Отговори
# 480
Добре сега Мелике какво е  подозирала ,че Рейхан не и е майка?.Че е разменено бебе?.Че Хюлия е нейната майка, а Аслъ на Рейхан?Не вярвам Аслъ и Мелике да са сестри .По-скоро разменени .

В кадъра, там където Мелике държеше списък най-вероятно на родилите във въпросния ден, последна в списъка беше Хюлия.
Да.Защото явно и тя е родила в същия ден като Рейхан.Тоест с Аслъ са на една дата,но защо до сега не беше споменавано или поне аз не помня Рейхан да е казвала че  Аслъ и Мелике имат рожден ден на една дата.Ако греша ме поправете.

Май пак завихме към роднинска любов... Но пък още не знаем житието на Арас. Кой знае и там каква ще а накъдрят СЦ...

# 481
Добре сега Мелике какво е  подозирала ,че Рейхан не и е майка?.Че е разменено бебе?.Че Хюлия е нейната майка, а Аслъ на Рейхан?Не вярвам Аслъ и Мелике да са сестри .По-скоро разменени .

В кадъра, там където Мелике държеше списък най-вероятно на родилите във въпросния ден, последна в списъка беше Хюлия.
Да.Защото явно и тя е родила в същия ден като Рейхан.Тоест с Аслъ са на една дата,но защо до сега не беше споменавано или поне аз не помня Рейхан да е казвала че  Аслъ и Мелике имат рожден ден на една дата.Ако греша ме поправете.

Май пак завихме към роднинска любов... Но пък още не знаем житието на Арас. Кой знае и там каква ще а накъдрят СЦ...
Абе Арас не е дете на бабето😅В това съм почти 100% сигурна,но не знам каква му е историята още 😄и да е по -скоро си мисля че ако Аслъ е дете на Рейхан,то бащата ще е съвсем различен човек.Нищо общо със семейство .Тоест някъде да е залитнала Рейхан на младини,и по-късно да ни го покажат 😁

# 482
Абе Арас не е дете на бабето😅В това съм почти 100% сигурна,но не знам каква му е историята още 😄и да е по -скоро си мисля че ако Аслъ е дете на Рейхан,то бащата ще е съвсем различен човек.Нищо общо със семейство .Тоест някъде да е залитнала Рейхан на младини,и по-късно да ни го покажат 😁

"... Совите не са това, което бяха...", а Yum Stuck Out Tongue Closed Eyes. "Туин Пийкс" - кавър Satisfied

# 483
А мен сега пък друга идея ми дойде.Както виждаме Фиген какво зло е ,ами ако тя е разменила Мелике и Аслъ защото е знаела за проблемите със сърцето на Аслъ още от бебе ?😅

# 484
Списъкът, който Мелике показва на чичо си (?) в ретроспекцията,
вероятно й е даден от човека от мобифона на Белиджек.
И това е човекът, когото Арас удря пред Аслъ!
Но след като разгледах по-подробно този спиък,  не видях името на Рейхн.
Може би тя не е родила Мелике (или Аслъ) в същия ден.

Всичко това са разсъждения на Аслъ. И само тя би могла да разкрие
тази загадка с Мелике.
Така или иначе, аз прилика между Рейхан и едно от момчетата не виждам.
Нито виждам прилика между Хюлия и някое от момичетата.

Единствено остава загадката около Арас... Керем беше споменал, че и той
не знае каква е тайната на Арас-
Явно само сценаристите я знаят! Laughing

Керем днес в Измиир.

💖💖💖

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 22:48 от jupetrov7

# 485
"Чие е бебето". Имаше един австралийски сериал навремето по действителен случай.

— Какво преследваше? Какво криеше, Мелике?
— Този тест ще даде точен резултат, нали?
 — Не знам... Не съм Бириджик. Мелике ме помоли за заем.
— Арас!
 — Кажи ми какви са тези въпроси и ще намерим решение заедно. — Няма нужда да преувеличаваш. Това е семеен въпрос.
— Дори и да не беше, определено щеше да го скриеш.
— Седемнадесет жени родиха в същия ден като Рейхан Алкан.
— Една от тях е моята.

# 486
# 487
Добро утро момчета❤️.Днес е деня за новия епизод. Да си полжелаем да е успешен със зелени стрелкички утре. 😁

Още една снимка на Керем от Измир

И Лизге с гадже от рождения ден (Сладури 😊)

# 488
Но след като разгледах по-подробно този спиък,  не видях името на Рейхн.
Може би тя не е родила Мелике (или Аслъ) в същия ден.

Джу, в този списък на родилките Рейхан е седма поред - родила в 04:15, Хюлия е последна - родила в 11:58. Сега и аз детайлно разгледах списъка - да не съм пропуснала нещо Simple Smile Hands V. Значи двете девойки са си родени на една и съща дата.

# 489
ЧУДЕСНА НЕДЕЛЯ С КЕРЕМ! Flowers Four Leaf Clover

И ви пожелавам приятно гледане на новияя епизод довечера, макар и тъжен...

https://www.instagram.com/p/DPry0UsiCX8/?hl=bg

Хем замислен, хем закачлив... май отива на работа. Simple Smile

Керем Бюрсин отново завладява мрежите с това ново видео,
показвайки вече емблематичния си жест със слънчеви очила 😎.

А аз ви поздравявам с едно възхитително изпълнение на Лара Фабиан
в рамките на  популярноното шоу  "Тласът на ..."

https://www.instagram.com/p/DC-HDrSMG8J/?hl=bg

Днес се навършват 25 години, откакто Лара Фабиан издаде албума
с тази песен като номер 1⭐️ 24 години по-късно,
тя щеше да промени живота ми доста драстично🙉🙌🏼
Сега мечтая сама да запиша пълната версия🙏🏼 Имам група наум… доста голяма…
тук, в Ставангер🙊😅🤞🏼

Извинете за офтопика, но не се въздържах да споделя този клип с вас.

💖💖💖💖💖

Общи условия

Активация на акаунт