Виновни ли са жертвите на сексуално насилие?

• 25 409
  • 912
  •   1
Отговори
# 630
Много ми е интересно къде живеете, че масово около вас има бели момичета по на 15-16 дето са бременни или вече бутат количките.
Около мен няма такива, живея в нормален бг град.

Живея в Германия.

Аз също, но такова нещо не съм видяла, тук съм от 12 години.

Мдам - тя Германия се състои само от един и град и една провинция.
Къде точно живея няма да коментирам, защото не е място в публичен форум да разкривам подобна информация, но подобни твърдения са меко казано смехотворни.

# 631
Твоите са смехотворни, на всичкото отгоре и неподкрепени с нищо.
Германия не е един град или провинция, права си. Подобни обобщения без конкретика изобщо не подкрепят твърденията ти.

# 632
Е, то в Германия знаем колко много пришълци има Wink

# 633
Твоите са смехотворни, на всичкото отгоре и неподкрепени с нищо.
Германия не е един град или провинция, права си. Подобни обобщения без конкретика изобщо не подкрепят твърденията ти.

Аз съм сменила до момента три провинции - вероятно имам повече наблюдения от някой прекарал 12 години в живота си на едно място, което определя само като "Германия".
Това, че отказвам да излагам лична информация (защото местожителството е точно това - лична информация), не я прави недостоверна.

# 634
Точно такава я прави -недостоверна. Даже е ЕЖК.

# 635
Точно такава я прави -недостоверна. Даже е ЕЖК.

Ей сега ще си напиша адреса и местоположението, за да изложа факти на група непознати (както и никой друг също не го прави).
Вие вярно не сте в час...

# 636
  • София
Ариел живее в Германия насън, но карай....
Една лъжа, повторена сто пъти, пак остава лъжа.

# 637
  • София
Ариел, по всичките ти писания си правя извод, че средата ти е такава. Аз не живея в Германия, но ходя често и имам приятели с деца в училищна възраст и не, не е масово, както не е масово да те избягват, защото си неомъжена и/или нямаш деца, нито да те гонят от къщи.

# 638
Ариел живее в Германия насън, но карай....
Една лъжа, повторена сто пъти, пак остава лъжа.

Немският ми паспорт също е лъжа. Ах какъв ужас - щом ми ги пише някой анонимен трол в интернет - то е истина!
Ще отида публично да го изгоря пред БГ посолството - как се живее в подобен срам?

Отново да напомня, че това е анонимен форум и всеки споделя толкова, колкото сметне за необходимо. Някои обаче тотално се оливате...
Забравих, че щом не си казваш и майчиното мляко в БГ мама, то значи лъжеш.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 15:41 от Arielle

# 639
  • София
Google,  базиран на статистиката, казва друго нещо за teen births в Германия и ЕС като цяло (като цяло намаляват в годините, а в Германия са значително по-ниски спрямо ЕС), но предполагам, че махалата на Ариел и нейната среда са по-достоверна информация.

# 640
  • София
Виждала съм доста арабски семейства, при някои разликата във възрастта е очебийна и значителна, но момичетата определено изглеждат пълнолетни, че и над 20 годишни.

# 641
Много е трудно с тийнейджърите. Човек трябва да е екстрасенс, за да успее да предвиди какво би могло да им щукне
 Може да е най-доброто дете, което споделя всичко, което изглежда разумно, умно, и изведнъж, бам! И ти се сервира подобен ужас.  Човек трябва да си отваря очите на четири с децата, и тогава пак не е застрахован.  Затова в нормалните страни цялото общество трябва да участва в превенцията. Както в случая и е станало донякъде, детето казало на приятелка, приятелката  на майка си, майката на родителите, те на училището, доколкото разбрах от статията. Но, в хостела са ги пуснали. Защо?  В училището, ако е имало слухове, проверени ли са били?
 И ние имахме навремето един учител по литература, в който всички ученички бяха влюбени, това си е нормално. Но човекът си беше стабилен, интелигентен и даже намираше начин да реагира с чувство за хумор към трепетите на девойчетата. Момчетата пък бяха откачили по учителката по философия. Но в случая този си е развявал коня и е съсипал живота на едно дете напълно безнаказано, имало е със сигурност червени флагове, но никой в училището не е успял, или не е искал, да реагира навреме.

# 642
Дори в някои хотели искат лична карта само на единия гост. Регистрирал се е учителят, а момичето е влязло по-късно примерно. Има начини за всичко за съжаление.

# 643
Щом са решили да се усамотят, ще намерят място и начин. Не виждам смисъл да се търси вина в други хора.

# 644
В САЩ ако беше случката, този господин щеше да лежи много дълги години. После в регистър. А тук най-вероятно ще му се размине с условна

Общи условия

Активация на акаунт