не съм болна и нямам апетит, нищо не ме спира. При мен глада е по- силен от всичко.
И в колата съм яла и къде ли не.

Тази сутрин пуснах прифилактичните кръв за годината, взех си кафето и закуската и сега чакам за друг профилактичен преглед.

Като приключа отивам във фитнеса за Горна и кардио.

На 51- ва страница сме някой иска ли да пусне новата тема? Ако няма желаещи ще се заема следобед 🙂

Хубав ден да имате ☘🩷

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 08:35 от Nona M.

# 759
Ауу, Нона, много апетитни гофрети 😍 ти ли ги прави?
С апетита и аз съм така, винаги налице. И гладна не мога да стоя.
Тренирам, скоро не съм се мерила, да не се депресирам Joy обаче пък дрехите добре ми застават и постоянно си напомням, че освен за бутчета и дупе (проблемни зони), трябва да мисля и за лице.

# 760
Заповядайте в новата тема:https://www.bg-mamma.com/?topic=1833283.new#new

Общи условия

Активация на акаунт