Oчакваш рожба или вече се радваш на майчинството? Pampers® Premium Care са до теб във всяка стъпка!

• 27 810
  • 228
  •   2
Отговори
# 225
  • Вестерос
Черпя знания от форума, приятелки, статии, книги

Планирането, покупките, да подредя

# 226
Привет!

1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
От близки приятелки, които скоро са станали мами, от форума тук и от няколко курса на място и онлайн, които посетих по време на бременността.

2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?
Всичко е вълнуващо за мен. Наскоро организирахме погача и може би това е най - вълнуващия ми момент до сега.

# 227
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
Черпя знания предимно от онлайн ресурси, като в повечето случаи това са форуми, по-рядко статии и клипчета. Допитвам се и до роднини.
Подкрепа получавам най-много от жени наскоро станали майки. Получавам изключително много подкрепа и от мъжа си.

2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?
Всичко ми беше вълнуващо, може би защото ми е първо дете - от малките покупси стил избиране на чаршафче за кошарата, до големите като количката. Изключително много ме радва да избирам дрешки и след това да ги виждам на детето си 🥰

# 228
Разчитах най-вече на Бг Мама за информация, както и на споделен опит от приятелки.

Всичко беше вълнуващо.  Аз съм от майките, които предпочитат да се приготвят по-рано и до раждането да имам всичко необходимо за бебчето.

Общи условия

Активация на акаунт