⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 48 051
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
Вървя с епизод назад.

Ренета опозна дъното. Винаги е забавно някой като прожектира. Мислеше, че води магарето с морков (Асен с гривната) и надцени колко контрол има в ситуацията, и после обвини него, че бил фейк играч? Ако тя е искрена в изблиците е яко скъсала с реалността + има и други ментални проблеми.

Новия Радо ми напомня на един, който се опита да ме свали преди години. Запознах се с привидно симпатичен младеж в самолета, завързахме готин разговор, и накрая разменихме контакти. И след 2-3 дни ми писа, здравей, какво правиш, аз се зарадвах. Веднага след това ме попита какво бих правила с него ако съм му господарка. Почувствах силно разочарование, и си приличат страшно много с тоя. Само не стигнах да разбера дали мястото на жената е в кухнята според него ама каквото такова 😀

Този човек се срамува от родния си град. Смятайте колко дълбоко не приема себе си. той и жена няма да иска която да не е от София, Пловдив или Варна.

Новото момиче е особено. Малко скрита лимонка ми изглежда.

Подчертавам, че и на Асен не съм привърженичка. И той си вее колекция от червени и жълти флагове.

За Ники и Джулия се радвам, но тепърва ще гледам днешния епизод. Всъщност Джулия изглежда автентична и сякаш не се прави на каквото не е. Ще е забавно да гледам как зарязват Реджина Джордж. 😀 не че се радвам на чуждото нещастие, но тя така и така дори не го харесва, стана ясно още след първата среща.Тук его е ревало, а не чувства.

Чепоносови са един за друг. Да си се радват. Супер е един дразнещ като се събере с друг като него. 😀

# 181
Не дърпайте шейтана за опашката Grinning

# 182
Всъщност, Божин и Ивелина стоят добре един до друг, визуално си подхождат.

Да видим кой иска Джулия:
- Божин;
- Атанас;
 -Ники;
- Асен може би (поне се изказа положително за нея).

Кой иска Ивелина:

Нда, как да не злобее.

# 183
Кралицата Ивелина остана без поданници!

# 184
Някои от участниците са на live в тикток. Ники и Джули изглежда, че са заедно. Елвира и Лора са на гости на Радо в Полски Тръмбеш 😂

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 02:12 от bebeyoda

# 185
Асен каза, че е чел темата тук. Сравняват кое предаване сме харесвали повече - ДиК или Ергенът

# 186
  • България
Последните две вечери Ергенът печели убедително аудиторията вкъщи. По-забавно е.

# 187
Последните две вечери Ергенът печели убедително аудиторията вкъщи. По-забавно е.

И аз съм на това мнение… Гледам и двете предавания в интернет, когато мога, но със сигурност Ергенът ми е по-забавно

# 188
Някой от участниците са на live в тикток. Ники и Джули изглежда, че са заедно. Елвира и Лора са на гости на Радо в Полски Тръмбеш 😂
Как се гледа този лайв? Извинявам се за мега глупавия въпрос. Нямам профил, но мога да вляза през служебния тикток и да го гледам, ако има запис изобщо. Или като свърши изчезва безвъзвратно? Има ли запис на вече изтекъл лайв?
Ако има линк, може ли да шернеш, плс?

# 189
  • София
ДиК е повече драма и някак си много по-реалистичен, като в нормалния живот. И на мен това ми допада.
Ергенът: Любов в рая си е класически 'ромком' или 'драмеди' с примес на 'крипи' черен хумор. Не ти напряга толкова гънките, а и самото възмущение е по-скоро породено от нереални криндж ситуации. Докато в ДиК могат да те изкарат извън кожата по съвсем друг начин, който е по-гаден и напрягащ.

Така че общо взето имаме две сходни предавания, но с различна концепция.

Важното за мен е да има победа на любовта. И в двете шоА. Защото за мен сезон без истинска двойка в риалити за 'любов' е провал. Не рейтингов, а идеологически.

Иначе на мен тези непрекъснати сравенния са ми малко нелепи. Различни предавания са. А и Ергенът е вече твърдо наложена марка. Винаги ще генерира много по-голям брой коментари и реакции. Неизбежно е.

Аз си ги гледам и двете, и драми нямам. Simple Smile

# 190
Божинката е хахав, но вече ме убеди, че е добър човек и това ми стига, за да го харесвам. Когато преразказвахте подкаста с Марсел, който бил казал, че Божин е най - добрият човек, когото е срещал, много се учудих, но вече разбирам защо го е казал.

Джулия много, много я харесвам. Една излишна дума няма при нея. Много земна и стабилна. Радвам се за нея и Ники, а злобата на Ивелина е големият бонус, на който се наслаждавам.

На мен ДиК са ми по - интересни от Ергенът и си гледам тях,  макар че имат големи кусури. Най - големият за мен е огромните сюжетни дупки.

# 191
Радвам се, че Ники показа, че има "гръбнак", а на Божин - евала, беше честен и видя, че не се получават нещата с Джули и тя не му е длъжна.

Усойницата, която се мисли за кралица - супер кеф, направиха й преврат, за който никой от нейните интриганти не я предупреди, за да може тя да пусне пипалата си. Не можа да повярва, че Ники - според нея безопасната игла - имал някакви желания и воля освен да я следва като куче и да се прави на Кен до нея, и да мълчи.

Поддръжките на Ивелина и те шокирани, не било мъжко и т.н. ....Все пак нека не забравяме, че до преди две седмица тези хора всичките не се познаваха.

Браво на Божин като каза - "Тя не ми е жена", ох, имало все пак някой, който помни, че това е игра за любов.

Ще изкарат късмет май ДиК и ще имат поне две двойки, които са влюбени. Браво!

Нямам телевизор, всичко гледам онлайн.

ДиК втори сезон са чаровни, защото хората са нормални, а не инфлуенсър до инфлуенсър като в първи сезон и там беше драма, сополи и крясъци всеки ден.

Егренът е сеир, там не знам "нормални" хора дали влизат, може и да има случайни, но всички имат "една голяма мечта" и са решили, че това е начина.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 02:37 от LadyPopcorn

# 192
Джули и Ники са толкова лъчезарни заедно, дано връзката им е продължила и извън предаването! Страшно сладки са като двойка. Божинката се оказа най-адекватният участник, държа се изключително зряло.

Даа, много им се зарадвах на Ники и Джули. И Ники грее покрай нея.
Браво на Божин! Много достойно се държа.

Ванеса и Чефо и те изглеждат влюбени.

Много ми стана смешно, че Ивелина и Божин са отбор на зарязаните.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 23:02 от *Sweety*

# 193
Божин реагира добре. Евелина, от друга страна, не реагира достойно. Глупаво и незряло поведение.
Хвърлих един поглед на ергена и за мен е потрес и ужас.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 04:51 от Zara73

# 194
Не проумявам как може Божин да е толкова спокоен и щастлив. Всеки би се ядосал и разсърдил.
Новото момче ми прилича на психар, едва ли ще намери любовта там и новото момиче не харесвам изобщо
Но се радвам че ивето си го получи, така лекичко се приземи рязко Grinning

Общи условия

Активация на акаунт