Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 44

• 26 255
  • 701
  •   2
Отговори
# 690
  • София
Olive, аз бих купила нови, но евтини пералня и хладилник.
Сега има с удължена гаранция, а и черен петък се задава.
Нали после дъщерята ще го ползва.

# 691
  • Бургас
Olive, на мен също жилището ми харесва и смятам, че 800-850 е съвсем нормална цена, но трябва да купите пералня и хладилник.
Ако вземете нови по-бюджетни, 1500 лв. ще ви е целият разход.

# 692
  • София
Какви 1500 лв?
Произволно погледнах сайта на Технополис. Харесвам продукти Беко - пералня и хладилник с горен фризер  и 5 г. гаранция . 480 + 390 лв.

# 693
Договорът беше едногодишен, с един депозит. Бащата се е обадил и казал, че естествено нямат претенции и да му изпратим сметката за ток да я плати.  И да  я плати и да не я плати, силният сезон свърши и това че няма претенции не оправя нещата, като не се знае колко време ще стои празен. Наеха го веднага, а след тях мнозина звъняха, ама каквото такова. Сега мисля дали да сключваме едногодишен ,че винаги ще се освобождава в неподходящ момент.

# 694
За жилището на Olive - 800 лв със сигурност, но пуснете на 850 лв за да има какво да свалите, и задължително разчистете от дребни вещи не разбрах чии са, както и купуте уреди нови с удължена гаранция 2+3, може и от Зора

# 695
Договорът беше едногодишен, с един депозит. Бащата се е обадил и казал, че естествено нямат претенции и да му изпратим сметката за ток да я плати.  И да  я плати и да не я плати, силният сезон свърши и това че няма претенции не оправя нещата, като не се знае колко време ще стои празен. Наеха го веднага, а след тях мнозина звъняха, ама каквото такова. Сега мисля дали да сключваме едногодишен ,че винаги ще се освобождава в неподходящ момент.

Месец след започване на учебната година е идеалното време някой да разбере, че да живее с най-добрия си приятел/приятелка не е като да се виждате за по кафе/бира, демек - да се изпокарат и да решат, че искат да живеят отделно. А и апартаменти се търсят не само септември. Освен това може да наемат за повече от една година и не е задължително да е през октомври.

# 696
  • Бургас
Какви 1500 лв?
Произволно погледнах сайта на Технополис. Харесвам продукти Беко - пералня и хладилник с горен фризер  и 5 г. гаранция . 480 + 390 лв.

Висока горна граница сложих, в случай, че искат да ги оставят на дъщерята Simple Smile

# 697
  • София
Не се отварят линковете на първа страница с примерните договор и протокол. Може ли някой да ми ги изпрати на ЛС?

# 698
  • София
Благодаря на всички за мненията и идеите, ще пиша какво е станало. Трябва все пак да изчакам да се изнесат до края на месеца.

# 699
Не мисля,че сега е слаб сезон. Преди години отдавах точно средата на октомври и имаше  много желаещи за веднага (не след месец,без пазарлъци).
Юли по моите лични впечатления беше трагичен,пролетта знаете беше застой. Та силно се надявам,че търсене и сега има,защото ако е силно само септември от цялата година,наемният пазар не отива на добре.

# 700
Е, не че е слаб, но вероятно е малко по-слабо от септември.
Иначе, вероятно е по-добре от останалите месеци.

Не ми харесва, че така се разгърнаха нещата при мен, аз мислех още пролетта да освободя този апартамент август и да търся нови хора. За съседния така направих. Но все ще се намерят хора.

# 701
  • Варна
Препоръчайте платформа за качване на файлове и за новата тема ще ги кача с нови линкове.

Общи условия

Активация на акаунт