Третокласници - 2025/2026

• 3 484
  • 121
  •   1
Отговори
# 90
Да, 19бр. учебници+учебни тетрадки+2 учебника по английски за един третокласник БЕЗ допълнителните помагала (мисля,че са 6 на брой) и още два учебника по английски.

Едвам ги домъкнах..

# 91
  • София
Те добре, че са ви ги дали да можете да се подготвите от рано, при нас е забранено да се дават преди 15.09. 🙄

# 92
  • София
Ние в понеделник взимаме учебниците, а днес са публикували помагалата… кога ще успеят да ги изпишат през учебната година, не знам.

# 93
На нас утре ще ни дадат учебниците, не виждам защо да е забранено да се дават преди 15?!  Трябва да се подготвим все пак. Няма да падвързвам машинно, че иначе 80 лв не ми мърдат, не благодаря.
Дадох и 400 лв за двата комплекта учебници по допълнителния английски, всяка година все по-скъпо става...

# 94
  • София
Ръководството така е преценило. Simple Smile

# 95
  • ту тук, ту там
И моите деца никога не са получавали учебници преди 15.09. Практично е, но явно не всяко училище го взема под внимание. Досега никога не са искали да са подвързани учебниците на 16.09 точно, така че не съм го мислила, а и там, където живеехме, в книжарницата имаше готови комплекти с найлонови подвързии по училища и класове - казваш кой клас и къде е детето и нищо не мериш и пробваш, направо плащаш и получаваш готов комплект. Сега не знам как ще се справя, ако и за двете деца кажат да са готови на следващия ден.

# 96
А 17-ти септември при нас ще бъде нормален учебен ден.
Така било решило ръководството на училището.

# 97
  • София
Както вече добре знаем - Всеки сам си ПРЕЦЕНЯ. Grinning

# 98
На нас учебниците ни ги дават в края на учебната година за следащата, както и списък с материали. Удобно е, по някое време лятото се сещам, че трябва да приготвям, хващам промоции и пазарувам.

# 99
  • ту тук, ту там
На нас учебниците ни ги дават в края на учебната година за следащата, както и списък с материали. Удобно е, по някое време лятото се сещам, че трябва да приготвям, хващам промоции и пазарувам.
Ехааа, колко удобно.
Аз нямам никаква информация по организацията на учебния процес в новото училище, от деловодството са казали, че на 15 септември ще ни обясни класната, а на мен ми е много притеснено така в последния момент. Да не говорим колко се вълнува детето и все пита.
Не знам дори как ще разпознаем класната и класа му на 15-ти! Ще опитам днес да поискам неин телефон, макар че веднъж са отказали на мъжа ми.

# 100
  • София
На нас ни писаха преди малко, че ще бъде учебен ден 17.09, но с намалени часове и децата трябва да бъдат взети до 16.00 ч., ами то щеше да ни е по-удобно да е неучебен ден на нас. Grinning

# 101
Докато загрея какво му е странното 17.9. да е нормален учебен ден, доста време ми отне Grinning
При нас изискват снимките за личните карти да са с униформа, имайте го предвид, защото ни изненадаха в последния момент.

# 102
  • София
При нас изобщо няма униформи. Grinning

# 103
При нас изобщо няма униформи. Grinning

Щастливци!
Нас дори на Първия учебен ден ни искат с униформи.

# 104
  • София
Да, аз нямам против между другото, но знам, че сме едни от малкото. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт